Re: Пропозиції та зауваження
replace@jabber.ua
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Обговорення → Організація роботи форуму → Пропозиції та зауваження
Сторінки Попередня 1 … 23 24 25 26 27 … 39 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Вважаю що представництво у якомусь ДаркНеті (I2P, TOR) з розміщенням у відповідних каталогах збільшить відвідуваність і урізноманітнить контент.
Вважаю що представництво у якомусь ДаркНеті (I2P, TOR) з розміщенням у відповідних каталогах збільшить відвідуваність і урізноманітнить контент.
Взагалі то я підтримую криптоанархізм. Але все-ж за легалізацію зброї та свобод на рівні держави, ніж створення складів боєприпасів у себе в коморі та писання статей в i2p та TOR і переховування від влади.
Взагалі то я підтримую криптоанархізм. Але все-ж за легалізацію зброї та свобод на рівні держави, ніж створення складів боєприпасів у себе в коморі та писання статей в i2p та TOR і переховування від влади.
Зі статті:
Кріптоанархісти створюють віртуальні спільноти. Кожний учасник спільноти залишається анонімним до тих пір, доки сам не побажає себе розкрити.
Отож скажіть чесно - я підтримую опудало криптоанархізму і хочу щоб мєнт визначав кому володіти зброєю, а кому ні, кому бути анонімним а кому ні. Ви просто хочете хороших ментів, як у Великобританії. До речі, там судять навіть за приховування пароля від слідчих органів і невеличкий розкладний ніж. Може це і не погано (принаймні вам), але це не криптоанархізм.
Можна додати біля кнопи "Дякую" - щось типу "Погоджуюсь" чи "Згідний", і рахунок цих "погоджуюсь" вести в репутації...
Ні.
http://wpfan.com.ua/ - Блог присвячений CMS WordPres? та SEO.
Ця тема нагадала, що я хотів пройтись по головній, бо там трохи некомільфо:
неприв'язаних
таблиці стилей
вирішення проблем, пов'язаних з залізом
апгрейт
WTF?!
Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/replace/data/mod-tmp) in Unknown on line 0
А чи не могли би ви зробити сайт в мобільній версії,бо з тел не зручно сидіти.
А чи не могли би ви зробити сайт в мобільній версії,бо з тел не зручно сидіти.
Кожен хоче власну "мобільну" версію.
У вкладках "Активні теми" "Нові повідомлення" "Теми без відповідей"
посилання "Пошук" відображається дуже 'непомітним' кольором, а якщо навести на нього, то взагалі - білим чи прозорим...
Зробіть напис "Нові повідомлення" товстим або хай блимає коли є щось непрочитане
Зробіть напис "Нові повідомлення" товстим або хай блимає коли є щось непрочитане
Було б дуже непогано.
Підтримую.