Re: Сьогодні я дізнався
Narostok misija jak protyvaha zajvomu zmistu do fobija.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Сьогодні я дізнався
Сторінки Попередня 1 … 31 32 33 34 35 … 127 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Narostok misija jak protyvaha zajvomu zmistu do fobija.
дізнавсь, що ютуб канал розетки перейшов на українську, тепер їх можна буде дивитись, ги
Хакер в 21-му сторіччі може захопити контроль над доволі "цікавим" приладдям і вимагати викуп в біткоїнах. Живемо у світлі часи, - пік цивілізації.
В людській мові може існувати ще як мінімум дюжина нових звуків які ми зараз не використовуємо.
Ніхто не бажає винайти якоїсь штучної крутої мови майбутнього?
https://www.youtube.com/watch?v=9uZam0ubq-Y
Не знав, дякую. Але ж проте звучить вона як гидко, гірше ніж виглядає.
Розробкою таких речей має займатися інженер чи фізик/хімік ну або математик, - довіриш щось важне цим гуманітарним філософо-лінгвістам, - нічого зграбного не вийде, крім затягнутого краху. (Погляньте он тільки на устрій держав і суспільства...)
Зате в інженерів яскраво виходить. Проблема тут більше в матеріалі, не в теоріях.
А про цистеріанців цікаво, але тоді деванаґарі - це спосіб записувати слова одним символом.
Зате в інженерів яскраво виходить. Проблема тут більше в матеріалі, не в теоріях.
Як дивно, я саме про це подумав коли писав повідомлення.
break a leg - означає "успіху"
If the audience stomped long enough, they would break a leg. ... Some say the term originated during Elizabethan times when, instead of applause, the audience would bang their chairs on the ground — and if they liked it enough, the leg of the chair would break.
break a leg - означає "успіху"
If the audience stomped long enough, they would break a leg. ... Some say the term originated during Elizabethan times when, instead of applause, the audience would bang their chairs on the ground — and if they liked it enough, the leg of the chair would break.
На моїй вулиці мешкає бомжик. Сьогодні дізнався, що він іменує себе Сократом. Наскільки я можу ідентифікувати мову, якою він спілкується з голубами, це італійська.
На моїй вулиці мешкає бомжик. Сьогодні дізнався, що він іменує себе Сократом. Наскільки я можу ідентифікувати мову, якою він спілкується з голубами, це італійська.
До речі щодо бомжиків: я не досліджував це питання глибоко, але звернув увагу, що здебільшого всі вони російськомовні, навіть на Західній Україні. Думаю є в цьому якась причина, можливо хтось би міг навіть наукове дослідження провести
frz написав:На моїй вулиці мешкає бомжик. Сьогодні дізнався, що він іменує себе Сократом. Наскільки я можу ідентифікувати мову, якою він спілкується з голубами, це італійська.
До речі щодо бомжиків: я не досліджував це питання глибоко, але звернув увагу, що здебільшого всі вони російськомовні, навіть на Західній Україні. Думаю є в цьому якась причина, можливо хтось би міг навіть наукове дослідження провести
Україномовні жителі міст здебільшого мають сільське коріння. Якщо обставини складаються так, що в місті їм нема де жити, то здебільшого є резервний варіант повернутися в село до батьківської хати чи якихось родичів, працювати на землі, жити хай навіть і бідно, але не жебракувати. Російськомовним, що або вже не одне покоління в місті прожили, або приїхали десь із Росії, здебільшого нема куди вертатись — якщо їх викинуло з міського соціуму, вони змушені селитись на нижніх щаблях цього ж соціуму.
якийсь неправильний Сократ, справжній би не пішов у вигнання
Схильність до бомжування мав Діоген, взагалі-то. І обидва вони були греками — де б вони набрались варварської італійської?
Виявляється в Україні не найгірші дороги
Dying Ironically: Owner of Segway Inc. dies on Segway.
Multi-millionaire Jimi Heselden, the owner of Segway Inc. since December 2009, has died after reportedly driving a Segway scooter off a cliff and into a river.
https://www.huffpost.com/entry/jimi-hes … s_n_739983