те що в Україні є с\г господартства на які потрібно рівнятись я не відрікаюсь, але скільки їх ? більше шо я бачу це повний апокаліпсіс, вже йде політика декілька великих господарств і ніодної тваринної, може пару господарств які тримаються, та й то не багато.
Податкова інспекція чи хто там замість неї і то не мають точної інформації, бо всі все ничкують від податків
Як не дають інформацію ферми, то племінні господарства державні повинні цим хвалитись, але де вони ? Всі ті киянки 3338 це застарілі дані, вже навіть немає у нас такого розуміння як мясо-молочна порода, від них відмовились, бо там ні молока ні мяса, вже перейшли на молочну і мясну.
Хтось з нас чи активістів подав петицію чи ще щось,щоб переглянули перелік заборонених речовин на ввіз і використання в ЮА?
особисто проголосував для бджіл і гебіцидів в петиції, давно те було. А так знаю як це робиться, зібрались фермер, міліція і пасічник, фермер по ДАкав що буде попереджати і без суду розійшлися, а потім робить так як раніше, йому пофіг, це в більшості випадків.
а дяді мовчки продукцію в Китай і здається ОАЕ чи кудись туди возять...
так возять чи так собі возять ? Хоч які ферми, що саме за продукція. Бо я теж можу написати нафту продаємо на експорт, і возять і десь в ЄС і дяді.
Прикольний Ви мужик!)) Вчились на Зоо, працюєте в СЦ і щей перепрограмовуєте мікроконтролери чи шось таке! В дитинстві були дитиною Індіго?)) Який ще працівник Зоо якщо Ви ПК крутите?
що тут такого поганого ? Роботу свою по ремнту я виконую нормально, в СЦ я попав не по блату, та навіть не через знайомих і не за карі очі, все сам. Маю великі можливості, можу прошивати такі чіпи для Нр і Canon, які не можуть робити більшість СЦ ( підмічу, прошивати а не замінювати )
Я взагалі можна сказати не вчився, забив на навчальну програму, зранку перекладав книжки і не робив домашнє завдання.
Тому й пишу,що в країні має стати брат за брати і гуртом відстоювати інтереси.
я б хотів що б були такі люди всі як ви, брат за брата і з розвиваючими інтересами, але коли в селі появляється фермер, то в нас такі люди, шо більше зїдять його чим, будуть брат за брата.
не треба і Вам розповідати,що там фермери блін по Гаваях льотрають, а корови самі дояться, годуються і хліва чистяться.
розкажіть мені щось про фермерів в Європі, не з гугла, а від людей з якими спілкувались
Я не привожу цитати з гугла, я розповідаю більше реальну ситуацію, не так вона вже і добра. А те що на область є пару господарств, то ситуацію в Україні і кожному селі вони не врятують. Це не рентабельно мати одну корівку яка дає 12 тис. л. молока, а інші 1800 кг., і це з 1200 голів ВРХ.