1 Востаннє редагувалося Stadnik Roman (15.02.2013 15:38:50)

Тема: покупка скрипта ігри

Всім привіт! У мене є можливість купити скрипт ігри який заямає 54 мегабайта про покемонів!
Без багів! За него хочуть 100грн! Детальну інформацію про скрипт немаю! Скрипт продають тому що працюють над іншим проектом! Виникає питання чи коштує скрипт розміром 54 мегабайта 100грн?

Re: покупка скрипта ігри

Stadnik Roman написав:

Всім привіт! У мене є можливість купити скрипт ігри який заямає 54 мегабайта про покемонів!
Без багів! За него хочуть 100грн! Детальну інформацію про скрипт немаю! Скрипт продають тому що працюють над іншим проектом! Виникає питання чи коштує скрипт розміром 54 мегабайта 100грн?

Подумаємо логічно. Якщо б тільки сам рушій важив 54 мб, то це я навіть не знаю скільки там десятків тисяч строчок коду.
100 грн...дуже мало як для такого рушія. Виправдання про розробку іншого проекту якось не дуже довірливо звучить.
Те, що скрипт без багів - брехня. Не існує жодної системи, яка не має хоча б одного багу.
Ще щодо розміру. Можливо більшість місця займає там всяка графіка і тд, або навіть клієнт.
Але ще раз повторю, за 100 грн - дуже і дуже мало.
Як на мене, просто намагаються скинути недороблений рушій.

Подякували: Stadnik Roman1

3 Востаннє редагувалося Stadnik Roman (15.02.2013 17:24:48)

Re: покупка скрипта ігри

Hanter написав:
Stadnik Roman написав:

Всім привіт! У мене є можливість купити скрипт ігри який заямає 54 мегабайта про покемонів!
Без багів! За него хочуть 100грн! Детальну інформацію про скрипт немаю! Скрипт продають тому що працюють над іншим проектом! Виникає питання чи коштує скрипт розміром 54 мегабайта 100грн?

Подумаємо логічно. Якщо б тільки сам рушій важив 54 мб, то це я навіть не знаю скільки там десятків тисяч строчок коду.
100 грн...дуже мало як для такого рушія. Виправдання про розробку іншого проекту якось не дуже довірливо звучить.
Те, що скрипт без багів - брехня. Не існує жодної системи, яка не має хоча б одного багу.
Ще щодо розміру. Можливо більшість місця займає там всяка графіка і тд, або навіть клієнт.
Але ще раз повторю, за 100 грн - дуже і дуже мало.
Як на мене, просто намагаються скинути недороблений рушій.

ось що мені відповів продавець
"НАчнем с того, что проект мой)
17:16:58   
На самом деле 100 грн. это так, по дешевки.. Так как исходники игр достаточно дорогие.
Все картинки весят 10мб.
вместе со всеми покемонами и графикойю
Да, большой код, много функций.
Баги?) Пфф.. Если меня пытался хакнуть Макасимкс (админ пл) и у него нихера не получилось.
Макасимка*
Еще вопросы?
Исходник я тебе кидал регистрации.
Он другой что у пл, воообще. А значит, что писал я сам, и свой проект"
(пробачте що на руском язике)

4 Востаннє редагувалося Bartash (15.02.2013 17:54:52)

Re: покупка скрипта ігри

Stadnik Roman написав:

ось що мені відповів продавець
"НАчнем с того, что проект мой)
17:16:58   
На самом деле 100 грн. это так, по дешевки.. Так как исходники игр достаточно дорогие.
Все картинки весят 10мб.
вместе со всеми покемонами и графикойю
Да, большой код, много функций.
Баги?) Пфф.. Если меня пытался хакнуть Макасимкс (админ пл) и у него нихера не получилось.
Макасимка*
Еще вопросы?
Исходник я тебе кидал регистрации.
Он другой что у пл, воообще. А значит, что писал я сам, и свой проект"
(пробачте що на руском язике)

Купуйте і поділіться сим добром з людьми. :D

I belong to the Dead Generation.
Подякували: Адріян Ігорович1

Re: покупка скрипта ігри

Продавець "строьмний".
Одним словом точно "кіт у мішку".

6

Re: покупка скрипта ігри

Hanter написав:

Продавець "строьмний".
Одним словом точно "кіт у мішку".

