1

Тема: Denwer

У мене чомусь непрацюють сесії, на Denwer3_Base_PHP52_2012-09-16_a2.2.22_p5.2.12_zendoptimizer_m5.5.25_pm

2 Востаннє редагувалося Адріян Ігорович (31.01.2013 18:12:52)

Re: Denwer

serhi11 написав:

У мене чомусь непрацюють сесії, на Denwer3_Base_PHP52_2012-09-16_a2.2.22_p5.2.12_zendoptimizer_m5.5.25_pm

Непрацють у якому розумінні, вилізає помилка при створенні сесії ?

session_start()

у коді є ?
У файлі php.ini прописаний шлях для збереження сесій ?
Покажіть код у якому не працюються сесії.

3

Re: Denwer

<?php include("include/bd.php"); ?>   
<?php include("include/function.php"); ?>    
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<title>rep-hop.ua</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css">
<script type="text/javascript" src="js/script.js"></script>
</head>
<body>
<div id="contayner">
<?php
include("include/head.php");
?>
<div id="content">
<?php    
    if(isset($_SESSION['id'])){
        include(user.php);                       
    }else{       
        echo "<center>
                <h2>Зарегнися</h2>
                <form action='save_user.php' method='post'>
                    <p><span class='text_form_aut'><strong>Е-маіл:</strong></span><br>
                    <input name='email' type='text' class='style_form_aut'></p>
                    <p><span class='text_form_aut'><strong>Пароль:</strong></span><br>
                    <input name='password' type='password' class='style_form_aut'></p>
                    <p><span class='text_form_aut'><strong>Підтверження пароля:</strong></span><br>
                    <input name='repassword' type='password' class='style_form_aut'></p>
                    <p><span class='text_form_aut'><strong>Поганяло:</strong></span><br>
                    <input name='name' type='tex' class='style_form_aut'></p>
                    <p><span class='text_form_aut'><strong>Інше поганяло:</strong></span><br>
                    <input name='family' type='text' class='style_form_aut'></p>
                    <input name='register' type='submit' value='Зарегнися' class='style_button_reg' onclick='return thisform(this.form)'>
                </form>
              </center>";   
    }
?>
</div>
</div>
</body>
</html>

4

Re: Denwer

Коли я авторизуюся.......неспрацьовує сесія, по ідеї має відкриватися файл user.php

5 Востаннє редагувалося Адріян Ігорович (31.01.2013 19:01:17)

Re: Denwer

serhi11, код варто обрамляти у [ code ] [ /code ]
Покажіть код файлу save_user.php.
include(user.php); - назву файлу треба брати у лапки.
Щось я не бачу старту сесії.

6

Re: Denwer

<?php include("include/bd.php"); ?>   
<?php include("include/function.php"); ?>   
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<title>rep-hop.ua</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css">
<script type="text/javascript" src="js/script.js"></script>
</head>
<body>
<div id="contayner">
<?php include("include/head.php"); ?>
<div id="content">
<?Php
include("include/bd.php");    include("include/function.php");   
//Присвоюємо глобальній перемінній просту перемінну
if(isset($_POST['email'])){$email = $_POST['email'];}
if(isset($_POST['password'])){$password = $_POST['password'];}
if(isset($_POST['repassword'])){$repassword = $_POST['repassword'];}
if(isset($_POST['name'])){$name = $_POST['name'];}
if(isset($_POST['family'])){$family = $_POST['family'];}

//Обробляємо наші поля щоб нам не написали html або js
$email = trim(htmlspecialchars($_POST['email'],ENT_QUOTES));
$password = trim(htmlspecialchars($_POST['password'],ENT_QUOTES));
$repassword = trim(htmlspecialchars($_POST['repassword'],ENT_QUOTES));
$name = trim(htmlspecialchars($_POST['name'],ENT_QUOTES));
$family = trim(htmlspecialchars($_POST['family'],ENT_QUOTES));

//Шифруємо пароль
$newpassword = md5($password);

