1

Тема: Тести від SoftServe !!Need help!!

How many errors does the following code contain?

Package A.B.C;
Public Class M {
      Public Static Void Main(String [] Args) {
           Long L = 0L;
           System.Out.Println("Hello, World No "+ L + " !");
       
     }
}



Select one:
a. 9
b. 12
c. 7
d. 13
e. Less than 7
f. More than 14
g. 10
h. 11
i. 14
j. 8

2

Re: Тести від SoftServe !!Need help!!

Я бачу 8 помилок

Подякували: ostap34PHP1

3

Re: Тести від SoftServe !!Need help!!

Офтоп, мова.

Подякували: ostap34PHP, Torbins2

4

Re: Тести від SoftServe !!Need help!!

9 помилок
Package A.B.C;
Public Class M {
      Public Static Void Main(String [] Args) {
           Long L = 0L;
           System.Out.Println("Hello, World No "+ L + " !");
       
     }
}

Подякували: NagarD, ping, ostap34PHP, Alegzander4

5 Востаннє редагувалося Alegzander (10.05.2017 15:48:00)

Re: Тести від SoftServe !!Need help!!

-

6

Re: Тести від SoftServe !!Need help!!

Alegzander написав:

-

Що "-"?

7

Re: Тести від SoftServe !!Need help!!

iovchynnikov написав:
Alegzander написав:

-

Що "-"?

ніби означає видалено

- Поганому трояну фаєрвол заважає
- Ніколи не програмуйте та не пийте пиво
Якщо ви з першого разу написали програму, в якій немає жодної помилки, повідомте про це системного програмісту: він виправить помилки в компіляторі
Подякували: iovchynnikov, ostap34PHP2

8

Re: Тести від SoftServe !!Need help!!

хотів добавити але помилився - і витер повідомлення

Подякували: iovchynnikov1

9

Re: Тести від SoftServe !!Need help!!

iovchynnikov написав:

9 помилок
Package A.B.C;
Public Class M {
      Public Static Void Main(String [] Args) {
           Long L = 0L;
           System.Out.Println("Hello, World No "+ L + " !");
       
     }
}

Чому 9 помилок? я бачу тільки одну в Long L = 0L;

Балаканина нічого не варта. Покажіть мені код.

10

Re: Тести від SoftServe !!Need help!!

Zolin_777 написав:
iovchynnikov написав:

9 помилок
Package A.B.C;
Public Class M {
      Public Static Void Main(String [] Args) {
           Long L = 0L;
           System.Out.Println("Hello, World No "+ L + " !");
       
     }
}

Чому 9 помилок? я бачу тільки одну в Long L = 0L;

В Long L = 0L немає помилок.
Питання покликане перевірити чи кандидат знає базові елементи мови та пам'ятає, що джава чутлива до регістру.

Ви не пройшли  :P

Подякували: ostap34PHP, LoganRoss2

11

Re: Тести від SoftServe !!Need help!!

iovchynnikov написав:
Zolin_777 написав:
iovchynnikov написав:

9 помилок
Package A.B.C;
Public Class M {
      Public Static Void Main(String [] Args) {
           Long L = 0L;
           System.Out.Println("Hello, World No "+ L + " !");
       
     }
}

Чому 9 помилок? я бачу тільки одну в Long L = 0L;

В Long L = 0L немає помилок.
Питання покликане перевірити чи кандидат знає базові елементи мови та пам'ятає, що джава чутлива до регістру.

Ви не пройшли  :P

як це там немає помилок? Long на скільки я памятаю це дробові числа, а там єсть буква  *YES*  і де там 9 помилок всеж таки? їх там взагалі немає крім лонг

Балаканина нічого не варта. Покажіть мені код.

12

Re: Тести від SoftServe !!Need help!!

Zolin_777 написав:

як це там немає помилок? Long на скільки я памятаю це дробові числа, а там єсть буква  *YES*  і де там 9 помилок всеж таки? їх там взагалі немає крім лонг

Long - це цілі числа, те ж саме що int, тільки з вдвічі ширшим діапазоном, int має 32біти, long - 64. Не плутайте з double.
Буква L означає що число зліва від неї, в даному випадку 0, має тип long.
І так, все ж таки 9 помилок. Регістр має значення.

Because tomorrow may be gone.

13

Re: Тести від SoftServe !!Need help!!

LoganRoss написав:
Zolin_777 написав:

як це там немає помилок? Long на скільки я памятаю це дробові числа, а там єсть буква  *YES*  і де там 9 помилок всеж таки? їх там взагалі немає крім лонг

Long - це цілі числа, те ж саме що int, тільки з вдвічі ширшим діапазоном, int має 32біти, long - 64. Не плутайте з double.
Буква L означає що число зліва від неї, в даному випадку 0, має тип long.
І так, все ж таки 9 помилок. Регістр має значення.

все, зрозумів  :) дякую))

Балаканина нічого не варта. Покажіть мені код.