хD мені щось тоже так підказує

Re: покупка скрипта ігри

Stadnik Roman написав:
Hanter написав:

Продавець "строьмний".
Одним словом точно "кіт у мішку".

хD мені щось тоже так підказує

Скажіть нехай власник того скрипта кине вам хоча б декілька кусків коду.
Якщо кине, то запостіть сюди, а ми вже подивимося на той код.

8

Re: покупка скрипта ігри

Hanter написав:
Stadnik Roman написав:
Hanter написав:

Продавець "строьмний".
Одним словом точно "кіт у мішку".

хD мені щось тоже так підказує

Скажіть нехай власник того скрипта кине вам хоча б декілька кусків коду.
Якщо кине, то запостіть сюди, а ми вже подивимося на той код.

Ось файл реєстрації

<?php
session_start();
include 'conect_db.php';

$ip = getenv("HTTP_X_FORWARDED_FOR");

$ban = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM ban_ip WHERE ip='$ip' "));
if($ban['ip'] != $ip){


$work = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM work_game WHERE id='3' "));





$submit = mysql_real_escape_string(strip_tags($_POST['submit']));
$username = mysql_real_escape_string(strip_tags($_POST['username']));
$password = mysql_real_escape_string(strip_tags($_POST['password']));
$repeatpassword = mysql_real_escape_string(strip_tags($_POST['repeatpassword']));
$email = mysql_real_escape_string(strip_tags($_POST['email']));
$pol = mysql_real_escape_string(strip_tags($_POST['pol']));
$aboutme = mysql_real_escape_string(strip_tags($_POST['aboutme']));
$age = mysql_real_escape_string(strip_tags($_POST['age']));
$day = mysql_real_escape_string(strip_tags($_POST['day']));
$mon = mysql_real_escape_string(strip_tags($_POST['mon']));
$date = date("Y-m-d H:i:s");
$login= mysql_real_escape_string(strip_tags($_POST['login']));
$startpoke = mysql_real_escape_string(strip_tags($_POST['startpoke']));
$rules = mysql_real_escape_string(strip_tags($_POST['rules']));
$id = mysql_real_escape_string(strip_tags($_GET['id']));



$hp_max = 6*5/2+10; 
$hp_min = $hp_max - 5 ;
$hp = rand($hp_max,$hp_min);
$atk_max = 6*5/2+3; 
$atk_min = $atk_max - 5 ;
$atk = rand($atk_max,$atk_min);
$def_max = 6*5/2+3; 
$def_min = $def_max - 5 ;
$def = rand($def_max,$def_min);
$sp_max = 6*5/2+3; 
$sp_min = $sp_max - 5 ;
$sp = rand($sp_max,$sp_min);   
$sp_atk_max = 6*5/2+3; 
$sp_atk_min = $sp_atk_max - 5 ;
$sp_atk = rand($sp_atk_max,$sp_atk_min);
$sp_def_max = 6*5/2+3; 
$sp_def_min = $sp_def_max - 5 ;
$sp_def = rand($sp_def_max,$sp_def_min); 

mysql_query("set names utf-8 "); 


if ($submit)
{
 // check for existans
if($username&&$password&&$repeatpassword&&$email)
{


if ($password==$repeatpassword)
{
  
if (!preg_match("#^[a-zA-Z0-9]+$#i", $username)){
echo "<script> alert('Логин должен состоять с A-Z , a-z, 0-9!');</script>";
}
else{


if(strlen($username)>15||strlen($username)<4)
{
echo "<script> alert('Логин должен быть от 4 до 25 символов!');</script>";
}
else
{

$mysql = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='$username' ");
$row = mysql_fetch_array($mysql);




if($username == $row['username']){

echo "<script> alert('Такой пользователь уже существует!');</script>";
}
else{




//check password
if (strlen($password)>25||strlen($password)<6)
{
echo "<script> alert('Пароль должен быть от 6 до 25 символов!');</script>";
}
else

{




 //encrypt password
$password =md5($password);
$repeatpassword =md5($repeatpassword);

//open database

if($pol == 0 || $pol > 2){
echo "<script> alert('Вы не выбрали свой пол!');</script>";
}
else{
if(strlen($aboutme)==0){
echo "<script> alert('Вы не рассказали о себе!');</script>";
}
else{
if(strlen($startpoke)==0){
echo "<script> alert('Вы не выбрали покемона!');</script>";
}
else{
if($rules ==1){

if($work['active']==1){
echo "<script>alert('Уважаемый ".$username.", регистрация, на данный момент, закрыта!');location.href='/index.php';</script>";

