Re: Codeguida - онлайн-видання українською
ktretyak - вже ж пояснили, що це less компілюється на боці клієнта, тому така хиба при завантаженні сторінки
Ну і? Я що після того щось питав?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Оцінка сайтів → Codeguida - онлайн-видання українською
Сторінки Попередня 1 2 3 4 5 6 7 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
ktretyak - вже ж пояснили, що це less компілюється на боці клієнта, тому така хиба при завантаженні сторінки
Ну і? Я що після того щось питав?
andreykko написав:- В мене тут проблеми на сайті, виправіть їх.
- Покажи і опиши точно, що і як.
- Я тобі не допоможу.Ліл, геніально.
1. Відповідаючи в цій темі з аргументованою критикою чи зауваженнями, я роблю послугу саме вам (без вашого сайта я можу запросто обійтись, та я не готую його під себе).
2. Описана мною проблема: "скаче контент при переході по вказаним пунктам навігації" - що тут не зрозумілого? Більше того - я затратив свій час, щоб зловити PrintScreen і відправити його вам, щоб було зрозуміло що саме я маю на увазі. Який ще кращий скрін потрібен? Ви хочете відео з можливістю повільного відтворення?
3. Якщо ви веб-розробник, то хіба вам не зрозуміло що за веб-браузер зображений на моєму скріні? Там є багато варіантів?Якщо б ви мені видали свої притензії в реалі, при тому що я намагаюсь вам допомогти, то я б вам дуже популярно все пояснив... На форумі не все можна викласти буквами.
Вибач якщо так різко вийшло, коли ти писав про те, що там щось некомпактно і т.д. я подумав, що ти ще про щось інше писав, і про це інше я і запитував. :\ тому я вибачаюся.
1. Звісно, все вірно, тому я і дякую всім і відповідаю і запитую.
3. Якби сенс запитання дізнатися версію, і в убунту інтерфейс трошки інший, а варіацій хроміума багато, але не в цьому річ.
З наступаючим!
А також, лінк на наше поздоровлення з НР, http://codeguida.com/post/209/, де згадуємо і про вас
Чому у вас немає розмітки при коментуванні? От хочу я написати приклад коду на сайті для програмістів. А кнопок з розміткою немає, інформації про можливість використання розмітки теж немає. Так може і перехотітися.
quez, а у нас з'явилась розмітка(markdown) та редактор в формі коментування, також оновили і редактор статей, ще працюю над ним.
P.S. Знайшов баг в Firefox, виправлю вже завтра
P.S.S. Попередній перегляд поки що некоректно відображає блоки коду
P.S.S.S. Всім хто заходить на наш сайт раджу почистити кеш
P.S.S.S.S. Редагування коментаря на підході
Сьогодні написав статтю по пайтону та Scrapy, але немає кому перевірити, тому буду радий побачити критику тексту(не занадто велику )
http://codeguida.com/post/254/
вилучення з них структурованих даних
вибірки, зчитування, бо вилучення супроводжується знищенням
andreykko, не пайтону а Пітону.
scrapy.cfg: файл конфігурації проекту
Замість : тире.
та їх урл
Фу. URL. І далі по тексту теж урл. Фу.
регулярними вираженнями, при збіганні з якими
Виразами. Співпадінні, відповідності. twisted з прописної так само як і python.
andreykko, не пайтону а Пітону.
scrapy.cfg: файл конфігурації проекту
Замість : тире.
та їх урл
Фу. URL. І далі по тексту теж урл. Фу.
регулярними вираженнями, при збіганні з якими
Виразами. Співпадінні, відповідності. twisted з прописної так само як і python.
По першому пункту - http://uk.wikipedia.org/wiki/Python
З іншем згоден і виправлю, трохи я забігався)
Раджу всім почистити кеш на http://codeguida.com/ Завтра дам лінк на пост з детальним описом. І так, це публічна бета, тому багів буде багато і чекаю на багрепорти.
Ну і якщо коротко, less тепер компілюється на стороні серверу, а не клієнта. Доволі великий(і незакінчений редизайн) . Трохи покращена моб. версія і ще багато чого.
Також у нас з'явилася email підписка на новини, тому буду радий першим підписникам, будемо кожну неділю чи дві надсилати не тільки найкраще з нашого порталу, але й інші смачні штучки, які не будуть дублюватися на сайті чи в соц. мережах)
П.С. Деякі старі баги ще залишилися.
andreykko, можна в статичні файли (css, js, ...) додавати v?= і тоді нікого нічого просити не треба.
А так взагалі не вистачає ефекту при наведенні на елемент.
Сайт найближчі кілька днів не працюватиме, тимчасові проблеми з хостингом. Оперативно вирішуємо це питання.
#illbeback
У нас з'явився новий розділ!
#Цукерочки - це посилання на цікаві ресурси, бібліотеки, статті чи новини про програмування та все, що з ним пов'язано.
Розділ знаходиться на стадії розробки. В найближчому майбутньому з'являться коментарі, розділ закладок користувача окремий rss фід та інше.
Чекаємо на корисні ресурси від вас ; )
Good news everyone!
У цукерочок з'явилися коментарі, тепер Ви можете виразити свої думки щодо будь-якої цукерочки та обговорити її з іншими. Але це не все! Як ви можете помітити у нас на сайті з'явилася підтримка emoji!! Тепер інтелектуальний рівень коментарів буде значно вищий та і стане трохи веселіше
Цукерочки: http://codeguida.com/sweetie/
Список emoji так їх кодів: http://www.emoji-cheat-sheet.com/
P.S. Голосувати за себе в коментарях тепер неможливо, нарешті у мене дійшли руки виправити це
Доречі я вже сідаю за створення форуму, тому хотів би поцікавитись, чи є тут ті, хто б хотів допомогти з його початковим наповненням, структурою та модерацією?)
Кращих за QIP реготаликів НЕ-МА-Є!
І ще два.
Коли я натискаю на відповісти (на коментар) з'являється ще одне поле для вводу. Так і має бути?
Нащо заповнювати українську мову кулькою з анг? Чи ви не знаєте, що native = рідний.
Нативний = Рідний.
І ще два.
Коли я натискаю на відповісти (на коментар) з'являється ще одне поле для вводу. Так і має бути?Нащо заповнювати українську мову кулькою з анг? Чи ви не знаєте, що native = рідний.
Нативний = Рідний.
Це не баг, а фіча :Р А якщо серйозно давно знаю про це, але поки не доходять руки, щоб підправити логіку, виправлю найближчим часом.
2. Виправимо.
У нас зараз активний набір в команду, тому якщо є бажаючі поволонтерити в теплій, ламповій компанії - ми вас чекаємо)
Нам потрібні активні люди, що допоможуть підтримувати та розвивати ресурс, зокрема:
• Перекладачі, автори статей
• Коректори та редактори
• Python-програмісти, які дружать з Django
• Фронт-енд розробники
Всім охочим звертатись до мене тут, або писати на мило: admin@codeguida.com