1

Тема: Google play - Closed Testing. Як вирішуєте вю вимогу?

Привіт ! Я як той для кого програмування -це хобі, тільки сьогодні довідався про те як геморно публікувату аплікашку на плей сторі : 14 діб закритого тестування 20ма аккаунтами, при чому якщо хтось деінсталює - лічильник діб перезапускається. Тому питання такі:

1. Чи є якісь спільноти що "тестують" апликашки один одного ? Якщо набереться група 20 однодумців- все вирішується. Але чи моніторить таке Ґуґл - в принципі нічого поганого в тому не бачу, щоб один одного взаємно перевіряли; але Ґуґл може розглядати таке як змову.

2. Чи є деманд на тестирувальників і де реально за це платять? Бо і зарання не заплатять бо ти зможеш видалити аплікашку і тобі купу лайна (не факт що без вірусу - тому девайс окремий) на телефоні тримати 14 діб, тому платформа повинна бути надійною. Але мені здається що індуси це давно прохавали і підробляьть таким чином.

3. Крім wild apk на свому сайті, Play Stora та Amazon-у (на ньому так і не зміг викласти бо у списоку девайсів не було жодного з 13м Андроідом (33 SDK) - якісь глюк скоріш всього. А на менший СДК - мені інтерфейс підправляти треба, бо щось там не чогось підтримує, table layout чи ще щось на кшалт materials. Глючний цей андроід, після сі-білдеру ) чи є якісь платформи яким народ більш менш довіряє (4пда та торренти не беремо до уваги). Microsoft там чи ще хто?

Дякую.

2 Востаннє редагувалося exmate (27.07.2024 00:49:13)

Re: Google play - Closed Testing. Як вирішуєте вю вимогу?

Блін. А Chat GPT я і забув спитати :

Chat GPT написав:

Привіт! Відповім на твої питання по черзі:

    Спільноти для тестування додатків:
    Є кілька спільнот і платформ, де розробники допомагають один одному тестувати додатки. Ось декілька з них:
        Reddit (r/AndroidDev, r/TestMyApp)
        Slack/Discord канали для розробників
        Beta Testing Sites (наприклад, BetaList, BetaTesting)

    Щодо того, чи моніторить Google такі дії, то це не є порушенням політики, якщо все робиться чесно і відкрито. Важливо, щоб це не виглядало як спроба маніпулювання системою, тому дотримуйтесь всіх правил платформи.

    Деманд на тестувальників:
    Є декілька платформ, де можна знайти оплачуване тестування додатків:
        UserTesting
        Testbirds
        uTest

    Ці платформи надійні та дотримуються високих стандартів якості. Зазвичай, ти отримаєш оплату після того, як надаси звіт про тестування і він буде перевірений.

    Інші платформи для публікації додатків:
    Окрім Google Play Store та Amazon, є ще кілька платформ, на яких можна розмістити свій додаток:
        Samsung Galaxy Store
        Huawei AppGallery
        Microsoft Store (для додатків, що підтримуються на Windows)
        SlideME (незалежний ринок додатків для Android)

    Також, розміщення додатків на власному веб-сайті чи GitHub може бути хорошою альтернативою для отримання зворотного зв'язку від користувачів.

Ну якжо є щось додати  - wellcome, I'll be much obliged.