}
else{
if($id){ 
mysql_query("INSERT INTO ref_ssilki (ref_id,username,ip) values('$id','$username','$ip')");
}
else{

}
mysql_query ("INSERT INTO `users` (username,password,email,date,ip,pol,age,day,mon,aboutme) values('$username','$password','$email','$date','$ip','$pol','$age','$day','$mon','$aboutme')") or die(mysql_error());
$sql1 = mysql_query("SELECT * FROM pokemon WHERE id_pok='$startpoke' ");
$row1 = mysql_fetch_array($sql1);
$pol = rand(0,1);
$har = rand(1,5);
mysql_query("INSERT INTO user_pokemon (img,name,level,atk_1,atk_2,atk_3,atk_4,all_life,life,atk,def,sp,sp_atk,sp_def,type,NextEvo,Evolve,username,start,yes,first,pol,egg,active,har)
values
('".$row1['img']."','".$row1['name']."','6','".$row1['atk_1']."','".$row1['atk_2']."','".$row1['atk_3']."','".$row1['atk_4']."','$hp','$hp','$atk','$def','$sp','$sp_atk','$sp_def','".$row1['type']."','".$row1['NextEvo']."','".$row1['Evolve']."','$username','1','1','1','$pol','0','1','$har') "); 
mysql_query("INSERT INTO inv (id_item,kolovo,id_img,title,about,username) values('60','25','60','Покебол','Белый с красным шар, нужен для поимки и переноса покемона.','$username')");
if(strlen($login) > 0){
mysql_query("INSERT INTO ref_ssilki(username,ip) values('$login','$ip')");
}
else{

}

echo "<script>alert('Уважаемый ".$username.", вы удачно прошли регистрацию, добро пожаловать в наш мир!');location.href='/index.php';</script>";


}
}
else{
echo "<script> alert('Вы не Соглашаетесь с правилами О_о');</script>";
}
}
}
}
}
}

}
}
}

else
echo "<script> alert('Пароли не совпадают!');</script>";


}
else
echo "<script> alert('Вы ввели не всю информацию!');</script>";


}
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"[]>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="ltr" lang="en-US" xml:lang="en">
<head>
 
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; CONTENT="text/html; Charset=Windows-1251" />
    <title>PokeFriends</title>



    <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" media="screen" />
    <!--[if IE 6]><link rel="stylesheet" href="style.ie6.css" type="text/css" media="screen" /><![endif]-->
    <!--[if IE 7]><link rel="stylesheet" href="style.ie7.css" type="text/css" media="screen" /><![endif]-->

    <script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="script.js"></script>
   <style type="text/css">
.art-post .layout-item-0 { vertical-align: bottom; }
.art-post .layout-item-1 { color: #092D3F; background:repeat #D2D8DB; }  
.art-post .layout-item-2 { color: #092D3F;}
   .ie7 .art-post .art-layout-cell {border:none !important; padding:0 !important; }
   .ie6 .art-post .art-layout-cell {border:none !important; padding:0 !important; }
   </style>

</head>
<body>
<div id="art-page-background-glare-wrapper">
    
</div>
<div id="art-main">
    <div class="cleared reset-box"></div>
    <div class="art-header">
        <div class="art-header-position">
            <div class="art-header-wrapper">
                <div class="cleared reset-box"></div>
                <div class="art-header-inner">
                <div class="art-headerobject"></div>
                <div class="art-logo">
                                 <h1 class="art-logo-name"><a href="./index.php">PokeFriends</a></h1>
                                                 <h2 class="art-logo-text">MMORPG - По миру Покемонов</h2>
                                </div>
                </div>
            </div>
        </div>
        
    </div>
    <div class="cleared reset-box"></div>
<div class="art-bar art-nav">
<div class="art-nav-outer">
<div class="art-nav-wrapper">
<div class="art-nav-inner">
    <ul class="art-hmenu">
        <li>
            <a href="./index.php" class="active">Главная</a>
        </li>    
        <li>
            <a href="./register.php">Регистрация</a>
        </li>    

