1

Тема: Ключові запити ваших конкурентів в Google/Яндекс всього за 1.5$

Всім привіт! В рамках наявного "Анлім" тарифу в сервісі Spywords пропоную наступні послуги:

1. Аналіз сайту 1 (конкурента) = 1.5$. Включає:
Запити домену сайту в пошуковій видачі Яндекс - Звіт у форматі CSV з колонками: ключові слова, частка трафіку в%, кількість показів на місяць, займана позиція і її зміни, сніппет, URL.
Додаткові звіти (за запитом, безкоштовно):
Видимість URL`ів домену у видачі Яндекс - Звіт у форматі CSV з колонками: URL, назва сторінки, кількість запитів і втрачених запитів.
Запити домену в Яндекс.Директ - Звіт у форматі CSV з колонками: текст оголошення, URL оголошення, запити оголошення.
Унікальні оголошення сайту в Яндекс.Директ - Звіт у форматі CSV з колонками: запит, текст оголошення, позиція, показів на місяць, середній СРС, частка трафіку в %, конкурентів за запитом, реальний URL.

2. Аналіз запиту = 1.5$. Включає 3 звіти:
Рекламодавці Вашому запиту по Яндекс.Директ - в звіт у форматі CSV з колонками: домен, текст оголошення, середня позиція, найбільше запитів, реальний URL.
З Вашим запитом в Яндекс.Директ також купують - Звіт у форматі CSV з колонками: запит, популярність у рекламодавців в %, показів на місяць, середній CPC.
Домени по Вашому запиту в пошуку Яндекс - Звіт у форматі CSV з колонками: позиція, зміна, домен, сніппет і URL, запити домену, Запити URL`у, реальний URL.

3. Битва доменів (до 3-х шт одночасно) = 2$. Включає:
Порівняння доменів в органічній видачі Яндекс - Від 2 до 7 звітів (Загальні запити для кожної пари-трійки доменів, Унікальні запити для кожного конкретного домену) у форматі CSV з колонками: ключові слова, кількість рекламодавців і середній СРС по Яндекс-Директ.

4. Розумний підбір запитів = 1.5$. Включає:
Рекомендовані запити на базі Вашого запиту - Звіт у форматі CSV з колонками: ключові слова, кількість рекламодавців і середній СРС по Яндекс директ.

Ті ж послуги і ціни для Гугла!

Важливо! Дана послуга стане корисною в тому випадку, якщо ви працюєте з Росією, під ру трафік. Даних про українські сайти, якщо вірити тех. підтримці, в сервісі немає.

Також в тариф включені послуги: "Війна доменів", Порівняння видимості в ТОП-10, Порівняння позицій в Яндекс і Google. Даними послугами не користувався, тому нічого описувати не буду, кому треба - пишіть, домовимося.

Всі звіти надаються як є, претензії щодо якості змісту не приймаються. Перед замовленням, тестуйте сервіс!

У чому вигода? Мінімальний тариф коштує 2000 рублів (в випадку "анліма" всі 5к) за місяць користування, всім, кому потрібно проаналізувати пару конкурентів, витрачати дану суму накладно і не доцільно. Багатьом в обмежених рамках складно визначитися з необхідністю покупки, у вас є можливість оцінити сервіс повною мірою за символічну плату.

Робота за передоплатою, бажано Вебмані. При замовленні вказуйте яка послуга вам потрібна, під яку ПС, а також свою email адресу.
Зв'язок через ПП.

Одному користувачеві зроблю безкоштовно (за відгук) один звіт.