1

Тема: Заливка верстки на Wordpress

Доброго всім дня
У мене є верстка, яку потрібно залити на вордпресс

Всього є 6 сторінок
Перша сторінка статична ( але знизу повинні виводитися три останні пости).
4 - сторінки - повністю статичні, відрізняються лише інформацією

І сторінка блогу


Я залив першу сторінку в файл page.php на Wordpress i , а далі що ?
Як залити  решту сторінок ?

2

Re: Заливка верстки на Wordpress

Створить свою тему або наслідуйтесь від той що вам подобається.
Писля цього, вам потрібно буде створити свої типи сторінок (з опису я бачу тут два типу) та модифікувати відповідним чином файли теми.
Як пириклад  - дивіться ті теми що йдуть разом з вордпрес та читайте Codex

3

Re: Заливка верстки на Wordpress

varkon написав:

Створить свою тему або наслідуйтесь від той що вам подобається.
Писля цього, вам потрібно буде створити свої типи сторінок (з опису я бачу тут два типу) та модифікувати відповідним чином файли теми.
Як пириклад  - дивіться ті теми що йдуть разом з вордпрес та читайте Codex


А МОЖНА детальніше ?
які саме файли редактувати ?

Я залив головну сторінку в page.php, а решту сторінок куди заливати ? ( в який шаблон ? )

4

Re: Заливка верстки на Wordpress

По перше - page.php - це не головна сторінка. Тема у ВП має декілька основних файлів - один з них  function.php - тут знаходятся функції які реализує тема. Також є header.php footer.php - початок та кінець сторінки. page.php  - це шаблон статичної сторінки - без заголовку та футера. Для різних типів сторінок - треба зробити різний шаблон.
По друге - я ж ясно написав - створіть свій, або успадкуйте той, що вам подобається.
Більш детально - читайте за посиланням.
Й ще одно - якщо ви хочите навчитися та розбиратися - то будь ласка читайте доку. Якщо вам просто потрібно виконати роботу - розмістіть свою пропозицію - може когось це зацікавить. Якщо є готова верстка - це вам буде коштувати приблизно 700-1500 грн. або більше в залежності від складності роботи.
Також є такий інструмент як наприклад Artisteer - він дозволяє легко візуально створювати тему у тому числі й для ВП. Звичайно ж має деякі недоліки - але якщо потрібно швидко - то він це дозволяє зробити досить легко.

Подякували: bvn, A.N.Onim2

5

Re: Заливка верстки на Wordpress

varkon написав:

По перше - page.php - це не головна сторінка. Тема у ВП має декілька основних файлів - один з них  function.php - тут знаходятся функції які реализує тема. Також є header.php footer.php - початок та кінець сторінки. page.php  - це шаблон статичної сторінки - без заголовку та футера. Для різних типів сторінок - треба зробити різний шаблон.
По друге - я ж ясно написав - створіть свій, або успадкуйте той, що вам подобається.
Більш детально - читайте за посиланням.
Й ще одно - якщо ви хочите навчитися та розбиратися - то будь ласка читайте доку. Якщо вам просто потрібно виконати роботу - розмістіть свою пропозицію - може когось це зацікавить. Якщо є готова верстка - це вам буде коштувати приблизно 700-1500 грн. або більше в залежності від складності роботи.
Також є такий інструмент як наприклад Artisteer - він дозволяє легко візуально створювати тему у тому числі й для ВП. Звичайно ж має деякі недоліки - але якщо потрібно швидко - то він це дозволяє зробити досить легко.