                <li>
            <a href="./rules.php">Правила</a>
        </li>
                
                 <li>
            <a href="/game.php?page=pokemons">Играть</a>
        </li>
                
                 <li>
            <a href="http://forum.pokess.ru">Форум</a>
        </li>
    


</ul>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="cleared reset-box"></div>
<div class="art-box art-sheet">
        <div class="art-box-body art-sheet-body">
            <div class="art-layout-wrapper">
                <div class="art-content-layout">
                    <div class="art-content-layout-row">
                        <div class="art-layout-cell art-sidebar1">
<div class="art-box art-block">
    <div class="art-box-body art-block-body">
                <div class="art-bar art-blockheader">
                    <h3 class="t" align='center'>Авторизация</h3>
                </div>
                <div class="art-box art-blockcontent">
                    <div class="art-box-body art-blockcontent-body">
                
<p>
<center>
<?php
if($_SESSION['username']){

echo "<b>Добро пожаловать, ".$_SESSION['username']."<br><a href='/game.php?page=pokemons';>Играть</a><br><a href='/game.php?page=logout';>Выход</a></b>";

}
else{
?>
<form action='/checklogin.php' method='post'>
<b>Логин</b>
<br><input name='login' type='text' size='15'>
<br><b>Пароль</b>
<br><input name='password' type='password' size='15'>
<br><input name='submit' type='submit' value='Вход'><br>
<br><a href='/register.php'>Регистрация</a>
</form>
</center>
<?php } ?>

</p>                
                                        <div class="cleared"></div>
                    </div>
                </div>
        <div class="cleared"></div>
    </div>
</div>


<div class="art-box art-block">
    <div class="art-box-body art-block-body">
                <div class="art-bar art-blockheader">
                    <h3 class="t" align="Center">Полезное</h3>
                </div>
                <div class="art-box art-blockcontent">
                    <div class="art-box-body art-blockcontent-body">
      <p><a href='http://vk.com/pokess_ru'><b>Мы ВКонтакте</b></a></p>
      <p><a href='http://s019.radikal.ru/i641/1204/7a/6b2172a21591.png'><b>Карта Канто</b></a></p>            
      <p><a href='http://forum.pokess.ru/viewtopic.php?f=8&t=8'><b>Квесты</b></a></p>    
      <p><a href='http://forum.pokess.ru/viewforum.php?f=9'><b>Мероприятия</b></a></p>    
            

<div class="cleared"></div>
                    </div>
                </div>
        <div class="cleared"></div>
    </div>
</div>



<div class="art-box art-block">
    <div class="art-box-body art-block-body">
                <div class="art-bar art-blockheader">
                    <h3 class="t" align="Center">Турниры</h3>
                </div>
                <div class="art-box art-blockcontent">
                    <div class="art-box-body art-blockcontent-body">
            <p>Будущие турниры:</p>
            <p>- - -</a></p>
            <p>Прошедшие турниры</p>
            <p><a href='http://forum.pokess.ru/viewtopic.php?f=15&t=19'><b>Праздничный турнир</b></a></p>
            <p><a href='http://forum.pokess.ru/viewtopic.php?f=15&t=27'><b>Турнир на #304 Aron</b></a></p>
            <div class="cleared"></div>
                    </div>
                </div>
        <div class="cleared"></div>
    </div>
</div>



<div class="art-box art-block">
    <div class="art-box-body art-block-body">
                <div class="art-bar art-blockheader">
                    <h3 class="t" align="Center">Рейтинг ТОП 5</h3>
                </div>
                <div class="art-box art-blockcontent">
                    <div class="art-box-body art-blockcontent-body">
                      <p>Тренеры:</p>
            <p>
<?php
$sql_ran = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE rang > 100 ORDER BY `rang`DESC limit 5");

while($row_ran = mysql_fetch_array($sql_ran)){

echo "<li><b>".$row_ran['username']."</b> - <i>".$row_ran['rang']."</i></li>";

}
?></p>
            



                        <p>Покедекс</p>
            <p>- - -</p>
            <p>Кланы</p>
            <p>
<?php
$sql_ran_kl = mysql_query("SELECT * FROM clans WHERE rang > 20 ORDER BY `rang`DESC limit 5");

while($row_ran_kl = mysql_fetch_array($sql_ran_kl)){

echo "<li><b>".$row_ran_kl['name']."</b> - <i>".$row_ran_kl['rang']."</i></li>";

}
?>
</p>
            
            <div class="cleared"></div>
                    </div>
                </div>
        <div class="cleared"></div>
    </div>
</div>




