Re: Сьогодні я дізнався
...що нічого не дізнався. Деградую? ????
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Сьогодні я дізнався
Сторінки Попередня 1 … 62 63 64 65 66 … 127 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Деякі пошукові собаки (подібно тим, що шукають наркотики & ВР), виявляється, треновані шукати флешки, HDD та SDD. Принаймні в США, вони існують, і вже деякий час, наскільки я зрозумів. Дивна річ. Ніколи б не подумав що можливо натренувати "нюхачів на електроніку".
Корисна тварина, в часи дефіциту.
«Дія» зламалася: користувачі почали отримувати дивне повідомлення
вона звинувачує своїх користувачив у використанні не офіційного ПО
У Лівані немає світла
дизельні електро генаратори в дифіциті
ось і перша жертва енергетичної кризи
Не до кінця певен, як це назвати, але воно мені стало відомо.
У Лівані немає світла
дизельні електро генаратори в дифіциті
ось і перша жертва енергетичної кризи
Sami vynni. Ne prybraly Moskovsjkyj nebezpetcnyj materijal, otrymaly vybux, a teper vse nastupne.
Ефект Мпемби. (The Mpemba Effect). Чому тепла вода іноді замерзає швидше холодної?
https://medium.com/five-guys-facts/the- … e36b8e258b
Не до кінця певен, як це назвати, але воно мені стало відомо.
▼Прихований текст
Цікаво, а самі ці демонічні пігмеї в грі залишились, чи їх позамінювали європеоїдами стандартного зросту?
Можете привітати мене з розморозкою - я відкрив для себе discord. Інтерфейс дещо нагадує мені слак. Юзаю за допомогою агрегатора месенджерів - Franz.
Можете привітати мене з розморозкою - я відкрив для себе discord. Інтерфейс дещо нагадує мені слак. Юзаю за допомогою агрегатора месенджерів - Franz.
discord -> skatuvatic_y_kall();
раніше він був хорошим, но не зараз=(
discord -> skatuvatic_y_kall();
аргументи будуть?
mamkin haker написав:discord -> skatuvatic_y_kall();
аргументи будуть?
та навіть комюніті діскорда глузують з його нового інтерфейсу))
та й до того ж діскорд незнає куди йому розвиватись
він розвинутий всебічно, але поганий у всьому
він і не месенджер, і не інструмент для відеозвязку, і не інструмент для стрімингу, він франкенштейн
FakiNyan написав:mamkin haker написав:discord -> skatuvatic_y_kall();
аргументи будуть?
ком'юніті різних додатків завжди глузують з нових інтерфейсів, але я шось навіть не дуже то й помітив особливих змін.
mamkin haker написав:FakiNyan написав:аргументи будуть?
ком'юніті різних додатків завжди глузують з нових інтерфейсів, але я шось навіть не дуже то й помітив особливих змін.
ви дійсно сидете в дискорді?
та там на кожному каналі де є мемний канал після випуску нового дизайну логотипа було багато мемів про те що скоро емблемою дискорда стане п'ятачок свині, або щось подібне.
чомусь після редизайну Firefox 89 ніхто не глузував...
а лишень обурювались та тікали від firefox
діскорд уже давно "не висить на дошкі пошани"(він хайпанув і все...)
FakiNyan написав:mamkin haker написав:та навіть комюніті діскорда глузують з його нового інтерфейсу))
ви дійсно сидете в дискорді?
та там на кожному каналі де є мемний канал після випуску нового дизайну логотипа було багато мемів про те зо скоро емблемою дискорда стане п'ятачок свині, або щось подібне.чомусь після редизайну Firefox 89 ніхто не глузував...
а лишень обурювались та тікали від firefox
а ви використовуєте різні додатки виключно шоб дивитись на їхні логотипи? чи може для чогось іншого?
я здаюсь, немаю бажання продовжувати нікому непотрібний діалог
p.s. мене від нового дизайну гугл міта та діскорда зтошніло)))
раніше:
епл видалила форт найт через те що вони обходили платіжку епл
епік геймс подала в суд на епл
рішення:
епік геймс заплатив штраф
і ще якесь покарання для епл
сьогодні:
гугл подав в суд на епік геймс по тій причині за що його забанила епл )))
дізнався що у windows 10 LTSC неможна видаляти ціле слово (за допомогою Ctrl + Beckspace) коли перейменовуєш файл
замість видалення слова друкуєтся такий символ "" (подивітся через код елементу)
або перейдіть по силці https://duckduckgo.com/?q=%7F&t=ffc … amp;ia=web