Re: Скарга на Github
Та там весь його акаунт на ґітхабі за московитським військовим кораблем пішов.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Скарга на Github
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Та там весь його акаунт на ґітхабі за московитським військовим кораблем пішов.
Я ще вчора вночі в один чат закинув цього пацієнта, хлопці писали, що ще покидали репортів за terrorism i violence.
А вже нині зранку знесли під 0, а комусь приходив якийсь фідбек за репорт з гітхабу? Бо в мене нічого. Могли б і написати, типу дякуємо за репорт, ми застосували до пацієнта такі-то покарання.
Я ще вчора вночі в один чат закинув цього пацієнта, хлопці писали, що ще покидали репортів за terrorism i violence.
А вже нині зранку знесли під 0, а комусь приходив якийсь фідбек за репорт з гітхабу? Бо в мене нічого. Могли б і написати, типу дякуємо за репорт, ми застосували до пацієнта такі-то покарання.▼Прихований текст
Але очевидно, що без первинного втручання туди ми б не досягли цього результату. Мабуть, є сенс як раз в спілкуванні з пацієнтами, аби вони проявили свою гнилу суть, а після цього вже можна й звертати увагу адміністрації на це.
мені приходило
Мені лиш перша частина прийшла, а фінальна про violations — ні, дивно. Ну, але то таке вже.
Але очевидно, що без первинного втручання туди ми б не досягли цього результату. Мабуть, є сенс як раз в спілкуванні з пацієнтами, аби вони проявили свою гнилу суть, а після цього вже можна й звертати увагу адміністрації на це.
Так, це хороша стратегія, яка як показує практика дійсно ефективніше працює. Зазвичай за NSFW, violence чи spam банять набагато охочіше і швидше.
FakiNyan написав:мені приходило
Мені лиш перша частина прийшла, а фінальна про violations — ні, дивно. Ну, але то таке вже.
FakiNyan написав:Але очевидно, що без первинного втручання туди ми б не досягли цього результату. Мабуть, є сенс як раз в спілкуванні з пацієнтами, аби вони проявили свою гнилу суть, а після цього вже можна й звертати увагу адміністрації на це.
Так, це хороша стратегія, яка як показує практика дійсно ефективніше працює. Зазвичай за NSFW, violence чи spam банять набагато охочіше і швидше.
А я два рази відправляв. Перший раз те, шо і пан koala, а другий конкретно на комент дегенерата з погрозами.
wander написав:FakiNyan написав:мені приходило
FakiNyan написав:Але очевидно, що без первинного втручання туди ми б не досягли цього результату. Мабуть, є сенс як раз в спілкуванні з пацієнтами, аби вони проявили свою гнилу суть, а після цього вже можна й звертати увагу адміністрації на це.
А я два рази відправляв. Перший раз те, шо і пан koala, а другий конкретно на комент дегенерата з погрозами.
А, все, відставити зраду
Це я туплю, я ж перший раз теж репортив за теж, що і пан koala, і я тоді сидів з маку, а в мене там робочий аккаунт гітхабу. А вчора вночі, я вже з ПК кинув другий репорт за погрози і забув, що на ПК у мене мій персональний акк на гітхабі. А я тут сиджу і дивлюсь робочу пошту, до якої прив'язаний власне і робочий гітхаб, сюди друга частина не прийшла. А на мою пошту, де вже мій персональний гітхаб все прийшло, вибачаюсь.
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися