1

Тема: Як реалізувати PowerShell ярлик з кількома командами [Hugging Face]

Скажу одразу, що в кодуванні/програмуванні я не розуміюся, тому буду вдячний за покрокову відповідь.
Встановив ШІ, запуск якого потребує введення кількох команд в Anaconda Powershell Prompt. Яким чином можна створити ярлик чи .bat файл etc, щоб запускати ШІ в один клік не відкриваючи і не вводячи команди щоразу?

cd SoniTranslate
conda activate sonitr
$env:YOUR_HF_TOKEN="hf_cnfkhKjcZfkgibnmfjdfglyuo"
python app_rvc.py

ось ці потрібно там прописати. Дякую

2

Re: Як реалізувати PowerShell ярлик з кількома командами [Hugging Face]

сильні бачу ви програмісти

3

Re: Як реалізувати PowerShell ярлик з кількома командами [Hugging Face]

Бо це завдання, яке за програмістів роблять девопси — стосується не самої мови програмування Python, а команд операційної системи для запуску певних програм. Не маючи в себе того ж програмного продукту, що й у Вас, можу дати лише загальні поради, в якому напряску рухатися.

Можна написати скрипт (файл з розширенням .ps1) з командами, переліченими вище, й запускати його у вікні Anaconda Powershell Prompt — але це не в один клік, ім'я скрипту треба щоразу вводити руками.

Щоб зробити в один клік, треба розібратися, що саме відбувається при запуску Anaconda Powershell Prompt — можна припустити, що при цьому відбувається встановлення змінних середовища (таких, як PATH) та, можливо, деякі інші додаткові дії. Скрипт для запуску в один клік, очевидно, має виконувати ці дії, а після них — Ваші команди. Що собою являє ярлик для запуску Anaconda Powershell Prompt — на який файл він вказує? Якщо цей ярлик вказує на файл .ps1 чи .bat, то що міститься в тому файлі (якщо відкрити його в блокноті)?

Подякували: leofun01, ean.02

4

Re: Як реалізувати PowerShell ярлик з кількома командами [Hugging Face]

Була спроба (можливо не коректна) через .ps1, але відкривалося вікно звичайного Windows Powershell. У властивостях/об'єкт вказується на "%windir%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\powershell.exe -ExecutionPolicy ByPass -NoExit -Command "& 'S:\Install\Miniconda\shell\condabin\conda-hook.ps1' ; conda activate 'S:\Install\Miniconda'"
conda-hook.ps1 містить:

$Env:CONDA_EXE = "S:/Install/Miniconda\Scripts\conda.exe"
$Env:_CE_M = ""
$Env:_CE_CONDA = ""
$Env:_CONDA_ROOT = "S:/Install/Miniconda"
$Env:_CONDA_EXE = "S:/Install/Miniconda\Scripts\conda.exe"
$CondaModuleArgs = @{ChangePs1 = $True}
Import-Module "$Env:_CONDA_ROOT\shell\condabin\Conda.psm1" -ArgumentList $CondaModuleArgs

Remove-Variable CondaModuleArgs

Якщо це танець з бубном, то грець з ним, просто використовував раніше аналогічні за принципом ШІ, у свіх них був батник який запускав все, залишалося лише перейти за локальним посиланням, хотілося і тут такого спрощення.
Дякую за фідбек

5

Re: Як реалізувати PowerShell ярлик з кількома командами [Hugging Face]

Ярлик запускає powershell.exe і передає йому conda-hook.ps1 через параметри. Гадаю, подібним чином можна передати йому й Ваш .ps1 з потрібними командами.

Створіть (якщо ще не створили) ваш скрипт.ps1 з чотирма рядками команд.
Зробіть копію ярлика і у властивостях/об'єкт вкажіть %windir%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\powershell.exe -ExecutionPolicy ByPass -NoExit -Command "& 'S:\Install\Miniconda\shell\condabin\conda-hook.ps1' ; conda activate 'S:\Install\Miniconda' ; ваш_скрипт.ps1"  (бажано вказати повний шлях до скрипту). Подивимось, чи запуститься так.

Подякували: ean.0, leofun012

6

Re: Як реалізувати PowerShell ярлик з кількома командами [Hugging Face]

Все запустилося саме так, як ви сказали. Не розумію, чому розробники проробивши таку роботу не реалізували таку дрібницю одразу. Дякую вам за допомогу, дай вам здоров'я.