1 Востаннє редагувалося LeoDevel (14.01.2013 18:30:13)

Тема: Числа Фібоначчі

int n,k;
int a=1, b=1, c=1;
 printf("Vved nomer\n");
    printf("Vved kinceve chuslo\n");
    scanf("%d",&k);
    printf("chusla v promigku [%d..%d]\n",b,k);
    n=0;
  while (b<=k)
    {
    n++;
    printf("\tFibonachi[%d]=%d\n",n,c); 
    c=a+b;
    a=b;
    b=c;

!!!. Скільки серед них непарних чисел? Як це реалізувати..

Твори в Україні...

Re: Числа Фібоначчі

Пропоную таким юзерам не відповідати, оскільки вони навіть не читали правила.

Подякували: Ярослав, Replace2

3 Востаннє редагувалося Ярослав (14.01.2013 17:40:48)

Re: Числа Фібоначчі

А я пропоную пояснити правила.
Шановний користувач, LeoDevel, оформіть тему згідно із правилами форуму.
Для вставки коду необхідно використовувати теги [ code ] [ /code ] без пробілів в самих тегах.

Hanter

Краще просто поясніть як правильно робити. Він же новий юзер, всього 9 повідомлень. Уявіть - що це його перший досвід спілкування на форумі.

Білий Лунь

Re: Числа Фібоначчі

Що ж, можливо ви і праві.
Але якщо я не помиляюся, під час реєстрації відображаються правила.

5

Re: Числа Фібоначчі

Hanter написав:

Пропоную таким юзерам не відповідати, оскільки вони навіть не читали правила.

Ну ми ж програмісти, ми можемо відповісти абсолютно точно і правильно і це все одно нікому не допоможе. :)

Отож, правильна відповідь - непарних чисел Фібоначчі як і самих чисел Фібоначчі - безліч.

Подякували: Адріян Ігорович, Bartash2

6

Re: Числа Фібоначчі

Hanter написав:

Пропоную таким юзерам не відповідати, оскільки вони навіть не читали правила.

Починає кожен з юзера. Можна просто людину поправити. На цьому форумі я вперше і просто не звирнув уваги, вчіться толерантності...

Твори в Україні...

7

Re: Числа Фібоначчі

bunyk написав:
Hanter написав:

Пропоную таким юзерам не відповідати, оскільки вони навіть не читали правила.

Ну ми ж програмісти, ми можемо відповісти абсолютно точно і правильно і це все одно нікому не допоможе. :)

Отож, правильна відповідь - непарних чисел Фібоначчі як і самих чисел Фібоначчі - безліч.

Дякую за відповідь, що на форумі так дружно....

Твори в Україні...

8

Re: Числа Фібоначчі

keithfay написав:

А я пропоную пояснити правила.
Шановний користувач, LeoDevel, оформіть тему згідно із правилами форуму.
Для вставки коду необхідно використовувати теги [ code ] [ /code ] без пробілів в самих тегах.

Hanter

Краще просто поясніть як правильно робити. Він же новий юзер, всього 9 повідомлень. Уявіть - що це його перший досвід спілкування на форумі.

Дякую за порозуміння...

Твори в Україні...

9

Re: Числа Фібоначчі

Вибачте що не в тему, але одне питання до коду:

chusla v promigku

як ви букву u читаєте? бо у мене щось когнітивний дисонанс.

А по питанню: непарних чисел серед чисел Фібоначчі рівно 2/3. Але для цього знати програмування не потрібно.