Re: Сьогодні я дізнався
москаль греко-католик... в мене зара мозок лусне
до речі, москалі переписали увесь візантійський репертуар і вийшло якесь лайно
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Сьогодні я дізнався
Сторінки Попередня 1 … 27 28 29 30 31 … 127 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
москаль греко-католик... в мене зара мозок лусне
до речі, москалі переписали увесь візантійський репертуар і вийшло якесь лайно
Пане ur_naz, ви колись припините обзивати інших учасників форуму?
Пане ur_naz, ви колись припините обзивати інших учасників форуму?
чорт тебе вже тролив, і ніякої реакції. не інших, а конкретних
Що це за презумпція вини, може краще ви доведете, що це Віталій?
Бан на тиждень за наступну спробу когось образити буде достатнім доказом?
та хоч зараз. не треба мене шантажувати, пан банан. Чи до вас не доходить, що я не тримаюсь за цей форум, де отаке? Це вам до вподоби терпіти знущання, мені - ні.
У WinAPI є така структура, як INITCOMMONCONTROLSEX
Після пошуку малюнків про клас MFC CString я вже певен, що це не збіг.
Сьогодні дізнався, що Грузія насправді називається Сакартвело
Сакартвело - це лише частина середньовічної Грузії
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9D% … 1%96%D1%97
https://www.pravda.com.ua/news/2021/01/ … /index.amp
Ну, теоретично, можна було б Картвельщиною назвати, якщо брати за основу грузинську самоназву та українську традицію іменування країн (Туреччина, Угорщина, Німеччина...). Складність у тому, що грузини й картвели — це приблизно як українці й індоєвропейці (хоча більшість картвельських народів (грузини, мегрели, свани та ін.) мешкають на території Грузії, а картвелів, які не грузини, офіційно здебільшого теж записують у грузини). Грузинська мова належить до картвельських, але картвельських мов існує декілька — це ціла сім'я мов, компактно зібрана на невеликій території.
Сьогодні дізнався, що Грузія насправді називається Сакартвело
Грузія насправді називається Грузією. Українською.
А от грузинською таки дійсно Сакартвело, і це не "частина середньовічної Грузії", а просто самоназва. Народ - картвели (в іншій траскрипції, як я розумію - картулі).
Так само Фінляндія фінською - Суомі, Австрія і Німеччина німецькою - Остеррайх і Дойчлянд, Єгипет арабською - Міср і ще багато чого подібного. Найгірше, насправді, німцям, їх усі якось по-своєму кличуть. На другому місці, як я розумію, греки (які на себе кажуть "еллінес").
Хоча ні, грузинською чітко розрізняються ці картвелі і картулі. З чого випливає, що Сакартвело - країна таки картвелів, а не лише грузинів. Спробував скласти საქართულო (Сакартуло) - схоже, воно таки дещо штучне, але згадки є.
Де б знайти грузина, щоб розпитати...
А я сьогодні дізнався, що існує мова arnoldc, яка складається з цитат Арнольда Шварцнегера
Можливо хтось не знає, такі мови називаються езотеричними Category:Esoteric programming languages
Shakespeare Programming Language
Brainfuck
Це приємне оку сатанинське породження (Scutigera coleoptrata) занесене в Червону Книгу України. З якоїсь причини.
Бачте "...бо вона знищує кровососних комах у оселях." - ще не вистачало аби воно свою екосистему улаштовувало з місцями для полюванням, житловим масивом та рестораціями в чиїхось оселях. Дякувати Богу за інсектициди.▼Прихований текст
А що Мухоловка звичайна (Scutigera coleoptrata) робить вам поганого ? Мені здається в неї лише не дуже красивий вигляд, вона схожа на паразита. Вона не приносить ніякої шкоди людям, вилазить на полювання вночі...
tchort написав:Це приємне оку сатанинське породження (Scutigera coleoptrata) занесене в Червону Книгу України. З якоїсь причини.
▼Прихований текст"...бо вона знищує кровососних комах у оселях."
Красотуля, на павука похоже. Я б завів таких в себе в дома. Де їх можна дістати ?
У себе вдома колись пару разів бачив. Щоб жили постійно, мабуть, треба, щоб у домі розвелися комахи, на яких ця хижа багатоніжка полює (у той період також бачив у квартирі щетинохвостів — припускаю, що мухоловка полює на них. А от, наприклад, нашестя тарганів здебільшого супроводжувались появою довгоногих павуків, що спеціалізуються на цій здобичі).
Де б знайти грузина, щоб розпитати...