1 Востаннє редагувалося Maria (09.06.2018 17:46:27)

Тема: Програмування в Arduino IDE

чому мені не приймає значення string (вибиває в  тому рядку помилку), треба підключити якусь бібліотеку, якщо так то яку???

2

Re: Програмування в Arduino IDE

Де код, версія серидовища і все інше, що позбавить нас від ворожіння?

x

3 Востаннє редагувалося Maria (09.06.2018 18:40:33)

Re: Програмування в Arduino IDE

версія середовища 1.8.5

Post's attachments

sketch_sep30a.ino 620 b, 35 downloads since 2018-06-09 

4

Re: Програмування в Arduino IDE

По перше, тип (клас) String в Arduino пишеться з великої, а мова C++, яку вкупі зі своїми класами використовує середовище Arduino, чутлива до регістру літер.
Всі класи Arduino в Arduino IDE підсвічуються так само, як і стандартні типи C++, як от int, тому якщо залишилося чорним, то шукайте, що неправильно написано :-)

По друге, s і comb визначені у функції setup(), тому в loop() їх не буде видно. Якщо їхній вміст має зберігатися між викликами loop(), то визначення потрібно винести на початок скетчу.

Там ще є помилки, але спочатку отримайте повідомлення і подумайте :-)

printf("Nested comments is %s\n", */*/**/"*/"/*"/**/ == '*' ? "OFF" : "ON");
Подякували: koala, leofun01, DOP, PRY4