ktretyak написав:Я скачую проги з найвідоміших сайтів, таких як microsoft, oracle і т.д.
Решту сайтів я не знаю, маю безкоштовний антивірус, тому не ризикну скачати щось із них...
Тоді завантаж антивірус з цього дуже відомого сайту.
Позбудься інших недопиляних антивірусів.
Постав його.
Проскануй всю систему.
Активуй сканування пам'яті при завантажені ОС, підніми рівень аналізу до високого, ввімкни Sandbox та HIPS.
Перезавантажся.
Завантаж цю програму.
Проскануй її.
Запусти її.
Та харе нам парити мізки тим що якщо не бухав особисто із розробником то не користуєшся його софтом. Не хо давати код помилки з дампу через цю програму, то напиши свою чи по бітно сам аналізуй дамп, нам рівно пофіг як ти отримаєш код помилки з дампу. Треба було записувати код помилки як мав можливість. Чудово відомо, що рішення на форумі дають лиш тоді коли достатньо інформації інакше отримаєш тролінг чи гадання на кавовій гущі. Не записав, добре, тобі одразу кілька людей підказують назву утиліта який давно відомий в світі і це може підтвердити Google, крім того даємо на офіційний сайт щоб не підхопив вірусів та завантажив саме те що треба.. і тут отримуємо "я з ним не бухав і на кожному паркані про нього не читав тому не буду вантажити". Ти знущаєшся?
Модератор: Обережніше на поворотах! Нецензурна лексика на форумі заборонена.