Re: Сьогодні я дізнався
▼Прихований текстP.Y. написав:ті, хто мене фінансують
Коли вже ви вирішили продовжувати розвивати цю тему... Як мінімум варто ввести в процес змінну var_age_of_sponsor (сорі, якщо ви надаєте перевагу camel case) і якщо ця змінна більша ніж var_my_age, то є сенс подумати що буде далі. Також є сенс періодично тригерити процес котрий присвоює значення змінній var_current_health_of_sponsor, хоча це далеко не вичерпний перелік необхідних змінних.
Ні, там зараз переважно «менше або дорівнює». Що, безумовно, не робить ситуацію набагато кращою. Просто не бачу реалістичного виходу з неї, який би всіх влаштовував. Яким має бути цільовий роботодавець, наприклад? Для чого йому працівник хай навіть і з якимось рівнем фахової освіти, але без комерційного досвіду і без чіткої фінансової мотивації до праці, для якого будь-яка зарплата — це просто папірці, потрібні навіть не йому самому, а просто для галочки, «щоб не вважатися безробітним»?
Тобто, теоретично, я допускаю, що міг би утриматись на якійсь роботі за фахом, не надто прибутковій (хоча й незовсім безкоштовній — просто з достатньо низькою зарплатою, щоб звести кількість претендентів на неї до мінімуму), але достатньо цікавій, де сама робота і є мотивацією. Ну і де вона, ця омріяна вакансія APL-програміста з зарплатою двірника?