1

Тема: Слайдер на Jacascript

Потрібно створити слайдер, який буде через певний проміжок часу змінювати картинки (від 3 до 5 картинок)
Але в користувача  можливість самому змінити картинку натиснувши кнопку в лівому та правому кінцх блоку
Опишіть їдею слайдера
Як можна використати операцію setTimeout() ?

!!!! Важливо - без підключення онлайн бібліотек !!!

2 Востаннє редагувалося koala (17.01.2016 21:48:09)

Re: Слайдер на Jacascript

Це, бачите, форум програмістів. Якщо ви не вмієте і не хочете програмувати - то помилилися сайтом. Якщо ви хочете замовити роботу - то вам в "пропоную роботу".

Подякували: leofun011

3

Re: Слайдер на Jacascript

koala написав:

Це, бачите, форум програмістів. Якщо ви не вмієте і не хочете програмувати - то помилилися сайтом. Якщо ви хочете замовити роботу - то вам в "пропоную роботу".


гаразд, пошукаю сам, тоді підкажіть як зробити так, щоб сайт відображався коректно на будь якому моніторі, пристрої, памятаю є якась спеціальна бібліотека, але не памятаю назви

4

Re: Слайдер на Jacascript

Таких не існує. Є бібліотеки, які коректно працюють в різних браузерах, але писати кросбраузерний код свого сайта вам доведеться самому.

Подякували: leofun011

5

Re: Слайдер на Jacascript

koala написав:

Таких не існує. Є бібліотеки, які коректно працюють в різних браузерах, але писати кросбраузерний код свого сайта вам доведеться самому.

помилятеся є, на якому сайті є, сайт починається так w3.. а далі не пам'ятаю

6

Re: Слайдер на Jacascript

Nick9956 написав:
koala написав:

Таких не існує. Є бібліотеки, які коректно працюють в різних браузерах, але писати кросбраузерний код свого сайта вам доведеться самому.

помилятеся є, на якому сайті є, сайт починається так w3.. а далі не пам'ятаю

w3.org  *WALL*
Це не бібліотеки, це стандарти. Які має прочитати програміст, перед тим як писати.

Подякували: leofun011

7

Re: Слайдер на Jacascript

Nick9956 написав:

гаразд, пошукаю сам, тоді підкажіть як зробити так, щоб сайт відображався коректно на будь якому моніторі, пристрої, памятаю є якась спеціальна бібліотека, але не памятаю назви

Мене теж цікавила тема, щоб сайт коректно виглядав на різних екранах відвідувачів, ось що з того вийшло лінк

Стилі сайту основних блоків  вказуєш залежно від ширини сайту
щось на зразок, якщо екран відвідувача має ширину екрану 800 px то стилі будуть задаватись:

@media screen and (min-width: 781px) and (max-width: 960px) {
    .class_one {
    background: #FFF;
    }
    .class_two {
    background: #CDC;
    }
}

і так далі, залежно який дизайн Вашого сайту :)

Збираю знання і... роздаю знання :)

8

Re: Слайдер на Jacascript

Nick9956 написав:

Потрібно створити слайдер, який буде через певний проміжок часу змінювати картинки (від 3 до 5 картинок)
Але в користувача  можливість самому змінити картинку натиснувши кнопку в лівому та правому кінцх блоку
Опишіть їдею слайдера
Як можна використати операцію setTimeout() ?

!!!! Важливо - без підключення онлайн бібліотек !!!

-> github.com -> search on github "pure javascript slider" -> look code inside

https://blog.clever-games.win/
Це ще не кінець. Це навіть не початок кінця. Але, можливо, це кінець початку.
Зростання мудрості можна точно вимірювати ступенем зменшення злоби.

9

Re: Слайдер на Jacascript

Nick9956 написав:
koala написав:

Це, бачите, форум програмістів. Якщо ви не вмієте і не хочете програмувати - то помилилися сайтом. Якщо ви хочете замовити роботу - то вам в "пропоную роботу".


гаразд, пошукаю сам, тоді підкажіть як зробити так, щоб сайт відображався коректно на будь якому моніторі, пристрої, памятаю є якась спеціальна бібліотека, але не памятаю назви

css media, bootstrap

https://blog.clever-games.win/
Це ще не кінець. Це навіть не початок кінця. Але, можливо, це кінець початку.
Зростання мудрості можна точно вимірювати ступенем зменшення злоби.

10 Востаннє редагувалося serj777s (18.01.2016 18:46:21)

Re: Слайдер на Jacascript

http://www.cssscript.com/simple-pure-ja … la-slider/
http://www.yourwebtech.info/tutorial/ho … ss-slider/

Чому без підключення онлайн бібліотек ? Їх можна завантажити на сервер, як варіант.
З бібліотеками зручніше. jQuery (або інші бібліотеки) зазвичай підключається на сайті, а плагінів для нього набагато більше, і займають вони небагато.