Re: Як виглядає Ваш робочий стіл ?
Навпаки, ви явно не нудьгуєте.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Як виглядає Ваш робочий стіл ?
Сторінки Попередня 1 … 4 5 6 7 8 … 18 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Нічого... Скоро школота прийде зі своїми лабами.. Ех... Можна ще трохи покайфувати поки спокійно.
Replace написав:А дівчині з робочого столу здається набагато менше 18ти.
пф...
я нещодавно читала невелику мангу (взагалі рідко їх читаю), так там головним героям по 25 років, а виглядають не більше 15 - і нічого, норм. хоча, коли роблять "дорослі" речі, мої очі передають до мозку повідомлення 'error'
З.І. відразу видно, що нудьгуємо, раз вчепились в таку тему
тож китайське - вони i в 40 виглядають на 15 )
Нічого... Скоро школота прийде зі своїми лабами.. Ех... Можна ще трохи покайфувати поки спокійно.
так це ж так чудово, запихувати свої цінні знання в їхні голови
Replace написав:TRYCUKI_V_KROVI, ви якись збочинесь.
А дівчині з робочого столу здається набагато менше 18ти.так я ж не роздруковую ту лолю і не дрюкаю на неї!
та хто вас знає!
Cyan написав:Replace написав:А дівчині з робочого столу здається набагато менше 18ти.
пф...
я нещодавно читала невелику мангу (взагалі рідко їх читаю), так там головним героям по 25 років, а виглядають не більше 15 - і нічого, норм. хоча, коли роблять "дорослі" речі, мої очі передають до мозку повідомлення 'error'
З.І. відразу видно, що нудьгуємо, раз вчепились в таку темутож китайське - вони i в 40 виглядають на 15 )
нє, японське
Replace написав:Нічого... Скоро школота прийде зі своїми лабами.. Ех... Можна ще трохи покайфувати поки спокійно.
дуже...
Одним словом, народ, в нас є тема для розмов, то ж давайте дружно перенесемося туди, та буде продовжувати там. А тут будемо постити скріни вашого робочого столу.
Singularity написав:Cyan написав:пф...
З.І. відразу видно, що нудьгуємо, раз вчепились в таку темутож китайське - вони i в 40 виглядають на 15 )
нє, японське
TRYCUKI_V_KROVI написав:Replace написав:Нічого... Скоро школота прийде зі своїми лабами.. Ех... Можна ще трохи покайфувати поки спокійно.
дуже...
так ти ж не запихаєш
зацініть, яку я собі шпалеру знайшов
Чому все так стерильно?
Бо тільки знайшов, мабуть.
Чому все так стерильно?
це ви кому? і про що?
це ви кому? і про що?
Десяток два елементів на робочому столі і ярличків на панелі задач.
FakiNyan написав:це ви кому? і про що?
Десяток два елементів на робочому столі і ярличків на панелі задач.
Я знаю відповідь
▼Прихований текстІ ще 100 інших.
Перший лінукс не убунта в цій темі? Звідки фото ?