Re: Поясніть за одруження
Досвід — це добре чи погано?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Поясніть за одруження
Сторінки Попередня 1 … 14 15 16 17 18 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Досвід — це добре чи погано?
добалакались
tim
Народний оглядач це двіночок про опапуасення в кращому випадку, якщо не відмирання мозку:
P.Y. написав:Досвід — це добре чи погано?
добалакались
Ага. Але всі чомусь ним хваляться й шпиняють тих, хто не хвалиться
FakiNyan вже давно заблокований та й до 16 сторінки мабуть вже все зрозумів,нЄ?
Капець тема дойшла. Сексуальна орієнтація тепер залежить від поточного гормонального стану? Ви знаєте 99% відсотків чоловіків одразу після статевого акту стають асексуалами. Жінки в принцпі теж, але по них принаймі не так видно.
Але справа його живе
боже мій, який жах!
НЕГАЙНО! ВСІМ!! ПЕРЕСТАЛИ ПИСАТИ НА ФОРУМІ!!! ]:->
ВСІ ЧЕКАЄМО РОЗБАНУ FakiNyan'А!!!!!!!!!1111одинодин
VTrim написав:FakiNyan вже давно заблокований та й до 16 сторінки мабуть вже все зрозумів,нЄ?
Але справа його живе
То добре, буде кого модераторам карати та банити у період поки FakiNyan перебуває у бані.
а той пост мені здався чимось таким
просто на ту Вашу репліку чоловіча аудиторія знає певну поговірку, а форум читають жінки (є надія)
Cyan написав:а той пост мені здався чимось таким
просто на ту Вашу репліку чоловіча аудиторія знає певну поговірку, а форум читають жінки (є надія)
Тім, а у Вас теж жінки нема?
P.Y. написав:VTrim написав:FakiNyan вже давно заблокований та й до 16 сторінки мабуть вже все зрозумів,нЄ?
Але справа його живе
То добре, буде кого модераторам карати та банити у період поки FakiNyan перебуває у бані.
Поки модератори не зайнялися ділом, що чути за той проект на андроїді — це ще актуально?
VTrim написав:FakiNyan вже давно заблокований та й до 16 сторінки мабуть вже все зрозумів,нЄ?
боже мій, який жах!
НЕГАЙНО! ВСІМ!! ПЕРЕСТАЛИ ПИСАТИ НА ФОРУМІ!!! ]:->
ВСІ ЧЕКАЄМО РОЗБАНУ FakiNyan'А!!!!!!!!!1111одинодин
Еу,ди сюди,ти мене блокнула на реплейсі?7?
-_-
ок, зайдемо з іншої сторони: скільки хлопців переконали вас мати з ними стосунки?
Зрозумів «з ними» як «з лесбійками», і тільки потім дійшло, на що я відповів. Чортдт! Що тепер буде з моєю шкалою Кінсі! Рву на собі балетні пачки
Еу,ди сюди,ти мене блокнула на реплейсі?7?
▼Прихований текст
я взагалі мовчала!
Cyan написав:-_-
ок, зайдемо з іншої сторони: скільки хлопців переконали вас мати з ними стосунки?Зрозумів «з ними» як «з лесбійками», і тільки потім дійшло, на що я відповів. Чортдт! Що тепер буде з моєю шкалою Кінсі! Рву на собі балетні пачки
походу, ви взагалі в мінуса пішли
Я мав розмову з трусіком і вважаю, що він змінить свою поведінку, щоправда невідомо в якому непрямку
Я мав розмову з трусіком і вважаю, що він змінить свою поведінку, щоправда невідомо в якому непрямку
Барташ теж з ним якось говорив, ще перед першим баном, здається, - буй там
Тім, а у Вас теж жінки нема?
є підсумовуючи:
Якщо у Вас нема жінки(чоловіка) - шукайте. Якщо одруження зробить щасливішою Вашу жінку(чоловіка) - одружуйтесь.