funivan написав:@mich_retten так я б спробував мати контакт з людиною, яка себе так презентує. Можете конструктивно об’яснити що саме не так
Саме все не так. Від висловів "код-лапша" до "посяг ООП".
Але це - не головне. Головне - незрозуміло, звідки Ві взаґалі з'явилися, чим займалися. Я б не хотів, наприклад, мати нічого спільного з генієм без освіти, який, відбуваючи десь у колонії термін у 6 років, "За цей період перейшов від парадигми "код-лапша" до ООП.".
У Вашому резюме - саме людина з вулиці. Де народився, де і на кого вчився, де працював, які конкретні завдання доводилося виконувати у цей період, ... Треба відобразити без жодних "білих плям".
У мене повинен виникнути портрет людини, а не "познайомився з цим, створював це, займався цим".
До речі, Ви не відбували покарання у містах позбавлення волі? З Вашого "резюме" неможливо зробити висновків.
Цей жест на аватарі - що означає? У нас у кав'ярні поряд з пилорамою це означає: гей, вірт! ще три пива нашому столу!
Це - до автора. Тепер - до тих, хто наїзджає на "західний HR". Вони шукають персонал для інших. Вони роблять "брудну роботу" по відсіюванню саме таких "резюме", і фірма, яка шукає спеціалістів, вже має справу з двома-трьома найбільш переспективними кандидатами. Якщо фірма найме одного з рекомендованих, вона заплатить рекруитеру 10-20% його річного заробітку. Так воно функціонує.