//Перевіряємо чи є користувач з таким емейлом в нашій БД
tmp_email($email);

//Додаємо дані в БД
bd_insert($email,$newpassword,$repassword,$name,$family);
echo "<center><strong>Вітаємо вас ви успішно зареєстровані, тепер ви можите зайти на свою <a href='index.php'>сторінку</a></center></center>";
?>
</div>
</div>
</body>
</html>

Re: Denwer

serhi11, ще раз кажу, обрамляйте код спец тегами!
А скрипт не працює тому, що сесія не стартує.
Для запуску сесії використовують

session_start()

без параметрів.
Сесія повинна стартувати до відправлення хедерів браузеру або виводу типу echo і print.

8

Re: Denwer

Сесія у мене стартує у файлі bd.php.....цей файл я підключаю функцією include..........Пару днів назад коли я почав писати цей код, сесія працювала нормально........а сьогодні почала вимахуватися......

Re: Denwer

serhi11 написав:

Сесія у мене стартує у файлі bd.php.....цей файл я підключаю функцією include..........Пару днів назад коли я почав писати цей код, сесія працювала нормально........а сьогодні почала вимахуватися......

Помилки якісь видає ?
Якщо ні, спробуйте на початку скрипта поставити наступне:

ini_set("display_errors",1);
error_reporting(E_ALL);
Подякували: miroslav.chandler1

10

Re: Denwer

Уже ставив ніякого ефекту.......Можливо це через вірус, в мене на компі немає антивірусної

11

Re: Denwer

serhi11 написав:

Уже ставив ніякого ефекту.......Можливо це через вірус, в мене на компі немає антивірусної

Біс його знає, чи то через криву конфігурацію конфігів чи через віруси, чи через логічну помилку у скрипті.
Більше схиляюся до останнього варіанту.
serhi11, якщо ваш проект не являє собою щось секретне, то можете виставити його на GitHub, так лекше буде знайти помилки у скриптах(якщо вони є). Якщо нічого у скриптах не знайдемо, то треба буде братися за конфіги.
Також раджу спробувати поставити OpenServer, і спробувати запустити ваш рушій на ньому. Якщо нічого не вийде - помилка 99% у скрипті.

12

Re: Denwer

Hanter дякую за пораду....OpenServer я так і незміг скачати...в мене маленька швидкість підключення 56Кбіт/с......З моїм скриптом все нормально, переустановив віндовс і він запрацював

13 Востаннє редагувалося Адріян Ігорович (05.02.2013 19:33:03)

Re: Denwer

serhi11 написав:

Hanter дякую за пораду....OpenServer я так і незміг скачати...в мене маленька швидкість підключення 56Кбіт/с......З моїм скриптом все нормально, переустановив віндовс і він запрацював

Ну от і добре, але не думаю, що варто було переустановлювати цілу систему. достатньо було переустановити сам денвер.

14

Re: Denwer

Денвер фігово співіснує з Вістою/Сімкою (якщо не вимкнути стандартні серверні служби), тому откат до ХП виправляє ситуацію для початківців. ІМГО, денвер то фофуддя, ХАМРР наше всьо :)

Бодай вас Бог любив, а мене – молодиці!

15

Re: Denwer

Переустановляв я денвер, скрипт все одно непрацював

16

Re: Denwer

serhi11 написав:

Переустановляв я денвер, скрипт все одно непрацював

Все ж рекомендую Вам завантажити базовий пакет OpenServer, оскільки денвер може часто давати збої.
Знаю по власному досвіду. Відколи перейшов був на OpenServer, більше нічим не користувався.
Тепер я лінуксоїд і юзаю зв’язку Apache+PHP+MySql. Жаль тільки з конфігами у мене завжди проблеми...

17

Re: Denwer

Очі.завидющі написав:

Денвер фігово співіснує з Вістою/Сімкою (якщо не вимкнути стандартні серверні служби), тому откат до ХП виправляє ситуацію для початківців. ІМГО, денвер то фофуддя, ХАМРР наше всьо :)

or LAMP ? :)