<div class="art-box art-block">
    <div class="art-box-body art-block-body">
                <div class="art-bar art-blockheader">
                    <h3 class="t" align="Center">Помощь проекту </h3>
                </div>
                <div class="art-box art-blockcontent">
                    <div class="art-box-body art-blockcontent-body">
                <p>
Понравилась игра? Внесите вклад в ее развитие, пожертвовав любую сумму на один из кошельков:               
</p>
<p>
<img title="ВебМани" src="/images/wmkeeper.png" style="float: left ;margin-right:10px" /><strong>U266154344019<br/>R242332672853</strong>
</p>                                        
<p>
<img title="Яндекс-Деньги" src="/images/yandex_money.png" style="float: left ;margin-right:10px; margin-top:-7px" /><strong>410011382947559</strong>
</p>

<br>
<p>
Деньги пойдут на оплату сервера и на развитие сайта. 
В примечании к платежу укажите Ваш email или логин в нашей игре.
</p>
<div class="cleared"></div>
                    </div>
                </div>
        <div class="cleared"></div>
    </div>
</div>
<div class="art-box art-block">
    <div class="art-box-body art-block-body">
                <div class="art-bar art-blockheader">
                    <h3 class="t" align="Center">Статистика</h3>
                </div>
                <div class="art-box art-blockcontent">
                    <div class="art-box-body art-blockcontent-body">
                <BR>Всего игроков: 
<?php
$res = mysql_query("SELECT COUNT(*) as count FROM users"); 
$all_user = @mysql_fetch_array($res);
echo $all_user['count'];  

?>

<BR>Онлайн игроков:
<?php
$on = mysql_query("SELECT COUNT(*) as count FROM online"); 
$all_on = @mysql_fetch_array($on);
echo $all_on['count'];  

?>
<BR>Всего за день:
<?php
$all_day= mysql_query("SELECT COUNT(*) as count FROM user_day"); 
$all_user_day= @mysql_fetch_array($all_day);
echo $all_user_day['count'];  

?>

<BR><BR>Покемонов в бою:
<?php
$all_battle= mysql_query("SELECT COUNT(*) as count FROM battle"); 
$all_battle_1= @mysql_fetch_array($all_battle);
echo $all_battle_1['count'];  

?>

<BR>Всего покемонов:
<?php
$all_battle_user= mysql_query("SELECT COUNT(*) as count FROM pokemon"); 
$all_battle_user_1= @mysql_fetch_array($all_battle_user);
echo $all_battle_user_1['count'];  

?>     
<!-- HotLog -->
<script type="text/javascript" language="javascript">
hotlog_js="1.0"; hotlog_r=""+Math.random()+"&s=2245406&im=71&r="+
escape(document.referrer)+"&pg="+escape(window.location.href);
</script>
<script type="text/javascript" language="javascript1.1">
hotlog_js="1.1"; hotlog_r+="&j="+(navigator.javaEnabled()?"Y":"N");
</script>
<script type="text/javascript" language="javascript1.2">
hotlog_js="1.2"; hotlog_r+="&wh="+screen.width+"x"+screen.height+"&px="+
(((navigator.appName.substring(0,3)=="Mic"))?screen.colorDepth:screen.pixelDepth);
</script>
<script type="text/javascript" language="javascript1.3">
hotlog_js="1.3";
</script>
<script type="text/javascript" language="javascript">
hotlog_r+="&js="+hotlog_js;
document.write('<a href="http://click.hotlog.ru/?2245406" target="_blank"><img '+
'src="http://hit41.hotlog.ru/cgi-bin/hotlog/count?'+
hotlog_r+'" border="0" width="88" height="31" title="" alt="HotLog"><\/a>');
</script>
<noscript>
<a href="http://click.hotlog.ru/?2245406" target="_blank"><img
src="http://hit41.hotlog.ru/cgi-bin/hotlog/count?s=2245406&im=71" border="0"
width="88" height="31" title="" alt="HotLog"></a>
</noscript>
<!-- /HotLog -->             
                                        <div class="cleared"></div>
                    </div>
                </div>
        <div class="cleared"></div>
    </div>
</div>



<div class="art-box art-block">
    <div class="art-box-body art-block-body">
                <div class="art-bar art-blockheader">
                    <h3 class="t" align="Center">Погода</h3>
                </div>
                <div class="art-box art-blockcontent">
                    <div class="art-box-body art-blockcontent-body">
          
