Re: Росіяни почали наступ
Попри війну майже третина українців задоволені своїм життям
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Росіяни почали наступ
Сторінки Попередня 1 … 64 65 66 67 68 … 100 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Попри війну майже третина українців задоволені своїм життям
Хм, то може почати москалям спиртзаводи тойво.
Трохи накладно. Спершу треба переконати наших західних партнерів, що спирт це продукт військового призначення - засіб для отупіння населення, котре робитиме потім що завгодно за сигналом з веж (ТБ).
Ну а потім можна буде тойво - спиртзаводи і вежі. Тоді наша війна через тиждень скінчиться. Щоправда, одразу ж почнеться їхня - громадянська.
Спирт використовують в авіації і мікроелетроніці.
Не вистачає парочки у Білорусі.
RNR — там дві має бути, Кубань то окремо.
Тоді наша війна через тиждень скінчиться. Щоправда, одразу ж почнеться їхня - громадянська.
Власне те, чого нам і треба. Особисто я вангую, що саме так ця війна й закінчиться... єдине важко сказати, коли. Я чомусь дуже повірив, що санкції швидко вплинуть і задушать економіку залісся, але як видно, цей дощ надовго
Не вистачає парочки у Білорусі.
RNR — там дві має бути, Кубань то окремо.
Тут я також наївний оптиміст. Я сподіваюсь, що в Білорусі відбудуться демократичні перетворення і вона ще буде колись у складі ЄС, разом з нами (сподіваюсь, що ми раніше).
ReAl написав:Не вистачає парочки у Білорусі.
RNR — там дві має бути, Кубань то окремо.Тут я також наївний оптиміст. Я сподіваюсь, що в Білорусі відбудуться демократичні перетворення і вона ще буде колись у складі ЄС, разом з нами (сподіваюсь, що ми раніше).
Ми совок з голів 30 років виганяємо, і досі далеко не позбулися.
А білоруси ще й не починали.
frz написав:Тоді наша війна через тиждень скінчиться. Щоправда, одразу ж почнеться їхня - громадянська.
Власне те, чого нам і треба.
Ну як сказати, може й так. Але ось сусідня Польща просто завалена біженцями з України, і в цій країні з економікою більш-менш норм. Вгадайте, куди побіжать біженці з запоребрика (всюди куди зможуть), а їх там в декілька разів більше. Ясно що їх в нас не будуть приймати з хлібом-сіллю після всього що сталося, але для людей у справжньому відчаї це не буде аж надто великою перешкодою.
Вся ідеологія рабства побудована на залежності. Ставлять перед вибором - вмри або підкорися. Ще є варіації більш зухвалі -- підкорися і помри.
Вгадайте, куди побіжать біженці з запоребрика
Це ви про українських біженців, які там перебувають?
То мабуть про московських, коли московія запалає ...
Було вже таке, читали?
Мій переклад англійською:
Ukraine, our native land-mother!
Lord, our heavenly Father!
Bless me!
I come to annihilate
The enemies of my native land,
Murderers of my brothers,
Rapers of my sistren.
Let my hand be firm
To kill the enemies!
Let my eye be clear
To kill the enemies!
Let my weapon be good
To kill the enemies!
Let my will be steel
To kill the enemies!
Ukraine, our native land-mother!
Lord, our heavenly Father!
Bless us!
Our vigorous push!
Our sacred revenge!
Our holy victory!
Нечуване прозріння - на жаль, очі відкрилися лише в результаті війни. Побачимо чи доведуть думку до кінця.
...там досі є такі категорії людей, які просто ні в які рамки не влазять. Наприклад, там є учасники зовнішніх інтервенції, які проводив Радянський союз – в Анголі, В’єтнамі, Афганістані і в багатьох інших країнах. Там є ті, хто в’їжджали на радянських танках та душили повстання в Будапешті в 1956 році, в Празі в 1968 році. Там є "кегебісти" і люди, які воювали з українським підпіллям, яке наближало нашу Незалежність. І досить ці люди користуються всіма пільгами в Україні.
Нечуване прозріння - на жаль, очі відкрилися лише в результаті війни. Побачимо чи доведуть думку до кінця.
УНІАН написав:...там досі є такі категорії людей, які просто ні в які рамки не влазять. Наприклад, там є учасники зовнішніх інтервенції, які проводив Радянський союз – в Анголі, В’єтнамі, Афганістані і в багатьох інших країнах. Там є ті, хто в’їжджали на радянських танках та душили повстання в Будапешті в 1956 році, в Празі в 1968 році. Там є "кегебісти" і люди, які воювали з українським підпіллям, яке наближало нашу Незалежність. І досить ці люди користуються всіма пільгами в Україні.
Закид політичних некрофілів полягає в тому, що українці таки роблять те що політичним некрофілам вдалося саботувати в період після Революції Гідності.