Re: Ділимось досвідом і даємо поради щодо пошуку роботи
frz написав:... до бази даних клієнта доступу нема і не планується - для цього потрібно перебувати на території Британії. Працювати доведеться через віддалений робочий стіл на ноуті тімліда. Офігенно. Звісно що для короткотермінового проекту це "ну... ок". А от якщо надумаються продовжити співпрацю, то все стане ще цікавіше.
Upd: Попросив виділити мені віртуалку в Британії, до якої буду підключатися через VPN і там буде доступ до бази.
Все ще цікавіше.
ВПН мені не дадуть.
Ноут дадуть лише тімліду, бо він в правильній локації. Йому заборонили давати мені доступ до його робочого столу на ноуті (передавати контроль за клавою і мишкою), максимум пошарить скрін і я йому маю казати що натискати. Офігенні умови для праці. Але ставка непогана і проект дуже короткотерміновий. Зі спортивного інтересу можна продовжувати.
Ну шо, проект фактично закінчився. Тімлід без руля в пайтоні, я для нього приготував пачку скриптів (він навіть не знав як встановити потрібний модуль через pip), він їх заранив навіть без якогось суттєвого рев'ю, поділився зі мною згенерованими файлами JSON, я їх проаналізував, написав потрібні звіти, він (знову ж таки, без суттєвого рев'ю) сконсолідував мої звіти разом зі своїм загальним оглядом.
Тепер залишилося діло "маленьке" - отримати оплату. Якщо все пройде гладко, то це вважатиму найдивнішим (поки що) проектом за ціле життя.