<p>
<?php
$pogoda = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM pogoda WHERE region='Kanto' "));

if($pogoda['efect'] == 1){
echo "<b>Канто</b> - <img src='/img/pogoda/1.jpg' title='Обычная погода' weight='42' height='42'>";
}
else{
if($pogoda['efect'] == 2){
echo "<b>Канто</b> - <img src='/img/pogoda/2.jpg' title='Солнечная погода' weight='42' height='42'>";
}
else{
if($pogoda['efect'] == 3){
echo "<b>Канто</b> - <img src='/img/pogoda/3.jpg' title='Дождливая  погода' weight='42' height='42'>";
}
else{
if($pogoda['efect'] == 4){
echo "<b>Канто</b> - <img src='/img/pogoda/4.jpg' title='Ветряная погода' weight='42' height='42'>";
}
else{



}
}
}
}

?>
</p>
<div class="cleared"></div>
                    </div>
                </div>
        <div class="cleared"></div>
    </div>
</div>




                          <div class="cleared"></div>
                        </div>
                        <div class="art-layout-cell art-content">
<div class="art-box art-post">
    <div class="art-box-body art-post-body">
<div class="art-post-inner art-article">
                                <div class="art-postcontent">
<div class="art-content-layout">
    <div class="art-content-layout-row">
    
    </div>
</div>
<div class="art-content-layout layout-item-1">
    <div class="art-content-layout-row">
    <div class="art-layout-cell layout-item-2" style="width: 100%;">
        <h3 style="text-align:center;">Регистрация:</h3>


    </div>
    </div>
</div>









    <div class="art-content-layout">
    <div class="art-content-layout-row">
    <div class="art-layout-cell" style="width: 100%;">
<table>
<?php
if($id > 0){
echo "<form action='register.php?id=".$id." ' method=\"post\" >";
}
else{
echo "<form action=\"register.php\" method=\"post\" >";
}

?>
<tr>

<td><b>Логин :</b></td><td><input name="username" type="text" size="20"></td></tr>
<tr>
<td><b>Пароль :</b></td><td><input name="password" type="password" size="20"></td></tr>
<tr>
<td><b>Повт. Пароль :</b></td><td><input name="repeatpassword" type="password"></td></tr>
<tr>
<td><b>E-mail :</b></td><td><input name="email" type="text" size="20" maxlenght="40"></td></tr>
<tr>
<td><b>Ваш пол :</b></td><td>
<input name='pol' type='radio' value='1' class='checkbox' onChange='fcheck('rules')'>Я Мальчик
<input name='pol' type='radio' value='2' class='checkbox' onChange='fcheck('rules')'>Я Девочка
</td></tr>
<tr>
<td><b>Дата рождения :</b></td><td>
<select name='age'>
<option value='1980'>1980</option>
<option value='1981'>1981</option>
<option value='1982'>1982</option>
<option value='1983'>1983</option>
<option value='1984'>1984</option>
<option value='1985'>1985</option>
<option value='1986'>1986</option>
<option value='1987'>1987</option>
<option value='1988'>1988</option>
<option value='1989'>1989</option>
<option value='1990'>1990</option>
<option value='1991'>1991</option>
<option value='1992'>1992</option>
<option value='1993'>1993</option>
<option value='1994'>1994</option>
<option value='1995'>1995</option>
<option value='1996'>1996</option>
<option value='1997'>1997</option>
<option value='1998'>1998</option>
<option value='1999'>1999</option>
<option value='2000'>2000</option>
<option value='2001'>2001</option>
<option value='2002'>2002</option>
<option value='2003'>2003</option>
<option value='2004'>2004</option>
<option value='2005'>2005</option>
<option value='2006'>2006</option>
<option value='2007'>2007</option>
<option value='2008'>2008</option>
<option value='2009'>2009</option>
<option value='2010'>2010</option>
<option value='2011'>2011</option>
<option value='2012'>2012</option>
</select>
<select name='day'>
<option value='1'>1</option>
<option value='2'>2</option>
<option value='3'>3</option>
<option value='4'>4</option>
<option value='5'>5</option>
<option value='6'>6</option>
<option value='7'>7</option>
<option value='8'>8</option>
<option value='9'>9</option>
<option value='10'>10</option>
<option value='11'>11</option>
<option value='12'>12</option>
<option value='13'>13</option>
<option value='14'>14</option>
<option value='15'>15</option>
<option value='16'>16</option>
<option value='17'>17</option>
<option value='18'>18</option>
<option value='19'>19</option>
<option value='20'>20</option>
<option value='21'>21</option>
<option value='22'>22</option>
<option value='23'>23</option>
<option value='24'>24</option>
<option value='25'>25</option>
<option value='26'>26</option>
<option value='27'>27</option>
<option value='28'>28</option>
<option value='29'>29</option>
<option value='30'>30</option>
<option value='31'>31</option>
</select>
<select name='mon'>
<option value='Январь'>Январь</option>
<option value='Февраль'>Февраль</option>
<option value='Март'>Март</option>
<option value='Апрель'>Апрель</option>
<option value='Май'>Май</option>
<option value='Июнь'>Июнь</option>
<option value='Июль'>Июль</option>
<option value='Август'>Август</option>
<option value='Сентябрь'>Сентябрь</option>
<option value='Октябрь'>Октябрь</option>
<option value='Ноябрь'>Ноябрь</option>
<option value='Декабрь'>Декабрь</option>
</select>
</td></tr>
<tr>
<td><b>О себе :</b></td><td><input name="aboutme" type="text" size="20"></td></tr>
<tr>
<td><b>Выберите стартового покемона :</b></td>

