Зрозуміло, ви з тих хто перейменовує пам'ятники і вулиці, вважаючи що жити стане в країні краще, комунальні знизяться різко і зарплати стануть від цього відразу європейського рівня, тобто займається імітацією бурхливої діяльності, ставлячи на перший план - питання мови. Ок, ніколи не стверджував що досконально знаю українську, але досить технiчну англійську, бо робота така. Підіть пане анімешник і вбийтеся ап стіну через це.
котрий намагається виглядати наче українець
молодий, зелений ви ще, та й дурень до того ж, не ображайтеся, але ви дурень, кажу як є.
Українець не той, хто намагається виглядати як українець і шпарить на українському, носить демонстративно вишиванки, а той - хто народився в Україні, живе і любить народ цієї країни (держава лише менеджер найнятий), працює вкладаючи в місцеву економіку, а не на російські фірми на кшталт улюблених усіма танчикiв, ростить майбутнє покоління, вкладає свої знання в місцеву науку, в місцеве покоління, а не ЗАБУГОР, як багато псевдопатріотiв з ІТ на тому ж DOU, мріючи завести трактор як тільки вскочили в WEB. Ось коли до вашого покоління це дійде, отоді і будете вести мову про справжніх українців. А поки зауваження про суржик залиште при собі, я лише слідую правилам форуму і мене питання мови не хвилює.