Тема: Відображення структури папок і файлів

Привіт.
Скажіть будь ласка, чи можна на js написати скрипт, який буде відображати структуру файлів і папок ?

2

Re: Відображення структури папок і файлів

Саму структуру відображати можна, але потрібно перед цим отримати сам список файлів та директорій за допомогою якогось серверного скрипту.

3

Re: Відображення структури папок і файлів

Hanter написав:

Привіт.
Скажіть будь ласка, чи можна на js написати скрипт, який буде відображати структуру файлів і папок ?

Ви маєте на увазі папки на сервері чи на машині клієнта?

Щоб зрозуміти рекурсію потрібно спочатку зрозуміти рекурсію.
int fac(int n) { return n < 2 ? 1 : n*fac(n-1); }

4

Re: Відображення структури папок і файлів

Patron написав:
Hanter написав:

Привіт.
Скажіть будь ласка, чи можна на js написати скрипт, який буде відображати структуру файлів і папок ?

Ви маєте на увазі папки на сервері чи на машині клієнта?

Скоріше всього сервера, але дещо забуває, що JS в сторінці виконується на стороні клієнта, а не сервера. Правильно?

Віддамся на один вечір в хороші дівочі руки.. не дорого, в у.о. .. Якщо сподобається, то залишуся безкоштовно назавжди..

5

Re: Відображення структури папок і файлів

HetmanNet написав:
Patron написав:
Hanter написав:

Привіт.
Скажіть будь ласка, чи можна на js написати скрипт, який буде відображати структуру файлів і папок ?

Ви маєте на увазі папки на сервері чи на машині клієнта?

Скоріше всього сервера, але дещо забуває, що JS в сторінці виконується на стороні клієнта, а не сервера. Правильно?

так правильно.

Щоб зрозуміти рекурсію потрібно спочатку зрозуміти рекурсію.
int fac(int n) { return n < 2 ? 1 : n*fac(n-1); }

6

Re: Відображення структури папок і файлів

Patron написав:
HetmanNet написав:
Patron написав:

Ви маєте на увазі папки на сервері чи на машині клієнта?

Скоріше всього сервера, але дещо забуває, що JS в сторінці виконується на стороні клієнта, а не сервера. Правильно?

так правильно.

Ось підтвердження того, що тобі казалося мною не одноразово.

Віддамся на один вечір в хороші дівочі руки.. не дорого, в у.о. .. Якщо сподобається, то залишуся безкоштовно назавжди..

7

Re: Відображення структури папок і файлів

1) Взагалі-то автор теми так і не відповів.
2) Мені здається Patron не зовсім зрозумів кому ставиться питання.
3) Мабуть краще почекати поки автор більш детально опише те, що його цікавить, тому тимчасово краще припинити обговорення в даній темі.

8

Re: Відображення структури папок і файлів

HetmanNet написав:
Patron написав:
HetmanNet написав:

Скоріше всього сервера, але дещо забуває, що JS в сторінці виконується на стороні клієнта, а не сервера. Правильно?

так правильно.

Ось підтвердження того, що тобі казалося мною не одноразово.

Не зрозумів? Що за наїзди?

Щоб зрозуміти рекурсію потрібно спочатку зрозуміти рекурсію.
int fac(int n) { return n < 2 ? 1 : n*fac(n-1); }

Re: Відображення структури папок і файлів

Я мав на увазі, щоб подивитися директорії, які знаходяться на сервері, але чомусь зразу не подумав, що js - виконується на стороні клієнта

10

Re: Відображення структури папок і файлів

Patron написав:
HetmanNet написав:
Patron написав:

так правильно.

Ось підтвердження того, що тобі казалося мною не одноразово.

Не зрозумів? Що за наїзди?

То ти трохи не в темі.. :)

Віддамся на один вечір в хороші дівочі руки.. не дорого, в у.о. .. Якщо сподобається, то залишуся безкоштовно назавжди..

11

Re: Відображення структури папок і файлів

HetmanNet та Patron ви один одного не зрозуміли.
Думаю Hanter вже розібрався в цьому питанні, тому тему закриваю.