Тема: Побутові дрібнички
Або господарські хитрощі. Не знайшов такої теми.
Таке запитання. Чи потрібно змащувати ножі у м'ясорубці і чим? Побачив його у ютубі, відповіді ще не бачив.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Побутові дрібнички
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Або господарські хитрощі. Не знайшов такої теми.
Таке запитання. Чи потрібно змащувати ножі у м'ясорубці і чим? Побачив його у ютубі, відповіді ще не бачив.
/del theme
Чи потрібно змащувати ножі у м'ясорубці і чим?
1) змащувати ножі ? ножі
? НОЖІ
? НОЖІІІІ
?
2) спробуйте звичайну олію якщо в списку інградієнтів страви яку ви готуєте є олія...
і про яку мясорубку ви говорите? механічну? елекричку?
треба спеціальне кето-мастило, без вуглеводів, глютену та гмо, купую у шарлатана на ютубі всього за $199.99 за 20мл
Виявляється, в старих холодильниках крапельного охолодження типу Мінськ Атлант МХМ 1701 є дренажний отвір для зливу конденсату і він часом забивається. І тоді всередині внизу калюжа води. І на стінках також краплі. А їжа пліснявіє від вологи. Прочищається зсередини холодильника. Сильно тиснути не треба.
Виявляється, в старих холодильниках крапельного охолодження типу Мінськ Атлант МХМ 1701 є дренажний отвір для зливу конденсату і він часом забивається. І тоді всередині внизу калюжа води. І на стінках також краплі. А їжа пліснявіє від вологи. Прочищається зсередини холодильника. Сильно тиснути не треба.
1. У відносно новому лібхері те ж саме (а як ви собі уявляли — конденсату в холоднішому за повітря кухні об'ємі холодильника не буде чи він вбирається якиомь силікагелем?)
2. Треба було написати «а кліктовина, корисна для здоров'я, пліснявіє від вологи», бо щось не витримано стиль.
Виявляється, в старих холодильниках крапельного охолодження типу Мінськ Атлант МХМ 1701 є дренажний отвір для зливу конденсату і він часом забивається. І тоді всередині внизу калюжа води. І на стінках також краплі. А їжа пліснявіє від вологи. Прочищається зсередини холодильника. Сильно тиснути не треба.
Не повірите, але дренаж мабуть є у всіх холодильників.
Таке запитання. Чи потрібно змащувати ножі у м'ясорубці і чим? Побачив його у ютубі, відповіді ще не бачив.
Так, треба, вони змащуються жирами які містять м'ясні продукти які ви через неї перекручуєте
Порадьте механічну овочеву терку-шатковку-слайсер. Як вибрати? Стара затупилася та почала ламатися.
Не зміг скористатись сантехнічним тросом. Проблема у тросі. Він жорсткий і має жорсткій кінцевик. Доходить до т-подібного з'єднання труби 50 мм, далі не проходить. Вірогідно потрібен інший трос або робити гнучкий кінцевик.
Чи потрібно змащувати ножі у м'ясорубці
Я не змащую і все чудово.
comport написав:Чи потрібно змащувати ножі у м'ясорубці
Я не змащую і все чудово.
▼Прихований текст
я чув, шо кур'єри з глово та ракети плюють в харчі (сам в них не замовляю, готую все самотужки)
Звідки ви знаєте, що хтось не плює в продукти, які ви купуєте щоб приготувати все самотужки?...
Для стовідсоткової впевненості необхідно вирощувати все самостійно.
я чув, шо кур'єри з глово та ракети плюють в харчі (сам в них не замовляю, готую все самотужки)
Так, і потім назад запаковують як у ресторані? Ліл.
Звідки ви знаєте, що хтось не плює в продукти, які ви купуєте щоб приготувати все самотужки?...
Для стовідсоткової впевненості необхідно вирощувати все самостійно.
я ті продукти мию
Але ж є продукти, які неможливо помити: сир-творог, масло, олія, сік і багато інших - навіть якщо вони куплені запакованими, можна було наплювати в них перед тим як запакувати. Тож вихід - лише власна ферма.
Тож вихід - лише власна ферма.
Необов'язково саме власна — власником може бути і хтось, кому ви довіряєте, і хто не зацікавлений втратити вас як покупця (тобто, має бути можливість перейти на продукцію іншого виробника, якщо ця виявиться якоюсь підозрілою). У такому варіанті, ринкові конкурентні механізми починають працювати на вас: виробник сам не зацікавлений продавати щось таке, що вам не сподобається. У випадку монополій (мережі супермаркетів, централізованої служби доставки і т.д.), відкривається набагато більше простору для недбальства працівників, що мине для них і для монополіста безкарно.
Але ж є продукти, які неможливо помити: сир-творог, масло, олія, сік і багато інших - навіть якщо вони куплені запакованими, можна було наплювати в них перед тим як запакувати. Тож вихід - лише власна ферма.
У випадку монополій (мережі супермаркетів, централізованої служби доставки і т.д.), відкривається набагато більше простору для недбальства працівників, що мине для них і для монополіста безкарно.
Це зрада! Ахахаха. Коли бажання покритикувати та поскиглити вище, ніж твої попередні переконання (про поганий риночок, до якого не всі можуть пристосуватися, та який не забезпечує побудови незалежної держави з власною культурою).
frz написав:Але ж є продукти, які неможливо помити: сир-творог, масло, олія, сік і багато інших - навіть якщо вони куплені запакованими, можна було наплювати в них перед тим як запакувати. Тож вихід - лише власна ферма.
▼Прихований текст
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися