1

Тема: 2 питання

1.Чому не відображає нашу мову?
2.Чому музика не грає?

<!DOCTYPE html>
<html lang="ru">
<head>
    <meta charset="UTF-8" >
    <title>Loading.............. </title>
    <script src="js/wow.js"></script>
    <link rel="icon" type="image/ico" href="1.png" sizes="45x48">
    <link rel="stylesheet" href="css/styles.css">
    <link rel="stylesheet" href="css/animate.css">
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.1.0/jquery.min.js"></script>
    <script src="js/wow.min.js"></script>
    <script src="https://use.fontawesome.com/0f101d6480.js"></script>
    <script language=javascript>
<body>
    <audio src="audio/vape.mp3" controls="controls"  loop preload="auto"></audio>  
    var rev = "fwd";
    function titlebar(val){
        var msg  = "Loading ";
        var res = " Loading";
        var speed = 110;
        var pos = val;
        msg = "    "+msg+" ..............................";
        var le = msg.length;
        if(rev == "fwd"){
            if(pos < le){
                pos = pos+1;
                scroll = msg.substr(0,pos);
                document.title = scroll;
                timer = window.setTimeout("titlebar("+pos+")",speed);
            }
            else {
                rev = "bwd";
                timer = window.setTimeout("titlebar("+pos+")",speed);
            }
        }
        else {
            if(pos > 0) {
                pos = pos-1;
                var ale = le-pos;
                scrol = msg.substr(ale,le);
                document.title = scrol;
                timer = window.setTimeout("titlebar("+pos+")",speed);
            }
            else {
                rev = "fwd";
                timer = window.setTimeout("titlebar("+pos+")",speed);
            }
        }
    }
    titlebar(0);
</script>
    <link href="css/glitch.css" type="text/css" rel="stylesheet" />
</head>
<body>
<video id="byboostedsilver" autoplay="autoplay" loop="loop">
    <source src="https://www.youtube.com/watch?v=cxtZjkNYTYI" type="https://www.youtube.com/watch?v=cxtZjkNYTYI"></source>
</video>

      <div id="center">
     <div class="byboosted wow fadeInLeft"><p>dastreba<span class="color"></span> </p></div>
   <hr>
   <div class="up">
   <div class="status">
   <div class="text2">
       <p class=" wow fadeInRight"><span class="color">Top vaper: dastreba </span></p>
   <h2 class="small wow fadeInLeft">Contacts<span class="color"></span></h2>
   </div>
   </div>
   <div class="links">
       <div class="links2">
           <div class="st wow fadeInRight"><a href="https://www.facebook.com/profile.php?id=100023929352296">Facebook</a></div>
           <div class="st wow fadeInLeft"><a href="link" target="_blank">My photos</a></div>
           <div class="st wow fadeInLeft"><a href="link" target="_blank">3</a></div> 
          
    </div>
    <hr class="hrs">
    </div>
     <script>
    document.onkeydown = function(e) {
        if (e.ctrlKey && (e.keyCode === 67 || e.keyCode === 86 || e.keyCode === 85 || e.keyCode === 117)) { //Alt+c, Alt+v will also be disabled sadly. 
        }
        return false;
    };
</script>

<script>
    function click() {
        if (event.button == 2 || event.button == 3) {
            oncontextmenu = 'return false';
        }
    }
    document.onmousedown = click
    document.oncontextmenu = new Function("return false;")
    
</script>
</body>
</html>

2

Re: 2 питання

з плеєром розібрався

3 Востаннє редагувалося koala (08.06.2018 14:49:24)

Re: 2 питання

1.Чому не відображає нашу мову?

<html lang="ru">

Мушу перепитати - а яка мова ваша?

Подякували: Q-bart, Космонавт2

4 Востаннє редагувалося darsteba (08.06.2018 15:01:26)

Re: 2 питання

koala написав:

1.Чому не відображає нашу мову?

<html lang="ru">

Мушу перепитати - а яка мова ваша?

Українська-
Я зі Львова,та в програмуванні використовую або анг,або рос і рідко укр

5

Re: 2 питання

koala написав:

1.Чому не відображає нашу мову?

<html lang="ru">

Мушу перепитати - а яка мова ваша?

Українська-
Я зі Львова,так в програмуванні використовую або анг,або рос і рідко укр

Не підкажете як зробити таке-

В мене є пункт при нажиманні на який має відкриватись сайт який я написав сам.Цей сайт в папці з основним сайтом.Допоможете?

Код такий використовую-

<div class="st wow fadeInLeft"><a href="m4meleet.xyz/device.html">My device</a></div> 

6

Re: 2 питання

Всі проблеми вирішив,дякую

7

Re: 2 питання

Можете ще викласти свої рішення сюди, щоб інші люди на ті ж граблі не наступали?

8 Востаннє редагувалося darsteba (09.06.2018 10:49:39)

Re: 2 питання

З мовою не вирішив питання,тому вирішив просто на англ мові залишити




koala написав:

Можете ще викласти свої рішення сюди, щоб інші люди на ті ж граблі не наступали?

