Re: Допоможіть провести психологічне дослідження!
Руслан написав:в цілому типи повинні бути в любій мові.
Можу навести принаймні один доказ того, що ви помиляєтесь.
В літературній можливо, наведіть
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Допоможіть провести психологічне дослідження!
Сторінки Попередня 1 2 3 4 5 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Руслан написав:в цілому типи повинні бути в любій мові.
quez написав:Руслан написав:в цілому типи повинні бути в любій мові.
Ні, в мові програмування.
Brainfuck підходить для експериментів з генетичного програмування погодьтесь дивна назва мови
Brainfuck підходить для експериментів з генетичного програмування погодьтесь дивна назва мови
На відміну від всяких пітонів та джав ця мова має назву, яка точно відображає її призначення. Як Personal Home Page
Скоріш за все вона і вона це одна сотона особа, бо небагато людей знають про персехвону, а ще менша ймовірність збігу ніків.
Мене хилить в сон , тому навіть не помітив, що там був нік
Щодо міфу то його знаю , володарка небіжчиків та богиня врожаю (чи родючості) та дружина Аїду (бог підземного царства) , донька Зевса (бога грому, неба і блискавки) та Деметри (богині родючості та хліборобства) . Цікаво підмітити, що Деметра здається була сестрою Зевса. Одним словом то не казка на ніч.
P.S. Можливо у неї не просто так такий нік? Як думаєш?
Маю два припущення, які можуть і не виключати один одного:
"сотоністка"
вважає свій фах підземним царством, а себе його володаркою
Маю два припущення, які можуть і не виключати один одного:
"сотоністка"
вважає свій фах підземним царством, а себе його володаркою
Швидше володаркою своїх жертв пацієнтів..
Або вважає себе вічно молодою чи прагне того..? чи може є наївною, сором'язливою та слухняною дівчинкою..? чи полюбляє увагу чоловіків але в той самий час є байдужою до сексу..? чи можу бувають моменти коли поводиться як дитина? Ось які риси Персефони не міг згадати, саме це було притаманно цій богині.. тож є про що подумати..
Думки в слух: думаю, що хорошими психологами стають ті, хто спочатку вирішували власні психологічні проблеми. Хоча хто їх не має... але все одно.
Анкетування на московській мові, принципово не заповнюватиму.
Запізно, хлопці: http://сайт-злодій/id9798200
Запізно, хлопці: http://сайт-злодій/id9798200
Мабуть то на краще..
Анкетування на московській мові, принципово не заповнюватиму.
Ти не єдиний, хто через це не горить бажанням її заповнити.
Так, для misspersefona варто зазначити, що Сhemist-i не зовсім програміст хоч і хворий на всяку автоматизацію, а оті дві принципові особи - HetmanNet і ktretyak є дуже здібними.
Так, для misspersefona варто зазначити, що Сhemist-i не зовсім програміст хоч і хворий на всяку автоматизацію, а оті дві принципові особи - HetmanNet і ktretyak є дуже здібними.
0xDADA11C7, не перестаєте дивувати своїми "дивностями"...
Я до того, що може існує якась кореляція між "принциповістю" (відмовою заповнювати анкету) і профпридатністю.
Я до того, що може існує якась кореляція між "принциповістю" (відмовою заповнювати анкету) і профпридатністю.
Ну тоді не натякайте, а відверто заявіть про свою позицію, бо кожен це розуміє по-своєму.
Якщо в цій темі ряд людей заповнили анкету, а дві особи принципово і відкрито це не зробили, то виходячи з вашого натяку про "кореляцію профпредатності" ви явно когось вважаєте не "профпредатними". Якщо ви вже це написали, то дописуйте кого саме ви такими вважаєте, і на основі чого.
Дивне питання, коли я написав
що Сhemist-i не зовсім програміст хоч і хворий на всяку автоматизацію, а оті дві принципові особи - HetmanNet і ktretyak є дуже здібними.
Якщо ви вже це написали, то дописуйте кого саме ви такими вважаєте, і на основі чого.
Я чітко написав що ви і гетьманнет є здібні програмісти. Особисто ваші пости мені приємно читати, хай це і не мій фах. Я вважаю вас одним з кращих веб-кодерів. Пробачте якщо це звучить якось двояко. Я вважаю Chemist-i не зовсім програмістом (його особиста думка стосовно цього хитається в залежності від обставин), хоча він заповнив анкету. Фараона і Дмитра-Чебурашку це теж стосується, але я не кажу про них, бо вони не заповнювали анкету.
Дивне питання, коли я написав
що Сhemist-i не зовсім програміст хоч і хворий на всяку автоматизацію, а оті дві принципові особи - HetmanNet і ktretyak є дуже здібними.
Якщо ви вже це написали, то дописуйте кого саме ви такими вважаєте, і на основі чого.
Я чітко написав що ви і гетьманнет є здібні програмісти. Особисто ваші пости мені приємно читати, хай це і не мій фах. Я вважаю вас одним з кращих веб-кодерів. Пробачте якщо це звучить якось двояко. Я вважаю Chemist-i не зовсім програмістом (його особиста думка стосовно цього хитається в залежності від обставин), хоча він заповнив анкету. Фараона і Дмитра-Чебурашку це теж стосується, але я не кажу про них, бо вони не заповнювали анкету.
Ну тоді ми один з одного дивуємось
164. Я добросовестно и честно ответил на все вопросы
так і кортить поставити мінус с:
справжні програмісти завжди ставлять мінус у відповіді на це питання
вибачте, але я не зможу прийняти ваше тестування, я ці самі питання чую від власної дружини кожен день, я вже думаю що вона психолог і робить на мені опитування ( після вашого повідомлення ).
Українською мовою задає питання?
Українською мовою задає питання?
так, але якщо перевести на російську, те ж саме