muhasjo написав:про редактор, який "вміє", немаю нічого проти, але до чого тут він. Сніпети не підкажуть як краще.
поясніть будь-ласка мені нубу чому так буде погано?
працювати ж буде так само?
ну працювати то буде, але вот глянене на цей код через півроку-рік і скажете: що за г****код
funivan написав:Погано буде тому що стає більше коду в першу чергу. Його важче читати так як доводиться робити реверт умови.
Якщо юзер не дорівнюж нулл тоді нічого не робимо а в іншому випадку створюємо юзера. Це ж неможливо читати.
П.с. про сніпнети знаю але генерити поганий код в такий спосіб я не хочу. Я якось покажу плагін для сніпнетів у рнрштормі який я написав)
працювати буде так же, а коду більше на 1-2 символа, я ж не помиляюся?
не можу погодитись що його читати важче, на мою думку його легше читати (я розумію що це кому як)
imho важче читати коли є заперечення заперечення чи навіть заперечення заперечення заперечення --- мені й таке щастячко зустрічалося (також заперечення нашим мозком свідомо погано сприймається чи навіть взагалі не сприймається - це взагалі окрема тема психології)
чим меньше ми створюємо конструкцій без реальної а не видуманої потреби - тим легше нам і тим хто працюватиме з кодом після нас?
ви називаєте це (1-2 зайвих символа для спрощення читання- збільшення прозорості) говнокодом?
а де ж тут говнокод?
(а як же любителі чіпляти jquery щоб один раз блок по айді смикнути чи додати два числа чи працювати з регуляркою, як же любителі чіпляти jq-ui замість десятка строк pure css ?)