1 Востаннє редагувалося Дмитро-Чебурашка (25.03.2016 14:38:36)

Тема: Чому DEV-C++ корчить літери?

Чому DEV-C++  корчить літери?

DEV-C ++ лежить на флешці. Він працював, перебуваючи в тому ж положенні, тут, раніше, до перетурбацій з дисками. Він працював з флешки на машині Коляна де не XP, а сімка.
Він працював на машині у Сані, професора математики, де вінда 64 біт після вказівки, при запуску.
Ось що це ось зараз ?? З якого переляку?
залишився ніби тієї ж екзешник. Мені
ось дивно, що ж взагалі могло піти не так?
Я хочу зрозуміти саму тему, побачити коріння самої події, дістатися до самої суті цього явища... Цікаво ж!
На рівнісинькому місці трапляється те, чого, здається ніби, аж нияк не повинно бути.
Справа тут в бажанні зрозуміти те, що незрозуміло.

Може я що щось плутаю, якимось чином .. І тим більше, я хочу зрозуміти !! А я ще розширю тему .. Я зберігав скріни, пошукаю ..

Post's attachments

корчить літери.bmp 2.25 mb, 191 downloads since 2016-03-25 

2 Востаннє редагувалося Дмитро-Чебурашка (25.03.2016 16:59:21)

Re: Чому DEV-C++ корчить літери?

Не знаю, я може й даремно все оце до купи звалюю, а може, й взагалі, дуростями займаюся..
Хоча чому, ні, все вірно. Ну бажаю я розібратися!


Ага-о.. І я написав текст ще 7 березня, але і не відправив.
Може, дурниця, але справа в тому що мені не все зрозуміло, що відбувається на машині!
Я хочу зрозуміти деяки здаютщіеся мені дивними речі.

Post's attachments

Z.7z 485.42 kb, 83 downloads since 2016-03-25 

3

Re: Чому DEV-C++ корчить літери?

тому що шрифти?

тут спілкуються українці, про політику, і інше (серед них є програмісти, але дуже мало, тому не заходьте туди лише з питаннями про програмування)
https://discord.gg/Zk29v4P
Подякували: Дмитро-Чебурашка1

4 Востаннє редагувалося Дмитро-Чебурашка (25.03.2016 18:08:59)

Re: Чому DEV-C++ корчить літери?

Ну і ще красивіше. Я скачав DEV наново, встановив, і запускаю її як з кнопки пуск, так і прям з папці.
Запускаю навить пачками.
Бачу її у диспетчерові завдань, а прямо на моніторі не бачу!

Post's attachments

у диспетчерові.bmp 2.25 mb, 184 downloads since 2016-03-25 

5 Востаннє редагувалося Дмитро-Чебурашка (25.03.2016 18:06:16)

Re: Чому DEV-C++ корчить літери?

Цікаво..    Не.. Ну а якщо я прям з клавіатури в середовищі друкую? Хіба можуть бути у самого середовища непонятки або ж різночитання?  Тобто виходить що є якись ще настроювання в самогму дев-і де либо у ньому?

Re: Чому DEV-C++ корчить літери?

Таки став, з сайта http://programming.in.ua/programming/ba … multi.html


Справа можливо може бути ще в тому, що я якось ставляв MinGW, було незрозуміло став він чі ні,
і, я вважаю, щось таки трапилось, що після цього з DEV ось таке відбувалося.

Подякували: leofun011

Re: Чому DEV-C++ корчить літери?

Нє, проблему не вирішив,  все знову все те ж саме. Лазив по гуглу, налаштуваннях, не знайду.

8 Востаннє редагувалося -=ЮрА=- (26.03.2016 09:49:39)

Re: Чому DEV-C++ корчить літери?

Дмитро-Чебурашка спробуй для початку змінити Family шрифта та погратися з його розміром

Post's attachments

Безымянный.png 168.72 kb, 64 downloads since 2016-03-26 

Подякували: leofun011

9

Re: Чому DEV-C++ корчить літери?

Можливо Dev C++ користується шрифтом системи. А даний шрифт в твоїй ОС дещо змінений, хоча це лише моя думка/.

10

Re: Чому DEV-C++ корчить літери?

Прихований текст
sasha276 майже всі софтини використовують системні шрифти, тягнути разом з Арр фонт, який суппортить юнікод м'яко кажучі безглуздо : наприклад той же MingLiu важить близько 25 Мб у запакованному вигляді, розпакується десь у метрів 60-т, Arial Unicode важить ще більше. Тягають з собою фонти лише незначна частина Арр і то такі Арр підтримують наприклад лише латиницю чи якийсь проміжок УТФу, скажіму якась утіліта вендором якої є Китай і вона для Китаю й зроблена. На скріні у посту 1 я бачу невірне накладення афінних перетворень - гліфи(тобто значки літер) дуже звужені, це може буди внаслідок якогось катомного режиму для виводу зображення на монік, чи внаслідок використання якогось не моноширинного шрифта), у любому випадку потрібно змінити фемілі та сайз шрифта у налаштуваннях ДевС та подивитись що з цього буде.
Подякували: sasha2761

11

Re: Чому DEV-C++ корчить літери?

Можливо, редактор адекватно працює лише з одноширинними шрифтами (такими як Courier New чи Consolas), для решти ж вибирає якусь фіксовану ширину, хоча літери у шрифті початково мають її різну. Втім, можливо, тут ще якісь баги чи фічі наклались.

py -3 -m pip install git+https://github.com/snoack/python-goto
∩⍴○⌈⍴⍺/∧\∨/⊢○ ⌿⍀⍴⌊