1 Востаннє редагувалося avpdnepr (19.11.2015 17:39:20)

Тема: DBGrid, ADOQuery и запрос с Edit

Простите за простой вопрос, но полдня поисков не дало нужного результата. У меня не выводит данные запроса( введенный  Edit) в таблицу DBGrid

void __fastcall TForm1::EditSearchChange(TObject *Sender)
{
    if (EditSearch->Text.IsEmpty()) { 
        ADOQueryPatient->SQL->Clear();
        ADOQueryPatient->SQL->Add("SELECT * FROM Patient");
        ADOQueryPatient->Open();
    }
    else { 
        ADOQueryPatient->SQL->Clear();
        ADOQueryPatient->SQL->Add("SELECT * FROM Patient WHERE [Name] LIKE '*"
                + EditSearch->Text + "*'");
        ADOQueryPatient->Open();
    }
}

2 Востаннє редагувалося Betterthanyou (19.11.2015 18:14:52)

Re: DBGrid, ADOQuery и запрос с Edit

Ви порушуєте правила форуму

Прихований текст
1.1. Мовою спілкування на форумі є українська. Якщо у вас з українською мовою проблема, ви можете використовувати будь-який російськомовний форум такої ж тематики.

Що до вашого питання, а ви підключили DataSource ? до таблиці DBGrid

3 Востаннє редагувалося avpdnepr (19.11.2015 18:23:23)

Re: DBGrid, ADOQuery и запрос с Edit

DBGrid підключив за допомогою ADOQuery+DataSourse. В ADOQuery стандартний запит

4

Re: DBGrid, ADOQuery и запрос с Edit

А так ?

else { 
        ADOQueryPatient->SQL->Clear();
        ADOQueryPatient->SQL->Add("SELECT * FROM Patient WHERE [Name] LIKE '%"
                + EditSearch->Text + "%'");
        ADOQueryPatient->Open();
    }

5

Re: DBGrid, ADOQuery и запрос с Edit

База даних Access тому і зіронька. С процентом - помилка

6

Re: DBGrid, ADOQuery и запрос с Edit

А ти свій запит у самому акцесі перевіряв?

7

Re: DBGrid, ADOQuery и запрос с Edit

Працює

8

Re: DBGrid, ADOQuery и запрос с Edit

avpdnepr написав:

Працює

і що ви зробили ?

9 Востаннє редагувалося Itari (19.11.2015 20:54:26)

Re: DBGrid, ADOQuery и запрос с Edit

У мене маненьке зауваження, тобто запитання:

TForm1::EditSearchChange

Це як я розумію OnChange? Яке спрацьовує на будьяку клавишу, так?
Можливо тобі краще зробити фільтрацію у OnKeyPressed по натисканню Ентера?

10 Востаннє редагувалося VTrim (19.11.2015 21:01:50)

Re: DBGrid, ADOQuery и запрос с Edit

avpdnepr написав:

База даних Access тому і зіронька. С процентом - помилка

Зіронька? :D

Прихований текст
гугл транслейт рулить
=)