<tr>


<td>
<input name='startpoke' type='radio' value='387' class='checkbox' onChange='fcheck('rules')'>
<b>#387 Turtwig</b><font color='green'> - Травяной</font>
<br><img src='/img/pok/387.jpg'></td>

<td>
<input name='startpoke' type='radio' value='152' class='checkbox' onChange='fcheck('rules')'>
<b>#152 Chikorita</b><font color='green'> - Травяной</font>
<br><img src='/img/pok/152.jpg'></td>
</tr>

<tr>
<td>
<br><input name='startpoke' type='radio' value='252' class='checkbox' onChange='fcheck('rules')'>
<b>#252 Treecko</b><font color='green'> - Травяной</font>
<br><img src='/img/pok/252.jpg'></td>

<td>
<input name='startpoke' type='radio' value='393' class='checkbox' onChange='fcheck('rules')'>
<b>#393 Piplup </b><font color='blue'> - Водный</font>
<br><img src='/img/pok/393.jpg'></td>

</tr>

<tr>

<td>
<input name='startpoke' type='radio' value='158' class='checkbox' onChange='fcheck('rules')'>
<b>#158 Totodile</b><font color='blue'> - Водный</font>
<br><img src='/img/pok/158.jpg'></td>

<td>
<input name='startpoke' type='radio' value='258' class='checkbox' onChange='fcheck('rules')'>
<b>#258 Mudkip</b><font color='blue'> - Водный</font>
<br><img src='/img/pok/258.jpg'></td>


</tr>


<tr>


<td>
<input name='startpoke' type='radio' value='390' class='checkbox' onChange='fcheck('rules')'>
<b>#390 Chimchar</b><font color='red'> - Огенный</font>
<br><img src='/img/pok/390.jpg'></td>

<td>
<input name='startpoke' type='radio' value='004' class='checkbox' onChange='fcheck('rules')'>
<b>#004 Charmander</b><font color='red'> - Огенный</font>
<br><img src='/img/pok/004.jpg'></td>
</tr>


<tr>

<td>
<input name='startpoke' type='radio' value='255' class='checkbox' onChange='fcheck('rules')'>
<b>#255 Torchic</b><font color='red'> - Огенный</font>
<br><img src='/img/pok/255.jpg'></td>




<tr>
<td><b>Соглашаетесь ли вы с <a href='/rules.php'>Правилами</a> :</b></td>
<td>
<input name='rules' type='radio' value='1' class='checkbox' onChange='fcheck('rules')'>Да!
<input name='rules' type='radio' value='0' class='checkbox' onChange='fcheck('rules')'>Нет!
</td>
</tr>

<tr>
<td></td><td><input name="submit" type="submit" value="Зарегистрироваться"></td></tr>


</center>
</table>
       
    </div>
    </div>
</div>

                </div>
                <div class="cleared"></div>
                </div>

        <div class="cleared"></div>
    </div>
</div>

                          <div class="cleared"></div>
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div>
            <div class="cleared"></div>
            <div class="art-footer">
                <div class="art-footer-body">
                <center>    
<p>Pokess.ru © 2012.</p>
               </center>                                             </div>
                    <div class="cleared"></div>
                </div>
            </div>
            <div class="cleared"></div>
        </div>
    </div>
    <div class="cleared"></div>
  
    <div class="cleared"></div>
</div>

</body>
</html>
<?php
}
else{
echo "<script>location.href='/index.php';</script>";
}
?>

Re: покупка скрипта ігри

Код не вражає. Боюся інші файли такої ж якості.

