Re: Веб проект
Пффф, можна один проект робити вдвох, через бітбакет.
Я ще не той рівень щоб взагалі щось робити (на Python) /
p.s Тільки Гвідо ван Россума дочитую .
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Обговорення → Веб проект
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Felis silvestris catus написав:Пффф, можна один проект робити вдвох, через бітбакет.
Та сама пісня.
Але хочеться практики.
Blast написав:Felis silvestris catus написав:Пффф, можна один проект робити вдвох, через бітбакет.
p.s Тільки Гвідо ван Россума дочитую .Та сама пісня.
Але хочеться практики.
ейлера розв’язуй , дуже зацікавило .
Мені байдуже скільки його людей робитиме, мені головне шоколад отримати. Тож цей момент теж узгодьте.
Felis silvestris catus написав:Пффф, можна один проект робити вдвох, через бітбакет.
Мені байдуже скільки його людей робитиме, мені головне шоколад отримати. Тож цей момент теж узгодьте.
Новою поштою відправляти 7
Добре, добре.
HetmanNet написав:Felis silvestris catus написав:Пффф, можна один проект робити вдвох, через бітбакет.
Новою поштою відправляти 7
Якщо знаєте де придбати без проблем такий шоколад:
То можна Новою поштою, УкрПоштою (пакувати дуже надійно, ніби везтимете зону АТО).
Якщо не маєте доступу до такого львівського шоколаду чи ще якогось рідкісного шоколаду (головне смачний а не ступінь рідкості) то можна просто скинути 10-15 грн. через ПриватБанк на шоколад (так і написати "на шоколад", щоб знав куди маю витратити ці гроші), щоб не витрачати зайві гроші на доставку.
Скину 2-і гривні на гулівера , буде досить . Шоколад - шоклад шей з вафлями.
Скину 2-і гривні на гулівера , буде досить . Шоколад - шоклад шей з вафлями.
Ти що маленький? Що досі віриш, що у Гулівер є хоч грам шоколаду? Не плач, але Дід Мороз то вигадка бухих КГБістів, а в Гулівері зараз відсутній шоколад.
Blast написав:Скину 2-і гривні на гулівера , буде досить . Шоколад - шоклад шей з вафлями.
Ти що маленький? Що досі віриш, що у Гулівер є хоч грам шоколаду? Не плач, але Дід Мороз то вигадка бухих КГБістів, а в Гулівері зараз відсутній шоколад.
Блін , а я завжди знав що на св.Миколая мені КГБісти різки носили.
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися