1

Тема: Як встановити час завантаження скрипта?

Доброго дня!(поки що день, в мене *YES* ), я робив(багато чого в скрипті) я робив скрипт, і він довго вантажиться, через  це стається "504 Gateway Time-out", як збільшити час завантаження скрипта? можливо навіть додати напис "завантажується".


Ви запитаєте навіщо такий скрипт на сайті*PARDON* , якщо він буде "тормозити" користувачам, він тільки для адміністратора сайту *CRAZY*   8)


Якшо цікаво що я такого з скриптом що його відсилає на 504, то ось: http://pastebin.com/bzQW5N78

Буду вдячний!

МОЖЕ хтось знає..............

Програмуй! або запрограмують тебе!
...

2

Re: Як встановити час завантаження скрипта?

Для таких штук, вам потрібно використати технологію AJAX.
Яка і буде перевіряти чи робота скрипта завершилась чи ні.

(function(){
  console.log("called anonymously");
})()
Подякували: ostap34PHP1

3

Re: Як встановити час завантаження скрипта?

mike написав:

Для таких штук, вам потрібно використати технологію AJAX.
Яка і буде перевіряти чи робота скрипта завершилась чи ні.

Ой-йой!!!! %)  *FACEPALM*  ше  AJAX вчити! це ж JS! я вибрав PHP, back-end..........

Програмуй! або запрограмують тебе!
...

4 Востаннє редагувалося koala (13.03.2017 16:58:31)

Re: Як встановити час завантаження скрипта?

Якщо це дійсно треба - збільшіть max_execution_time в php.ini.
Але краще подумайте про оптимізацію.
І якщо вам треба, щоб у браузері щось відображалося, поки результат обчислюється на сервері, то це або AJAX, або якийсь інший принципово не простіший, а з точки зору архітектури гірший фокус.

Подякували: ostap34PHP1

5

Re: Як встановити час завантаження скрипта?

koala написав:

Якщо це дійсно треба - збільшіть max_execution_time в php.ini.
Але краще подумайте про оптимізацію.
І якщо вам треба, щоб у браузері щось відображалося, поки результат обчислюється на сервері, то це або AJAX, або якийсь інший принципово не простіший, а з точки зору архітектури гірший фокус.

А якщо поступово скрипт це має виконувати, нажата перша кнопка, перша частина скрипту, друга кнопка - все решту? можна так?

Програмуй! або запрограмують тебе!
...

6

Re: Як встановити час завантаження скрипта?

ost.bregin2014 написав:
koala написав:

Якщо це дійсно треба - збільшіть max_execution_time в php.ini.
Але краще подумайте про оптимізацію.
І якщо вам треба, щоб у браузері щось відображалося, поки результат обчислюється на сервері, то це або AJAX, або якийсь інший принципово не простіший, а з точки зору архітектури гірший фокус.

А якщо поступово скрипт це має виконувати, нажата перша кнопка, перша частина скрипту, друга кнопка - все решту? можна так?

На певно скажу що "не можна так" просто сказати, нерозуміючи що Ви хочете зробити. Розповідайте яка мета скрипту.

Подякували: koala, ostap34PHP2

7

Re: Як встановити час завантаження скрипта?

ost.bregin2014 написав:
koala написав:

Якщо це дійсно треба - збільшіть max_execution_time в php.ini.
Але краще подумайте про оптимізацію.
І якщо вам треба, щоб у браузері щось відображалося, поки результат обчислюється на сервері, то це або AJAX, або якийсь інший принципово не простіший, а з точки зору архітектури гірший фокус.

А якщо поступово скрипт це має виконувати, нажата перша кнопка, перша частина скрипту, друга кнопка - все решту? можна так?

Кнопку ви натискаєте з боку браузера, а обробляти має сервер. Голим PHP тут ви не відбудетеся.

Подякували: ostap34PHP1

8

Re: Як встановити час завантаження скрипта?

koala написав:
ost.bregin2014 написав:
koala написав:

Якщо це дійсно треба - збільшіть max_execution_time в php.ini.
Але краще подумайте про оптимізацію.
І якщо вам треба, щоб у браузері щось відображалося, поки результат обчислюється на сервері, то це або AJAX, або якийсь інший принципово не простіший, а з точки зору архітектури гірший фокус.

А якщо поступово скрипт це має виконувати, нажата перша кнопка, перша частина скрипту, друга кнопка - все решту? можна так?

Кнопку ви натискаєте з боку браузера, а обробляти має сервер. Голим PHP тут ви не відбудетеся.

Ясно, дякую, виходу нема............

Програмуй! або запрограмують тебе!
...

9

Re: Як встановити час завантаження скрипта?

iovchynnikov написав:
ost.bregin2014 написав:
koala написав:

Якщо це дійсно треба - збільшіть max_execution_time в php.ini.
Але краще подумайте про оптимізацію.
І якщо вам треба, щоб у браузері щось відображалося, поки результат обчислюється на сервері, то це або AJAX, або якийсь інший принципово не простіший, а з точки зору архітектури гірший фокус.

А якщо поступово скрипт це має виконувати, нажата перша кнопка, перша частина скрипту, друга кнопка - все решту? можна так?

На певно скажу що "не можна так" просто сказати, нерозуміючи що Ви хочете зробити. Розповідайте яка мета скрипту.

http://pastebin.com/bzQW5N78

Програмуй! або запрограмують тебе!
...

10

Re: Як встановити час завантаження скрипта?

ost.bregin2014 написав:
iovchynnikov написав:
ost.bregin2014 написав:

А якщо поступово скрипт це має виконувати, нажата перша кнопка, перша частина скрипту, друга кнопка - все решту? можна так?

На певно скажу що "не можна так" просто сказати, нерозуміючи що Ви хочете зробити. Розповідайте яка мета скрипту.

http://pastebin.com/bzQW5N78

Вашому скрипту бракує хіба що функціоналу запуску ядерних ракет, не дивно що він працює повільно :)

Подякували: ostap34PHP, HetmanNet2

11

Re: Як встановити час завантаження скрипта?

iovchynnikov написав:
ost.bregin2014 написав:
iovchynnikov написав:

На певно скажу що "не можна так" просто сказати, нерозуміючи що Ви хочете зробити. Розповідайте яка мета скрипту.

http://pastebin.com/bzQW5N78

Вашому скрипту бракує хіба що функціоналу запуску ядерних ракет, не дивно що він працює повільно :)

Якраз над ракетами працюю! :D  *DANCE*  *YAHOO*
Програмуй! або запрограмують тебе!
...