гаразд, я зрозумів, дякую
я вже зробив те що мав

Я просто для кожної сторінки створив власний шаблон

6

Re: Заливка верстки на Wordpress

Мабудь під "шаблоном" ми розуміємо різні речи :)
Ну добре як що все вийшло

7

Re: Заливка верстки на Wordpress

Не думаю, що це хороша ідея питати тут на форумі кожен крок. Ознайомтеся для початку, як працює WordPress
http://intech.lviv.ua/creating-theme-for-wordpress/
https://olegvoloshchuk.com/tehnichni-po … press.html

Був собі цебер, та переполуцебрився на полуцебренята
Неймовірний блог про мандри http://bosano.ga

8

Re: Заливка верстки на Wordpress

головна - front-page.php
сторінка списку блогів -  index.php
сторінка одного посту - single.php
шапка сайту - header.php
підвал сайту - footer.php
статичні сторінки - page.php, tpl-{custom name}.php


http://www.chipbennett.net/themes/template-hierarchy/2/

9

Re: Заливка верстки на Wordpress

varkon написав:

Мабудь під "шаблоном" ми розуміємо різні речи :)
Ну добре як що все вийшло

можливо ви мені швидше підкажете, ніж я сам знайду

Я зробив все як мав, на першій сторінці (файл index.php) відображається тільки 3 пости,
але на сайті у мене є окремо сторінка блог, де повинні відображатися всі пости, і щоб знизу сторінки перемикати можна було б

Як це реалізувати ?

10

Re: Заливка верстки на Wordpress

Key написав:

головна - front-page.php
сторінка списку блогів -  index.php
сторінка одного посту - single.php
шапка сайту - header.php
підвал сайту - footer.php
статичні сторінки - page.php, tpl-{custom name}.php


http://www.chipbennett.net/themes/template-hierarchy/2/


мене цікавить front-page ?
ну наприклад я заллю у цей файл головну сторінку, але налаштування якісь потрібно міняти у Wordpress ?

11

Re: Заливка верстки на Wordpress

Nick9956 написав:
varkon написав:

Мабудь під "шаблоном" ми розуміємо різні речи :)
Ну добре як що все вийшло

можливо ви мені швидше підкажете, ніж я сам знайду

Я зробив все як мав, на першій сторінці (файл index.php) відображається тільки 3 пости,
але на сайті у мене є окремо сторінка блог, де повинні відображатися всі пости, і щоб знизу сторінки перемикати можна було б

Як це реалізувати ?

Не зовсім зрозумів що таке - "щоб знизу сторінки перемикати можна б було".
Вивід постів робиться таким чином:

<?php 
                if(have_posts()) {
                
                    /* Display navigation to next/previous pages when applicable */
//перевіряемо умови що будемо виводити - в данному випадку перевіряється головна сторінка чи ні
                    if ( theme_get_option('theme_' . (theme_is_home() ? 'home_' : '') . 'top_posts_navigation' ) ) {
                        theme_page_navigation();
                    }
                    
                    /* Start the Loop */ 
//Тут фільтруємо пости за умовою - або виводимо усі. 
                    while (have_posts()) {
                        the_post();
                        get_template_part('content', get_post_format());
                    }
                    
                    /* Display navigation to next/previous pages when applicable */
                    if (theme_get_option('theme_bottom_posts_navigation')) {
                         theme_page_navigation();
                    }
                
                } else {
                
                     theme_404_content();
                     
                } 
            ?>
Подякували: Nick99561

12

Re: Заливка верстки на Wordpress

Nick9956 написав:
Key написав:

головна - front-page.php
сторінка списку блогів -  index.php
сторінка одного посту - single.php
шапка сайту - header.php
підвал сайту - footer.php
статичні сторінки - page.php, tpl-{custom name}.php


http://www.chipbennett.net/themes/template-hierarchy/2/


мене цікавить front-page ?
ну наприклад я заллю у цей файл головну сторінку, але налаштування якісь потрібно міняти у Wordpress ?

Якщо ви встановите як головною статичну сторінку, та вкажете їй темплейт який ви створили у цьому файлі.

