Тема: Шукаю Turbo C++ Explorer

Вітаю. Постала сьогодні задача,знайти Turbo C++ Explorer.
Погугливши, я зрозумів , що його не так і легко знайти(хоча мене перед цим теж про це попереджали).
Отож, може хтось володіє таким екзотичним компілятором або знає де можна завантажити його?
P.S: всякі платні і крякнуті білдери не пропонувати. Потрібен тільки Turbo C++ Explorer.

2

Re: Шукаю Turbo C++ Explorer

З Вікіпедії:

Turbo C++ 2006 was released on September 5, 2006 and was available in 'Explorer' and 'Professional' editions. The Explorer edition was free to download and distribute while the Professional edition was a commercial product. In October 2009 Embarcadero Technologies discontinued support of its 2006 C++ editions. As such, the Explorer edition is no longer available for download and the Professional edition is no longer available for purchase from Embarcadero Technologies. Turbo C++ is succeeded by C++Builder.

Так що шукати відкриті можна хіба що з олдфагових 2006- версій...

Здається, тут лежить відкрита версія.

З.І: якщо не секрет - з якою метою шукаєте такі артефакти? :)

I belong to the Dead Generation.

Re: Шукаю Turbo C++ Explorer

Bartash написав:

Здається, тут лежить відкрита версія.
З.І: якщо не секрет - з якою метою шукаєте такі артефакти? :)

Дякую, але це має бути для роботи з граф інтерфейсом. Тобто аналог Borland C++ Builder, тільки безкоштовний.
А взагалі може є якісь безкоштовні аналоги Borland C++ Builder під win ?

З.І: якщо не секрет - з якою метою шукаєте такі артефакти? :)

Ми з викладачем програмування в мене у коледжі, в компютерній лабораторії хочемо повністю позбутися платного софту.
Сама вінда не рахується.

Подякували: Bartash1

4

Re: Шукаю Turbo C++ Explorer

А Microsoft Visual C++ Express?
А взагалі для студентів софт для розробки у MS безкоштовний. Детальніше https://www.dreamspark.com/

Подякували: Bartash1

Re: Шукаю Turbo C++ Explorer

Replace написав:

А Microsoft Visual C++ Express?
А взагалі для студентів софт для розробки у MS безкоштовний

Ми розглядали такий варіант, та проблема у тому, що зараз є 3 - 4 курси, які до того працювали у білдері, і переучувати
їх до Microsoft Visual C++ Express буде складно. Тому і шукаємо аналог(по інтерфейсу) білдера.

6

Re: Шукаю Turbo C++ Explorer

Hanter написав:

Ми з викладачем програмування в мене у коледжі, в компютерній лабораторії хочемо повністю позбутися платного софту.
Сама вінда не рахується.

Для графіки існує багато відкритих і легких бібліотек. WTL, QtGui, FLTK - чим не варіанти? Перша і третя - взагалі обгортки на чистий WinAPI, причому WTL вам буде ближча, з огляду на прихильність до Білдера.

Перевчитися на Visual Studio навряд чи має стати проблемою, бо студія зручніша на порядок і потребує менше навичок у налаштуванні. Підсядуть - це факт. :)

З.І: а ті два курси довчити на "не дуже безкоштовному" Білдері не пройде? :)

I belong to the Dead Generation.

Re: Шукаю Turbo C++ Explorer

Bartash написав:

З.І: а ті два курси довчити на "не дуже безкоштовному" Білдері не пройде? :)

Не думаю...

8

Re: Шукаю Turbo C++ Explorer

Успіхи є?

I belong to the Dead Generation.

Re: Шукаю Turbo C++ Explorer

Bartash написав:

Успіхи є?

Жодних, пошук самого Turbo C++ Explorer - завершився невдачею...

10 Востаннє редагувалося Torbins (11.02.2013 22:38:39)

Re: Шукаю Turbo C++ Explorer

Погано шукали: http://www.delphilab.ru/content/blogcategory/53/96/ Хоча я не впевнений, що воно працюватиме без ключа. А ключі до турби Ембаркадеро уже не видає.

11 Востаннє редагувалося Адріян Ігорович (11.02.2013 22:50:52)

Re: Шукаю Turbo C++ Explorer

Ну тут можливо Ви мене неправильно зрозуміли.
Turbo C++ Explorer - це аналог Borland C++ Builder, який розроблений цим же борландом.
Різниця між Turbo C++ Explorer і Borland C++ Builder у тому, що Turbo C++ Explorer є безкоштовним
та має тільки деякі обмеження на встановлення своїх конпонентів.  І оскільки Turbo C++ Explorer
випустили ще до Borland C++ Builder, тому знайти його майже нереально.

12

Re: Шукаю Turbo C++ Explorer

Я думав, що ви про серію Турб 2006-го року. Молодші версії швидше нагадуватимуть Turbo Pascal, ніякої VCL у ньому не буде.