Re: Сьогодні я дізнався
багато їсти - важко.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Сьогодні я дізнався
Сторінки Попередня 1 … 26 27 28 29 30 … 127 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Ну а раз я не знаю матчастини, я не можу стати "поважним учасником форуму", а пишучи ламерські поста, стаю лиш "ганебним". А воно мені треба?
Піду краще дивитися фільми на ютубі, на новому комп'ютері з новими динаміками))) (До цього дивився без звуку, вчора купили). Розважатися. Ну і читати книги.
Тепер точно. До побачення!
П.С. Поступка у відповідь на поступку. Як і домовлялись, з паном коалою.
Я поступаюсь. Мене можна банити і все зносити.
Я сьогодні вивчив тринарний оператор в js
x = (a<b)?a+b:((a>b)?a-b:a*b);
pluszz написав:Я сьогодні вивчив тринарний оператор в js
але ж він такий самий і в решті Сі-подібних мов
В пітоні не такий
x = a+b if a<b else a-b if a>b else a*b;
а в С++ ніколи ним не користувався.
...але ж він такий самий і в решті Сі-подібних мов
Але я крутий я вивчив тринарний оператор в js, java, C++, C, PHP і ше фіг знає в чому.
багато їсти - важко.
Не зовсім коректне визначення.
Переварювати велику кількість їжі, часто в суміші несумісних між собою складників - важко.
Переварювати велику кількість їжі, часто в суміші несумісних між собою складників - важко.
Залежить від вашої сили, ваги їжі і технічних засобів для варіння. В алюмінієвій каструлі не так важко.
А от перетравлювати велику кількість їжі, часто в суміші несумісних між собою складників - може бути складно.
Це приємне оку сатанинське породження (Scutigera coleoptrata) занесене в Червону Книгу України. З якоїсь причини.
Бачте "...бо вона знищує кровососних комах у оселях." - ще не вистачало аби воно свою екосистему улаштовувало з місцями для полюванням, житловим масивом та рестораціями в чиїхось оселях. Дякувати Богу за інсектициди.
FakiNyan написав:багато їсти - важко.
Не зовсім коректне визначення.
це ви просто багато не їли.
В мене це те, що на заході зветься whole foods, наприклад, рис, циця курки (запечена в духовці, та дуже соковита), та запечений в духовці кабачок.
В мене це те, що на заході зветься whole foods, наприклад, рис, циця курки (запечена в духовці, та дуже соковита), та запечений в духовці кабачок.
Я їду до вас на вечерю
FakiNyan написав:В мене це те, що на заході зветься whole foods, наприклад, рис, циця курки (запечена в духовці, та дуже соковита), та запечений в духовці кабачок.
Я їду до вас на вечерю
яку вечерю? де?
pluszz написав:FakiNyan написав:В мене це те, що на заході зветься whole foods, наприклад, рис, циця курки (запечена в духовці, та дуже соковита), та запечений в духовці кабачок.
Я їду до вас на вечерю
яку вечерю? де?
На запечену курячу грудинку з кабачком
FakiNyan написав:pluszz написав:Я їду до вас на вечерю
яку вечерю? де?
На запечену курячу грудинку з кабачком
так її вже давно нема
Це приємне оку сатанинське породження (Scutigera coleoptrata) занесене в Червону Книгу України. З якоїсь причини.
▼Прихований текст"...бо вона знищує кровососних комах у оселях."
Красотуля, на павука похоже. Я б завів таких в себе в дома. Де їх можна дістати ?
tchort написав:Це приємне оку сатанинське породження (Scutigera coleoptrata) занесене в Червону Книгу України. З якоїсь причини.
▼Прихований текст"...бо вона знищує кровососних комах у оселях."
Красотуля, на павука похоже. Я б завів таких в себе в дома. Де їх можна дістати ?
оцього треба до церкви зводити, бо шось з ним не цей во
Я сьогодні вивчив тринарний оператор в js
...але він начебто тЕРнарий...
PS: А ще у PHP є дуже цікава скорочена форма $x = $a ?: $b;
оцього треба до церкви зводити, бо шось з ним не цей во
Вчора рандомного жахіття надибав коли вештався по розділу з музикою:
Тож...Можна прямо тут, мене уповноважено сумлінням: