1

Тема: є якись сервіс щоб підрахувати кількість сторінок на сайті?

є якись сервіс щоб підрахувати кількість сторінок на сайті?
(сторінки .php .html .htm) *DANCE*

"Борітеся – поборете, Вам Бог помагає!",
"Учітесь, читайте, І чужому научайтесь, Й свого не цурайтесь"  - Тарас Шевченко
"Лупайте сю скалу!" - Іван Франко

2

Re: є якись сервіс щоб підрахувати кількість сторінок на сайті?

та йо ма йо "Ти ж програміст"
щось типу PHP скрипт

system("ls -a | grep html");
- Поганому трояну фаєрвол заважає
- Ніколи не програмуйте та не пийте пиво
Якщо ви з першого разу написали програму, в якій немає жодної помилки, повідомте про це системного програмісту: він виправить помилки в компіляторі
Подякували: ostap34PHP1

3

Re: є якись сервіс щоб підрахувати кількість сторінок на сайті?

Навіщо?

4

Re: є якись сервіс щоб підрахувати кількість сторінок на сайті?

Що таке «сторінка на сайті»? Наприклад, якщо сайт являє собю блог, кожен пост у ньому можна відобразити в браузері як окрему сторінку — при цьому, на стороні сервера може бути один php-файл, який відображає всі ці сторінки (а отже, порада вище не підійде). Крім того, нині став модним односторінковий дизайн (де контент підвантажується на ту ж сторінку) — в цьому випадку, підрахунок кількості сторінок не має сенсу.

py -3 -m pip install git+https://github.com/snoack/python-goto
∩⍴○⌈⍴⍺/∧\∨/⊢○ ⌿⍀⍴⌊

5

Re: є якись сервіс щоб підрахувати кількість сторінок на сайті?

сторінки .php

PHP підрахувати не вийде

кількість сторінок на сайті?

Гадаю що ні, бо  це никому не потрібно. Яка мета? Навіщо? Як враховувати перехід на рекламу та сторонні портали?

Подякували: ostap34PHP1

6

Re: є якись сервіс щоб підрахувати кількість сторінок на сайті?

ost.bregin2014 написав:

є якись сервіс щоб підрахувати кількість сторінок на сайті?
(сторінки .php .html .htm) *DANCE*

гугл (за умови роботи індексації), Teleport Pro (викачати ваш сайт локально по-сторінково),
ймовірно існують варіанти про котрі я не знаю :)

https://blog.clever-games.win/
Це ще не кінець. Це навіть не початок кінця. Але, можливо, це кінець початку.
Зростання мудрості можна точно вимірювати ступенем зменшення злоби.
///// у творчій відпустці. не турбувати /////
Подякували: ostap34PHP1

7

Re: є якись сервіс щоб підрахувати кількість сторінок на сайті?

Vi написав:

сторінки .php

PHP підрахувати не вийде

кількість сторінок на сайті?

Гадаю що ні, бо  це никому не потрібно. Яка мета? Навіщо? Як враховувати перехід на рекламу та сторонні портали?

Щоб проідентиксувати сторінки, треба знати список сторінок на сайті

"Борітеся – поборете, Вам Бог помагає!",
"Учітесь, читайте, І чужому научайтесь, Й свого не цурайтесь"  - Тарас Шевченко
"Лупайте сю скалу!" - Іван Франко

8

Re: є якись сервіс щоб підрахувати кількість сторінок на сайті?

ost.bregin2014 написав:

Щоб проідентиксувати сторінки, треба знати список сторінок на сайті

Павуки не індексують всі сторінки. Список сторінок формується залежно від відповіді серверів. Тобто список варіативний - сьгодні така сторінка є завтра немає и навпаки.
Список ти так не сформуєшь.

Подякували: ostap34PHP1

9

Re: є якись сервіс щоб підрахувати кількість сторінок на сайті?

Vi написав:
ost.bregin2014 написав:

Щоб проідентиксувати сторінки, треба знати список сторінок на сайті

Павуки не індексують всі сторінки. Список сторінок формується залежно від відповіді серверів. Тобто список варіативний - сьгодні така сторінка є завтра немає и навпаки.
Список ти так не сформуєшь.

Але чомусь я вже сформулював, і відправив в яндекс на індексацію :)

"Борітеся – поборете, Вам Бог помагає!",
"Учітесь, читайте, І чужому научайтесь, Й свого не цурайтесь"  - Тарас Шевченко
"Лупайте сю скалу!" - Іван Франко

10

Re: є якись сервіс щоб підрахувати кількість сторінок на сайті?

чомусь я вже сформулював

Тому що твій сайт має просту конструкцію.
В мене наприклад сервер не має сторінок взагалі. Як бі я не індексува, павуки запам'ятовують лише стартову сторінку, а на інщі не виходять, хоча користувачу це під силу.
Все залежить від сайта, його технологіі та структури.

Подякували: ostap34PHP1