1

Тема: Як помістити < img > в < textarea >?

Як помістити < img > в < textarea >?
В мене получилось шось таке:

                    
function smiles_paste(){
    var textarea = document.getElementById('textarea');
    textarea.value += "<img src='smile.png'>";
}
Програмуй! або запрограмують тебе!
...

2 Востаннє редагувалося Betterthanyou (29.01.2017 19:25:34)

Re: Як помістити < img > в < textarea >?

Ніяк, ви можете використати готові рішення, наприклад https://www.tinymce.com/
Або так

<textarea style="background-image: url(smile.png);">

</textarea>

тоді картинка буде фоном, в сам textarea наскільки я знаю помістити не можна картинку

Подякували: ostap34PHP, Monolith2

3

Re: Як помістити < img > в < textarea >?

Betterthanyou написав:

Ніяк, ви можете використати готові рішення, наприклад https://www.tinymce.com/
Або так

<textarea style="background-image: url(smile.png);">

</textarea>

тоді картинка буде фоном, в сам textarea наскільки я знаю помістити не можна картинку

Дякую, але це трохи не те, я просто хосу вставити смайли в textarea, в просту <textarea></textarea>

Програмуй! або запрограмують тебе!
...

4

Re: Як помістити < img > в < textarea >?

Betterthanyou написав:

Ніяк, ви можете використати готові рішення, наприклад https://www.tinymce.com/
Або так

<textarea style="background-image: url(smile.png);">

</textarea>

тоді картинка буде фоном, в сам textarea наскільки я знаю помістити не можна картинку

в сам textarea наскільки я знаю помістити не можна картинку

А як тоді вставляються смайлики в фейсбуці, вк і тд... може хтось знає?

Програмуй! або запрограмують тебе!
...

5

Re: Як помістити < img > в < textarea >?

ost.bregin2014 написав:
Betterthanyou написав:

Ніяк, ви можете використати готові рішення, наприклад https://www.tinymce.com/
Або так

<textarea style="background-image: url(smile.png);">

</textarea>

тоді картинка буде фоном, в сам textarea наскільки я знаю помістити не можна картинку

в сам textarea наскільки я знаю помістити не можна картинку

А як тоді вставляються смайлики в фейсбуці, вк і тд... може хтось знає?

А, виявляється в фейсбуку свій textarea, може хтось знає є заготовки нового textarea(бібліотеки для створення texarea в тезі < div >)

Програмуй! або запрограмують тебе!
...

6 Востаннє редагувалося 221VOLT (29.01.2017 19:56:09)

Re: Як помістити < img > в < textarea >?

Betterthanyou написав:

Ніяк, ви можете використати готові рішення, наприклад https://www.tinymce.com/
Або так

<textarea style="background-image: url(smile.png);">

</textarea>

тоді картинка буде фоном, в сам textarea наскільки я знаю помістити не можна картинку

скільки вам, простим смертним, говорити -- можна!!!

просто ви не володієте темною та світлою магією JS !!!

https://221v.github.io/other-examples/c … index.html
отак можна
(тут у якості textarea виступає просто div -- і працює ця магія лише в сучасних браузерах)


-----

ost.bregin2014 написав:

в сам textarea наскільки я знаю помістити не можна картинку

А як тоді вставляються смайлики в фейсбуці, вк і тд... може хтось знає?

відкриваєте браузер, консоль і досліджуєте! вперед! успіхів!

https://blog.clever-games.win/
Це ще не кінець. Це навіть не початок кінця. Але, можливо, це кінець початку.
Зростання мудрості можна точно вимірювати ступенем зменшення злоби.
///// у творчій відпустці. не турбувати /////
Подякували: ostap34PHP, Monolith2

7

Re: Як помістити < img > в < textarea >?

221VOLT написав:

скільки вам, простим смертним, говорити -- можна!!!

просто ви не володієте темною та світлою магією JS !!!

https://221v.github.io/other-examples/c … index.html
отак можна
(тут у якості textarea виступає просто div -- і працює ця магія лише в сучасних браузерах)

Я знаю про це, навіть є бібліотека готова:http://kwolfy.github.io/KEmoji/ але як мені тоді через php витягнути текст з div??

Програмуй! або запрограмують тебе!
...
Подякували: 221VOLT1

8

Re: Як помістити < img > в < textarea >?

ost.bregin2014 написав:
221VOLT написав:

скільки вам, простим смертним, говорити -- можна!!!

просто ви не володієте темною та світлою магією JS !!!

https://221v.github.io/other-examples/c … index.html
отак можна
(тут у якості textarea виступає просто div -- і працює ця магія лише в сучасних браузерах)

Я знаю про це, навіть є бібліотека готова:http://kwolfy.github.io/KEmoji/ але як мені тоді через php витягнути текст з div??

прекрасно) а навіщо тоді запитувати про те що і так знаєте?

як як - та просто!
дістаєте текст з допомогою js, далі відправляєте через аджакс чи вебсокети на сервер -- все просто)

https://blog.clever-games.win/
Це ще не кінець. Це навіть не початок кінця. Але, можливо, це кінець початку.
Зростання мудрості можна точно вимірювати ступенем зменшення злоби.
///// у творчій відпустці. не турбувати /////
Подякували: Betterthanyou, ostap34PHP, Monolith3

9

Re: Як помістити < img > в < textarea >?

221VOLT написав:
ost.bregin2014 написав:
221VOLT написав:

скільки вам, простим смертним, говорити -- можна!!!

просто ви не володієте темною та світлою магією JS !!!

https://221v.github.io/other-examples/c … index.html
отак можна
(тут у якості textarea виступає просто div -- і працює ця магія лише в сучасних браузерах)

Я знаю про це, навіть є бібліотека готова:http://kwolfy.github.io/KEmoji/ але як мені тоді через php витягнути текст з div??

прекрасно) а навіщо тоді запитувати про те що і так знаєте?

як як - та просто!
дістаєте текст з допомогою js, далі відправляєте через аджакс чи вебсокети на сервер -- все просто)

прекрасно) а навіщо тоді запитувати про те що і так знаєте?
бо я дізнався про таку бібліотеку після того як створив тему *PARDON*
Дякую, поситаю шо таке вебсокети....

Програмуй! або запрограмують тебе!
...