Re: Оцініть резюме - funivan
Головне - незрозуміло, звідки Ві взаґалі з'явилися, чим займалися. Я б не хотів, наприклад, мати нічого спільного з генієм без освіти, який, відбуваючи десь у колонії термін у 6 років, "За цей період перейшов від парадигми "код-лапша" до ООП.".
Зауваження на рахунок "звідки я родом і де мешкаю зараз" приймається. Додам де зараз мешкаю, а от звідки родом по великому рахунку тим хто приймає на роботу все рівно чи ви з Рівного чи з Луцька чи із столиці.
"чим займалися" - я написав досвід роботи. По пунктах описав чим займався на кожній роботі. Хіба цього не достатньо?
У Вашому резюме - саме людина з вулиці. Де народився, де і на кого вчився, де працював, які конкретні завдання доводилося виконувати у цей період, ... Треба відобразити без жодних "білих плям". У мене повинен виникнути портрет людини, а не "познайомився з цим, створював це, займався цим".
Де і на кого вчились - додам.
Де працював - я ж вказав де працював! Ви прочитали ці пункти ? Конкретні завдання також написав. Для прикладу "Розробка PhpUnit тестів" я ж не буду описувати що я тестив моделі баз даних або ще якісь там сервіси для обробки певних задач. Це не можливо описати в резюме, воно розростеться на 10 сторінок, якщо описувати все детально по пунктах. Ті хто хоче дізнатись більше запитають мене на співбесіді
До речі, Ви не відбували покарання у містах позбавлення волі? З Вашого "резюме" неможливо зробити висновків.
Ні не відбував ніяких покарань. Цю штуку я не буду вказувати у резюме, так як на мене це уже маразм. Ви часто в резюме бачили "не був судимий" або наприклад "Не вбивав людей" ? Якщо не вказано якийсь факт це означає що цей факт був?
Цей жест на аватарі - що означає? У нас у кав'ярні поряд з пилорамою це означає: гей, вірт! ще три пива нашому столу!
Цей жест означає Peace або Мир. Принаймні я старався це донести. Міняти на аватарку типу як у паспорті 3*4 трохи тулуб і голова - не буду
funivan, маю до Вас пропозицію. Перелічить три, на Вашу думку найбільш важливі для роботодавця властивості кандидата, вказавши "вагу у процентах". За цим зразком (звичайно, це - жарт, але це теж важливо):
0. Знання предметної області (технічні навички) (50%)
1. Логічно мислить (20%)
2. Комунікабельний (10%)
Взагалі це суб’єктивна думка на рахунок двох останніх пунктів, у цю гору змішуються такі штуки як:
вміння визнавати свої помилки, пунктуальність, робота у стресових ситуаціях і т д.
Перше місце це знання того чим він буде займатись 90%
У даному випадку, я наголошую, ця штука стосується вакансії php backend developer Якщо ви будете наймати HR або менеджера по продажах тут будуть змінені пункти і коефіцієнти.
@mich_retten якщо можете напишіть декілька слів про себе http://replace.org.ua/topic/86/