Тема: Як поставити на код якусь силку на сайті?

Доброго дня! Як можна поставити під захист кодом силку?
А також як Вам ось цей учебник php http://ru.html.net/tutorials/php/ ?
Я його прошитав но нічого толком незрозцмів!

Re: Як поставити на код якусь силку на сайті?

Stadnik Roman написав:

Доброго дня! Як можна поставити під захист кодом силку?

Не зрозумів, що саме треба. Треба щоб просто якийсь код вивіся чи що ?

3

Re: Як поставити на код якусь силку на сайті?

Hanter написав:
Stadnik Roman написав:

Доброго дня! Як можна поставити під захист кодом силку?

Не зрозумів, що саме треба. Треба щоб просто якийсь код вивіся чи що ?

Наприклад якщо хтось хоче зареєструватися і натискає реєстрація мені потрібно щоб вивилося віконечко в якому потрібно ввести пароль щоб продовжити реєстрацію! А пароль щоб знав тільки я!

4 Востаннє редагувалося Адріян Ігорович (01.03.2013 18:33:05)

Re: Як поставити на код якусь силку на сайті?

Нічого складного тут не бачу:

<form method="post">
<input type="text" name="passwd" />
<input type="submit" />
</form>
<?php

 if(isset($_POST['passwd']))
  if($_POST['passwd'] == 'тут ваш пароль')
   echo "Пароль вірний";  //тут можемо ставити будь що
  else
   echo "Ви ввели невірний пароль";
?>
Подякували: Stadnik Roman1

5

Re: Як поставити на код якусь силку на сайті?

Hanter написав:

Нічого складного тут не бачу:

<form method="post">
<input type="text" name="passwd" />
<input type="submit" />
</form>
<?php

 if(isset($_POST['passwd']))
  if($_POST['passwd'] == 'тут ваш пароль')
   echo "Пароль вірний";  //тут можемо ставити будь що
  else
   echo "Ви ввели невірний пароль";
?>

Дякую ! Пізніше попробую!

6

Re: Як поставити на код якусь силку на сайті?

Дякую все працює!