Re: Експорт з Tecdoc в Mysql (TecDoc Online)
我找到了一个解决方案
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Бази даних → Статті → Експорт з Tecdoc в Mysql (TecDoc Online)
我找到了一个解决方案
I found a solution
I found a solution
Where?
Привіт Всім,
Маю свій інтернет магазин по автотоварах... цікавить підключитись до когось на сервер Техдоку (бажано цьогорічна версія).
Дайте знати кому цікаво?
Сервер Техдоку - що ви маєте на увазі під цим?
Маю на увазі доступ до сервера з Техдоком 2016 (з картинками).
В мене сайт настроєний на підтягування даних з Техдоку, але я зараз користуюсь дуже старою версією,.. хотілься б підключитись до сервера з новим Техдоком.
Не безплатно звичайно.
2 Replace
Добрий день, підкажіть, будь ласка, скільки приблизно зображень виходить у Вас після вигрузки.
Мій скрипт вигрузки дещо відрізняється від Вашого, але переглянувши папки ніби нічого неправильного не помітив, але зображень виходить десь на 60 ГБ
legion_an, так десь так і має бути.
legion_an, так десь так і має бути.
Дякую, а ще є питання стосовно вигрузки моделей, скрипт такий же як у Вас але виходить що приблизно 15 тис. моделей без прив'язки до бренду, тобто номер зв'язуючий в них є але в таблиці таких брендів немає, використовую код країни 225 і код мови 16 (у текдок 2016 цей код України, а мова рос.)
Який Ви використовуєте код країни для вигрузки і чи немає у Вас такої ситуації?
Hello!
In russian language in table tof_article_criteria column 'value', there are a lot of '?' symbols.
In other languages those '?' symbols are different symbols, for example, Ø.
Is there any way to get the correct symbols instead of '?'.
Хтось може порадити як здобути паролі доступу до інших баз цього формату (чи утіліту для підбору паролів до 7-8 символів)
Hello!
Where are 'Fitting position' criteria is stored? For some articles 'Fitting position' is stored in TOF_ARTICLE_CRITERIA, but for other articles 'Fitting position' can't be found in TOF_ARTICLE_CRITERIA, but it is showed in TecDoc application. Where 'Fitting position' could be stored without TOF_ARTICLE_CRITERIA table?
Thanks!
Я займаюсь створенням сайтів для автозапчастин. Є розроблений свій софт для вигрузки даних з бази TecDoc в будь-який формат, та в будь-яку структуру. Кому цікаво пишіть в приват. Є можливість отримувати дані через веб.
Доброго дня. Цікавить можливість придбати базу у вигляді MySQL таблиць, або інструменти для конвертації. Також зацікавлен у подальшої співпраці.