1 Востаннє редагувалося vitalii97 (17.04.2016 13:26:14)

Тема: Вивести координати курсора в консолі

Потрібно вивести координати курсора в консолі. Знайшов якусь функцію, але як її викликати не знаю.

BOOL GetCursorPos(LPPOINT lpPoint 
    );

Покажіть, будь ласка, як це робиться. Дякую.

2

Re: Вивести координати курсора в консолі

Та функція повертає координати у POINT

typedef struct tagPOINT {
  LONG x;
  LONG y;
} POINT, *PPOINT;

Тільки то не для консолі.

x
Подякували: koala, leofun012

3

Re: Вивести координати курсора в консолі

шоб було для консолі, тре дізнатись позицію і розміри консолі, напрімєр.

тут спілкуються українці (серед них є програмісти)
https://discord.gg/Zk29v4P

4

Re: Вивести координати курсора в консолі

Якщьо ТС студент.Скоріше за все, потрібні не х,у точки,а номер строки та символа у ньому.

5

Re: Вивести координати курсора в консолі

MSDN. SetConsoleCursorPosition()/GetConsoleScreenBufferInfo()

Білоруський журнал «Радиолюбитель»
Lead Radar systems engineer & Software developer of industrial automation
Мої розробки та відеоблог