1

Тема: Таунхауси львів

Доброго дня. Часто люди купують не якісне житло що в подальшому призводить до проблем на стадіі ремонту і дизкомфорту. У власності є земельна ділянка в дуже хорошому районі Львова. Ідею ношу вже декілька років бо працюю в сфері будівництва. Хотілось би дізнатись думку чи був би хтось зацікавлений в інвестиціях на стадіі проекту з гарантіями. Ідея полягає в будівництві 8ми невеличких спарених будинків по 100м2 з індтвідувльними терасами, панорамними вікнами та великим балконом. Не велика площа забезпечить адекватну ціну, зменшить витрати на ремонт та комунальні послуги.Дякую.

2

Re: Таунхауси львів

чесно кажучи, вам потрібно на форум будівельників,
бо на форумі програмістів таке повідомлення виглядає.. стрьомним)

3

Re: Таунхауси львів

221VOLT написав:

чесно кажучи, вам потрібно на форум будівельників,
бо на форумі програмістів таке повідомлення виглядає.. стрьомним)

Всі знають™, що у айтішників бабло водиться, тому певно тут і розмістили.

Подякували: 221VOLT1

4

Re: Таунхауси львів

Просто спам для отримання посилання.

Подякували: ReAl, leofun012

5 Востаннє редагувалося koslenios (26.05.2020 10:02:18)

Re: Таунхауси львів

До речі, хотів обговорити тему опалення в приватному будинку.
Підбивають мене зробити на дачі опалення через тепловий насос, натомість електрокотлу. І економніше виходить, та ще й додаткові плюси є, це вентиляція влітку і подача гарячої води круглий рік.
Що думаєте з цього приводу?
У друга якраз ось в заміському будинку так все і реалізовано.
Встановлено повітряний тепловий насос, бренд європейський - Thermia, і говорить дуже задоволений, що прийняв таке рішення. Почитав я тут відгуки власників https://noviterm.com.ua/gallery подивився фото і відео установки, виглядає все непогано, та й ніхто не скаржиться, може і собі поставити? Кажуть період окупності 2-5 років.

6 Востаннє редагувалося frz (19.05.2020 17:42:27)

Re: Таунхауси львів

Так, я теж розглядаю варіант з тепловим насосом. Щоправда, ще нема куди ставити, але про це трохи згодом. Отже, питання лише в терміні служби насоса і в безперебійному живленні. Бо якщо вимкнуть світло на пів дня, а резервного живлення для насоса нема, також варіанту альтернативного опалення не продумано, то взимку буде дуже сумно. Про всяк випадок в приватному будинку повинна бути стара-добра пічка із регулярно прочищеним димоходом, а також напоготові дрова.