Подякували: Stadnik Roman1

10

Re: покупка скрипта ігри

Hanter написав:

Код не вражає. Боюся інші файли такої ж якості.

Дякую, значить купівля відпадає! так як з попереднім скриптом над яким Ви мені допомагали нічого невийде тому що автор непозволяє ! Я вирішив зробити по іншому ! я створюю по цих уроках http://gcup.ru/forum/51-28120-1
мені інтересно чи можу я на половині зупинитись і дальше робити по своєму? чи це порушення авторського права?

11

Re: покупка скрипта ігри

Stadnik Roman написав:

мені інтересно чи можу я на половині зупинитись і дальше робити по своєму? чи це порушення авторського права?

Ні, це не буде порушення авторського права.
Доречі, по тих уроках не раджу робити.
Як мінімум через те, що ви там наберетеся поганих манер написання коду та й автор уроків ніхто інший як звичайний
бидло кодер школоло.
+ до того всього вже бачу вразливості у тих скриптах.

Подякували: Stadnik Roman, Bartash2

12

Re: покупка скрипта ігри

Hanter написав:
Stadnik Roman написав:

мені інтересно чи можу я на половині зупинитись і дальше робити по своєму? чи це порушення авторського права?

Ні, це не буде порушення авторського права.
Доречі, по тих уроках не раджу робити.
Як мінімум через те, що ви там наберетеся поганих манер написання коду.
+ до того всього вже бачу вразливості у тих скриптах.

Дякую Вам за пораду ! А де мені ще саме мона знайти подібні уроки? З вивченням програмування в мене туго ! Я ліпше засвоюю на практиці! Тому і шукаю подібні уроки!

13

Re: покупка скрипта ігри

Stadnik Roman написав:
Hanter написав:
Stadnik Roman написав:

мені інтересно чи можу я на половині зупинитись і дальше робити по своєму? чи це порушення авторського права?

Ні, це не буде порушення авторського права.
Доречі, по тих уроках не раджу робити.
Як мінімум через те, що ви там наберетеся поганих манер написання коду.
+ до того всього вже бачу вразливості у тих скриптах.

Дякую Вам за пораду ! А де мені ще саме мона знайти подібні уроки? З вивченням програмування в мене туго ! Я ліпше засвоюю на практиці! Тому і шукаю подібні уроки!

Програмування мало кому дається легко. ;)

Тож книги в зуби, -К-л-а-в-у- клаву в руки, мозок під пахву - і в роботу.

I belong to the Dead Generation.

14

Re: покупка скрипта ігри

Stadnik Roman написав:

Дякую Вам за пораду ! А де мені ще саме мона знайти подібні уроки? З вивченням програмування в мене туго ! Я ліпше засвоюю на практиці! Тому і шукаю подібні уроки!

Сумніваюся, що десь є такі хороші специфічні уроки.
Вам потрібно достатньо добре вивчити php, щоб писати рушій з 0, та ще й з таким функціоналом.

15

Re: покупка скрипта ігри

Hanter написав:
Stadnik Roman написав:

Дякую Вам за пораду ! А де мені ще саме мона знайти подібні уроки? З вивченням програмування в мене туго ! Я ліпше засвоюю на практиці! Тому і шукаю подібні уроки!

Сумніваюся, що десь є такі хороші специфічні уроки.
Вам потрібно достатньо добре вивчити php, щоб писати рушій з 0, та ще й з таким функціоналом.

це правда що php потрібно вчити 5 років?

16

Re: покупка скрипта ігри

Stadnik Roman написав:

це правда що php потрібно вчити 5 років?

Це абстрактне поняття.
PHP можна вивчити і за 4 - 5 місяців, але відточувати своє кунг-фу у програмуванні можна та й треба постійно.

Подякували: Stadnik Roman1

17

Re: покупка скрипта ігри

Hanter написав:
Stadnik Roman написав:

це правда що php потрібно вчити 5 років?

Це абстрактне поняття.
PHP можна вивчити і за 4 - 5 місяців, але відточувати своє кунг-фу у програмуванні можна та й треба постійно.

Зрозуміло! Дякую!