2 561

Re: Сьогодні я дізнався

Сьогодні я дізнався, що моя тактика є цілком діємою. Маючи на одну з інтернет-форуміх двох незабанених клонів, я можу там регулярно "с*ати" і мене за це не банять через явище, що зветься "нормалізація" - це коли ти один раз на форумі не сподобався і постійно там сер*еш, і люди до того звикають і ставляться до клонів як то до звичайних, ну і реакції від правоохоронців немає.

І по друге я дізнався, що якщо спамити у ті теми на інтернет-форумах, де я "ср*в", то їх видаляють і безкоштовно. Так вже 4 теми видалили, тож я тільки те і роблю, що знаходжу в гуглі на усіх світових "форумах" свої записи, пишу туди купу гівна (типу, на російських Путін-петух, плив ганц через рєку і так далі), а потім натискаю кнопку "пожалітися" або пишу адміністратору ресурсу

2 562

Тобто усе має бути навпаки, а у мене так: чим більше я пишу щось таке що привертає увагу, тим менше я хвилююся, що затримають батька, ну це ж логічно що інакше я би цього не робив

2 563

Спершу я думав, що мені підходить образ павука, потім пса, а зараз думаю ще казкового птаха фенікса. (Гаррі Поттер і Орден Фенікса).

Усі інші нічим не виділяються серед інших.

Я хочу вам повідомити, що коли видалять усі мої теми, які я знайду, я просто нічо такого у Інтернет вже не буду писати.

Це повний піздець невже і мене заберуть в армію, а посля смерті будуть знаходити пости з проханнями бомбити Бровари чи сповіщеннями про танки на вокзалі, це ж вічна ганьба.

Я хочу аби всі про то забули, і це остання згадка у моєму житті.

Все що я хочу від вас, щоб ви саме головне запам'ятали до кінця ваших днів, я хочу почати з чистого листа