Re: Сьогодні я дізнався
Сьогодні прояснилось, шо мене не пускає в Гугл і ютуб, бо щось з провайдером не то. Тому почав використовувати качка качка йди
В мене гугл теж надто часто пише, що я бот. Тому давно перейшов на качку.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Сьогодні я дізнався
Сторінки Попередня 1 … 5 6 7 8 9 … 127 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Сьогодні прояснилось, шо мене не пускає в Гугл і ютуб, бо щось з провайдером не то. Тому почав використовувати качка качка йди
FakiNyan написав:Сьогодні прояснилось, шо мене не пускає в Гугл і ютуб, бо щось з провайдером не то. Тому почав використовувати качка качка йди
і як тепер називати процес пошуку інфи? качкування?
Дакдакання.
А загалом ґуґління стало де-факто терміном, що вже не прив'язаний до конкретного виробника. Як і ксерити - ми не обов'язково користуємося обладнанням фірми Xerox, але не говоримо "мінолтити", коли нас обслуговує копіювальна техніка Minolta.
Problem z nepuskom vid Quqla ctce ne mav, ta i ne xotju perexodyty na Katcku, bo Katcka ne maje -lang=ru.
...
коли людина українською вже не вміє, а англійською ще не вміє...
це так печально спостерігати...
rewrite this shit - 1 із найпопулярніших коментарів у коді.
dot написав:...
коли людина українською вже не вміє, а англійською ще не вміє...
це так печально спостерігати...
Xotcec skazaty, ge Katcka tak vmije?
сьогодні взнав, що tungsten - це вольфрам, і що це найжаростійкіший метал
і взнав я це через перегляд аніме
leofun01 написав:FakiNyan написав:Сьогодні прояснилось, шо мене не пускає в Гугл і ютуб, бо щось з провайдером не то. Тому почав використовувати качка качка йди
і як тепер називати процес пошуку інфи? качкування?
Tak, vony sami tak kagutj]Vypadkovo vznav.
https://imgur.com/GLeqM7N.png
сьогодні взнав, що tungsten - це вольфрам, і що це найжаростійкіший метал
і взнав я це через перегляд аніме
Navitj skazju jakoho – Dr. Stone.
Але от мінус качки та, навіть, бінгу - це неможливість нормального гугління картинок.
Хотів я одну знайому дівку загуглити, тобто її фотки (не питайте, навіщо), ввожу то в качці та бінзі - нуль результатів, потім вводжу той самий запит в гуглі - купа результатів, серед котрих декілька релевантних.
FakiNyan написав:сьогодні взнав, що tungsten - це вольфрам, і що це найжаростійкіший метал
і взнав я це через перегляд анімеNavitj skazju jakoho – Dr. Stone.
ви вже другий, хто вгадав то аніме
написав сьогодні на сервері Української локалізації (це там, де вас забанили) про те, що в аніме показують москаля, котрий блондин, і при цьому звати його Шамілем, і теж вгадали це аніме, ліл
FakiNyan написав:вольфрам
▼Прихований текст
я теж про це знав, але в аніме використовували слово "tungsten", для назви матеріалу, з котрого робляться оті деталі для ламп
а ще я дізнався, що він реагує на ультрафіолет, і гарно дуже світитись починає
Ви ж в курсі, чому не можна парсити HTML регулярками?
Ну а по суті - в конструкторі DOMDocument створює таблиці для швидкого пошуку; заміряти треба час роботи всього коду, а не лише getElementsByTagName.
Сьогодні дізнався що подруга моєї матері їздила до церкви і розказує що там монахи «один одного кращий» і про те як їй там захотілося тим монахів.
Сьогодні дізнався що подруга моєї матері їздила до церкви і розказує що там монахи «один одного кращий» і про те як їй там захотілося тим монахів.
Ата подруга телевізора немає, не знає шо зараз не час по монастирях шастати