Re: Тема для розмов
Пустив сльозу, чесно...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 121 122 123 124 125 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Invader написав:Пустив сльозу, чесно...
А що буде як закінчить? Чи він безкінечно то робить?
Я тут подумав що штани на жінках це таки пошло. Обриси стегон і лобка стають чітко видими і буває таке що дивлячись на... коротше, спідниці до колін білш пристойно.
Я тут подумав що штани на жінках це таки пошло. Обриси стегон і лобка стають чітко видими і буває таке що дивлячись на... коротше, спідниці до колін білш пристойно.
Варіант summer only, бо застудить Ваша дівчина щось, і будете потім гроші витрачати і нерви.
так, давайте дівчата будуть носити самі спідниці, довжиною з пояс, що вони підійматимуться під кожним подихом вітру чи при невдалій позі для сидіння - ТАК ЖЕ ПРИСТОЙНІШЕ!!!
Я б сказав, навпаки. Штани сприймаються як такий собі скафандр, під яким може бути що-завгодно. Дівчина в спідниці (до колін чи коротшій) виглядає більш еротично.
Invader написав:Я тут подумав що штани на жінках це таки пошло. Обриси стегон і лобка стають чітко видими і буває таке що дивлячись на... коротше, спідниці до колін білш пристойно.
Я б сказав, навпаки. Штани сприймаються як такий собі скафандр, під яким може бути що-завгодно. Дівчина в спідниці (до колін чи коротшій) виглядає більш еротично.
це все залежить від рівня збоченця, що дивиться на дівку
Invader написав:Я тут подумав що штани на жінках це таки пошло. Обриси стегон і лобка стають чітко видими і буває таке що дивлячись на... коротше, спідниці до колін білш пристойно.
так, давайте дівчата будуть носити самі спідниці, довжиною з пояс, що вони підійматимуться під кожним подихом вітру чи при невдалій позі для сидіння - ТАК ЖЕ ПРИСТОЙНІШЕ!!!
таке буває лише в аніме, бо там всі дівчатка гарненькі і сором'язливі, хлопці теж такі
Як мінімум, так естетичніше. Лишається переконати дівчат, що це найпристойніший варіант з усіх можливих…
Cyan написав:Invader написав:Я тут подумав що штани на жінках це таки пошло. Обриси стегон і лобка стають чітко видими і буває таке що дивлячись на... коротше, спідниці до колін білш пристойно.
Як мінімум, так естетичніше. Лишається переконати дівчат, що це найпристойніший варіант з усіх можливих…
Ніщо не істинне...
Хтось і на таке фапатиме
а когось і таке не зацікавить
Діло смаку...
Якщо ми їх не носимо, то як зі штанами не сплутати?
колготи ви теж не носите, але чомусь зі штанами не плутаєте
Це ви вже передьоргуєте.