Re: Росіяни почали наступ
Щось я відчуваю що перемоги не буде і Крим не повернемо.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Росіяни почали наступ
Сторінки Попередня 1 … 33 34 35 36 37 … 100 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
відчуваю що перемоги не буде
Наберіться терпіня витримки. Існують процеси, які не варто підганяти.
Для перемоги потрібно військові дії виносити за межі країни. Так Ізраїль робив
javascriptIsLife написав:Щось я відчуваю що перемоги не буде і Крим не повернемо.
Так Ізраїль досі воює
karmeljuk написав:javascriptIsLife написав:Щось я відчуваю що перемоги не буде і Крим не повернемо.
Так Ізраїль досі воює
А нагадайде хто за останні 50 років відбирав в Ізраїля землі?
А нагадайде хто за останні 50 років відбирав в Ізраїля землі?
А ви колись цікавилися, хто курорт Шарм-еш-Шейх збудував?
karmeljuk написав:
А нагадайде хто за останні 50 років відбирав в Ізраїля землі?А ви колись цікавилися, хто курорт Шарм-еш-Шейх збудував?
ніт
koala написав:karmeljuk написав:
А нагадайде хто за останні 50 років відбирав в Ізраїля землі?А ви колись цікавилися, хто курорт Шарм-еш-Шейх збудував?
ніт
З того що я чув - побудовано євреями, коли цей регіон був захоплений в результаті перемоги Ізраїля над Єгиптом. Потім по добрій волі відступили. Деталей не знаю.
З того що я чув - побудовано євреями, коли цей регіон був захоплений в результаті перемоги Ізраїля над Єгиптом. Потім по добрій волі відступили. Деталей не знаю.
Не зовсім по добрій волі - за результатами домовленостей. Вибили з Єгипту визнання Ізраїля і кордону на 1967-й в обмін на території за цими кордонами. До речі, тоді ж утворився Сектор Гази.
frz написав:З того що я чув - побудовано євреями, коли цей регіон був захоплений в результаті перемоги Ізраїля над Єгиптом. Потім по добрій волі відступили. Деталей не знаю.
Не зовсім по добрій волі - за результатами домовленостей. Вибили з Єгипту визнання Ізраїля і кордону на 1967-й в обмін на території за цими кордонами. До речі, тоді ж утворився Сектор Гази.
Чудово. І як це пов'язано з моїм питанням про 50 років?
koala написав:frz написав:З того що я чув - побудовано євреями, коли цей регіон був захоплений в результаті перемоги Ізраїля над Єгиптом. Потім по добрій волі відступили. Деталей не знаю.
Чудово. І як це пов'язано з моїм питанням про 50 років?
Мабуть пов'язано в такий спосіб, що навколишні арабські країни, включаючи Єгипет, взагалі не визнавали право Ізраїля на існування, довелося доводити це право шляхом перемоги у війнах.
В моєму колі спілкування щось багато таких які дуже бояться потрапити в армію і в уяві яких ця війна виглядає як змова правлячих верхівок РФ та України які відправляють простих громадян на убой. А ще чиновники міської адміністрації розкрадають гуманітарку. Місцева ТРО перетворилось у хоббі людей більш–менш заможних та наближених до влади. Вони понаклеювали на автомобілі емблеми та сидять в нічних засідках. Не знаю добре це чи погано.
▼Мова має значення (так, особливо для тих хто яневтік)
До речі, зі свідчень людей, що переховувалися від окупантів у містечках і селах Київської області. Дехто з них повідомляв, що не виходили з укриттів доки не почули українську мову.
кажуть люди що така відповідь сайту укрзалізниці при спробі придбати квиток у столицю запоребрика (сам не пробував)