Re: Експорт з Tecdoc в Mysql (TecDoc Online)
makarena, використовуючи будь-яку Java IDE. Наприклад, Eclipse.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Бази даних → Статті → Експорт з Tecdoc в Mysql (TecDoc Online)
Сторінки Попередня 1 2 3 4 5 6 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
makarena, використовуючи будь-яку Java IDE. Наприклад, Eclipse.
Replace, дякую. Я просто не дуже зрозумів різницю між ARL_KIND 1 і 4. Тому вибирав всі крім оригінальних
Шановний Replace, по перше дякую за працю. Все працює. Хотів запитати , у мене вийшло приблизно 65 Гиг малюнків. Все вірно ? Якось так багато ....
sergbbb, будь ласка
Так вірно. Фото десь на 25% більше місця займає ніж в оригінальному Tecdoc. Я закинув їх на Google Storage.
Hello!
First of all, I would like to say thank you Replace for your help and code.
I have a problem, though.
After exporting the tecdoc database to mysql I noticed that in table tof_types there is a strange value in description column: 'ORA-06502: PL/SQL: numeric or value error: number precision'.
After running query
SELECT * FROM `tof_types` WHERE description = 'ORA-06502: PL/SQL: numeric or value error: number precision'
I get 95 results
I tried exporting the table again, but the same thing happens.
Any suggestions on how to fix this?
Best regards.
Jack White, I think that it's something Oracle specific. The type of 'description' should be string (varchar).
Всіх з Святами. Всього найкращого.
Хлопці, підкажіть будь ласка. Навіщо таблиця tof_article_info. Поле description анлійскою мовою а також здається закодовано в Unicode16. Навіщо вона потрібна ? А так, в принципі все зрозуміло що до чого Дякую.
tof_article_info тут знаходяться назви конкретних запчастин. А англійською мабуть тому що ви не правильно щось експортували.
Доброго дня. Я прошу вибачення за таке питання, але: Я скачав TECDOC_CD_1_2016, але не можу зрозуміти де файл з базою даних. (встановив програмне забезпечення). Дякую)
pintiliy, я не дуже зрозумів що ви маєте на увазі. Який файл?
pintiliy, я не дуже зрозумів що ви маєте на увазі. Який файл?
У вас в коді є така стрічка "private static final String dbDatabase = "TECDOC_CD_2_2013";"
Я так думаю це підключення файлу з БД. Мабуть я помиляюсь.
Я це зрозумів, але який алгоритм?
Я про це: Я встановиви ПЗ, крякнув його. потім мені потрібно якось вказати маршрут до цього файлу "TECDOC_CD_1_2016"? І ще питання на рахунок логіну і паролю. Вони всюди однакові чи різні?
Ні, не потрібно. І це не файл, а база в Transbase. Поки що логін та пароль не мінявся.
І так все ніби то працює. і підключається) Але уже проблема в іншому: в класі "TecdocExport" є така конструкція
ExportHelper helper = new ExportHelper(new MysqlHelper().getConnect());
Але в ній помилка через те що "public ExportHelper" не приймає ніяких параметрів. Підкажіть будь ласка як це виправити))
Exception in thread "main" java.lang.Error: Unresolved compilation problem:
The constructor ExportHelper(Connection) is undefined
at TecdocExport.main(TecdocExport.java:4)
Дякую) Я розібрався сам) Прописав змінну яку приймає функція))
Доброго вечера. Хотів у автора запитати. Скажіть будь ласка як у вас звязуються
"модифікація автомобіля->дерево типів деталей-> список деталей".
Буду дуже дуже вдячний за таку інформацію))
використовуйте "tof_link_type_article" та "tof_link_article" і відповідні таблиці з
"модифікація автомобіля->дерево типів деталей-> список деталей".