Прошу-

<!DOCTYPE html>
<html lang="ru">
<head>
    <meta charset="utf-8" >
    <title>my site </title>

    <script src="js/wow.js"></script>
    <link rel="icon" type="image/ico" href="1.png" sizes="45x48">
    <link rel="stylesheet" href="css/styles.css">
    <link rel="stylesheet" href="css/animate.css">
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.1.0/jquery.min.js"></script>
    <script src="js/wow.min.js"></script>
    <script src="https://use.fontawesome.com/0f101d6480.js"></script>
    <script language=javascript>
<body>
    
<audio src="audio/vape.mp3" autoplay></audio>

    var rev = "fwd";
    function titlebar(val){
        var msg  = "Loading ";
        var res = " Loading";
        var speed = 110;
        var pos = val;
        msg = "    "+msg+" ..............................";
        var le = msg.length;
        if(rev == "fwd"){
            if(pos < le){
                pos = pos+1;
                scroll = msg.substr(0,pos);
                document.title = scroll;
                timer = window.setTimeout("titlebar("+pos+")",speed);
            }
            else {
                rev = "bwd";
                timer = window.setTimeout("titlebar("+pos+")",speed);
            }
        }
        else {
            if(pos > 0) {
                pos = pos-1;
                var ale = le-pos;
                scrol = msg.substr(ale,le);
                document.title = scrol;
                timer = window.setTimeout("titlebar("+pos+")",speed);
            }
            else {
                rev = "fwd";
                timer = window.setTimeout("titlebar("+pos+")",speed);
            }
        }
    }
    titlebar(0);
</script>
    <link href="css/glitch.css" type="text/css" rel="stylesheet" />
</head>




<body>


 <div class="audioplayer audioplayer-stopped">
    <audio src="audio/vape.mp3" preload="auto" controls></audio>
    
  
    <div class="audioplayer audioplayer-stopped audioplayer-mini">
    <embed src="audio.wav" width="0" height="0" volume="100" autostart="false" loop="false" />

</div> 


      <div id="center">
     <div class="byboosted wow fadeInLeft"><p>dastreba<span class="color"></span> </p></div>
   <hr>
   <div class="up">
   <div class="status">
   <div class="text2">
       <p class=" wow fadeInRight"><span class="color">Top vaper: dastreba </span></p>
   <h2 class="small wow fadeInLeft">Contacts<span class="color"></span></h2>
   </div>
   </div>
   <div class="links">
       <div class="links2">
           <div class="st wow fadeInRight"><a href="ur link">Facebook</a></div>
           <div class="st wow fadeInLeft"><a href="https://photos.google.com/album/AF1QipPZ4XOJPrDF9mx92YKFp3WphsypJVt3Mzs96PNA?hl=uk" target="_blank">My works in the PS</a></div>
         <div class="st wow fadeInLeft"><a href="1.html">My device</a></div>
          
    </div>
    <hr class="hrs">
    </div>
     <script>
    document.onkeydown = function(e) {
        if (e.ctrlKey && (e.keyCode === 67 || e.keyCode === 86 || e.keyCode === 85 || e.keyCode === 117)) { //Alt+c, Alt+v will also be disabled sadly. 
        }
        return false;
    };
</script>
 
<script>
    function click() {
        if (event.button == 2 || event.button == 3) {
            oncontextmenu = 'return false';
        }
    }
    document.onmousedown = click
    document.oncontextmenu = new Function("return false;")
    
</script>
</body>
</html>

9 Востаннє редагувалося koala (09.06.2018 11:00:16)

Re: 2 питання

Тобто натяку не зрозуміли.
Як ви гадаєте, що означає "lang="ru"? Ні, це не "Rідна Uкраїна".

Подякували: FakiNyan, P.Y., /KIT\, leofun01, Космонавт5

10 Востаннє редагувалося P.Y. (09.06.2018 12:33:21)

Re: 2 питання

Про атрибут lang можете забути — роль його суто символічна, це більше метадані для пошуковика, ніж щось, що впливає на вигляд тексту. (Утім, здається, якийсь ефект від нього може бути при відображенні окремих гліфів — напр., сербські курсивні п, т, б, д відрізняються від українських/російських — проте, навряд чи вас цікавить аж така екзотика). Найімовірніша причина, чому не відображається кирилиця — файл збережено не в тому кодуванні, яке в ньому вказано (напр., тут у тегу meta вказано utf-8, хоча сам файл міг бути закодований у windows-1251, воно ж ANSI — переконайтеся, що редактор, в якому ви робили цей файл, зберіг його саме в utf-8). Я, правда, не побачив у коді кириличного тексту. Чи проблема стосується текстових даних, підвантажуваних через AJAX? Тоді треба розбиратися, в якому кодуванні що там підвантажується.

py -3 -m pip install git+https://github.com/snoack/python-goto
∩⍴○⌈⍴⍺/∧\∨/⊢○ ⌿⍀⍴⌊
Подякували: koala, leofun012