13 Востаннє редагувалося Nick9956 (03.03.2017 10:30:03)

Re: Заливка верстки на Wordpress

varkon написав:
Nick9956 написав:
varkon написав:

Мабудь під "шаблоном" ми розуміємо різні речи :)
Ну добре як що все вийшло

можливо ви мені швидше підкажете, ніж я сам знайду

Я зробив все як мав, на першій сторінці (файл index.php) відображається тільки 3 пости,
але на сайті у мене є окремо сторінка блог, де повинні відображатися всі пости, і щоб знизу сторінки перемикати можна було б

Як це реалізувати ?

Не зовсім зрозумів що таке - "щоб знизу сторінки перемикати можна б було".
Вивід постів робиться таким чином:

<?php 
                if(have_posts()) {
                
                    /* Display navigation to next/previous pages when applicable */
//перевіряемо умови що будемо виводити - в данному випадку перевіряється головна сторінка чи ні
                    if ( theme_get_option('theme_' . (theme_is_home() ? 'home_' : '') . 'top_posts_navigation' ) ) {
                        theme_page_navigation();
                    }
                    
                    /* Start the Loop */ 
//Тут фільтруємо пости за умовою - або виводимо усі. 
                    while (have_posts()) {
                        the_post();
                        get_template_part('content', get_post_format());
                    }
                    
                    /* Display navigation to next/previous pages when applicable */
                    if (theme_get_option('theme_bottom_posts_navigation')) {
                         theme_page_navigation();
                    }
                
                } else {
                
                     theme_404_content();
                     
                } 
            ?>

але в мене свої є стилі для відображення постів
я вствив цей код, але він не працює

У мене сторінка блогу - index.php

14

Re: Заливка верстки на Wordpress

Nick9956 написав:

але в мене свої є стилі для відображення постів
я вствив цей код, але він не працює

У мене сторінка блогу - index.php

Що значить  - "не працює"? Чим це проявляється?
Це код з робочої теми - то ж якщо не працює - то можливо якісь деталі ви упустили. Як ви виводили свої три запису? 
Я рекомендую все ж таки почитати WP Codex

15

Re: Заливка верстки на Wordpress

varkon написав:
Nick9956 написав:

але в мене свої є стилі для відображення постів
я вствив цей код, але він не працює

У мене сторінка блогу - index.php

Що значить  - "не працює"? Чим це проявляється?
Це код з робочої теми - то ж якщо не працює - то можливо якісь деталі ви упустили. Як ви виводили свої три запису? 
Я рекомендую все ж таки почитати WP Codex


дивіться, пости у мене виводяться
Але мені потрібно, що б була знизу навігація по сторінкам

НАприклад, у мене 50 постів, на одну сторінку виводиться 5 постів. Отже буде 10 сторінок по 5 постів
І знизу можна переключатися між цими сторінками

Я вже натрапив на функцію wordpress - get_the_posts_pagination()

Але питання: як додати свої стилі для функції цієї
Щоб цифри сторінок по іншому виглядали, наприклад, і т.д

16

Re: Заливка верстки на Wordpress

varkon написав:
Nick9956 написав:

але в мене свої є стилі для відображення постів
я вствив цей код, але він не працює

У мене сторінка блогу - index.php

Що значить  - "не працює"? Чим це проявляється?
Це код з робочої теми - то ж якщо не працює - то можливо якісь деталі ви упустили. Як ви виводили свої три запису? 
Я рекомендую все ж таки почитати WP Codex


дивіться тут така ситуація

Зараз розбираюся з single.php

Хочу свій шаблон задати

Але не виходить, не відображається текст

Як правильно відображати пости y single.php ?

17 Востаннє редагувалося Key (03.03.2017 17:53:44)

Re: Заливка верстки на Wordpress

це по фронт page
http://fex.net/get/936116135606/4601601

це відображення контету поста.

 <article>
            <?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post();
                the_content();
            endwhile; endif; ?>
        </article>

це список функцій вп
https://truemisha.ru/wordpress-codex

Post's attachments

cc.jpg 62.67 kb, 23 downloads since 2017-03-03